Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот Old_death » 27 авг 2009 21:24

от delpi на 27 Авг 2009 21:16

ivaka написа:
Мислех да се въздържа, но не мога.
Радвам се за ЦСКА, но за жалост победи по-малко жалкия от двата отбора.
Извинете ме, но Динамо са направо смешни.
Нивото на мача беше под Сливен и Пирин или по-скоро Берое.

Да свалим сините очила предлагам аз!
Динамо изглеждаше точно както ние на Герена срещу Дебрецен! Слаб, слаб... ама биха Селтик като гости... те и Бате уж не бяха слаби ама Литекс ще си ги отстрани без много шум...
Не бива да омаловажаме успеха на ЦСКА!

И аз мислех да се въздържа,но не мога!Единственото,което мога да ти кажа след тия твои думи е едно голямо:ИЗВИНЯВАЙ!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

levski_ventsi
Контакти:

Мнениеот levski_ventsi » 27 авг 2009 21:24

vrvolleyball написа:Левскар съм , но едно голямо БРАВО на Цска ! Почти съм обеден , че ще имаме 3 отбора , дано ЛИтекс си свършат работата ! А дали Левски има по-слаб отбор от Цска ? Със сигурност в Цска играят повече българи , отколкото в Левски ! Разликата се видя днес , играха със сърце , а на Ортега , Зе , Рабех , Тиберканин ... Познайте колко им пука за Левски ... Важното е да си им тече заплатката ! Затова и от толкова години дербито е БЛЕДО ! Защото отборите се напълниха с продавачи на банани , които не знаят какво са Левски и Цска за феновете ! Мисля , че Левски трябва да заиграе със сърце , но с тези футболисти не виждам как ще стане !

+1,добре написано,и аз съм на това мнение.

и две сини сърца бият в мадрид

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 27 авг 2009 21:25

heckler написа:
DANS написа:
ace_ventura написа:Динамо - ЦСКА 1:2
Дебрецен - Левски 2:0

Оставям на вас да прецените, ЦСКА или Левски!

най важното е 4 точки за България :)

Големи сте смешници почти всички :P И двата отбора са в групите на Лига Европа. Какво мерите, не ми е ясно :?:

ПИШКИТЕ :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

kempesmario
Контакти:

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?

Мнениеот kempesmario » 27 авг 2009 21:25

Абе псевдофене , защо не плюеш по Батков бе , плюй няма проблеми и аз го плюя и така трябва. Ама по отбора недей псевдофене да плюеш , защото това го няма никъде по света.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 авг 2009 21:28

OBI4AM LEVSKI написа:Съжалявам ви"фенчета",които по-далеч от носа си не виждате!?!!!Преди 3 години влязохме в ШЛ и си продадохме половината отбор общо за има-няма 500 000 евро!Литекс продаде Манолев за 3-4 млн. евро....Е,за какво са му на Батков парите от ШЛ или ЛЕ???Това питам аз!Подкрепяйки Батков,подкрепяме ужасната ни селекция!Нямаме нито един(!!!!) перспективен български играч в отбора!Защо построи общежития,каква школа гради!?Добре-да я видим!!!НЯМА Я!!!Той ни се подиграва в очите,върти педалски номера,а вие"феновете" практически го подкрепяте и когато някой"бръкне" в раната,подскачате-"не си фен","какъв левскар си?..."Ами ЛЕВСКАР съм,затова се опитвам да разсъждавам в ПОЛЗА на моя любим Левски!!!А вие сте "коне с капаци",ПСЕВДОФЕНОВЕ!!!

Върви се скрий някъде.
Ако искаш баща ти и ти можете да поемете Левски.
Много харесвам такива критикари.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Ултраси на ФРАДИ

Мнениеот Blue_Lion » 27 авг 2009 21:31

Junior-Urchin написа:
Blue_Lion написа:Разказвали са ми го и левскари и червени,затова смятам,че е достоверно !

Изображение

Ти да немаш роднинска връзка с Георги Русев?

Просто познавам хора и от двете агитки,а и се интересувам от такива неща...както и да е ;)
Изображение

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 27 авг 2009 21:31

levski_4_life написа:Добре че не влезнахме в ШЛ :
Ливърпул

Лион

Фиорентина

Дебрецен

Бее глупости ! Какво и е на групата , песен.Фьорентина да не е Real Мадрид.Lion да не е Милан... Или Барселона и ИНтер.Дебрецен извади луд късмет при тоя жребий.По - приемлив беше само в групата със Щутгард, Севиля и Рейнярс.Най умрелата група... Левски можеше ( ако играеше така , че да влезе в групите) и точки да земе.Айде Lion и Ливърпул ясно ма Фьоренита.На тоя етап няма слаби... какво чакаме.Ест. Имаше цяла юрна с новаци в турнира и се пак няма слаби... Лесвки когато натрупа коефициент над 50 .000 може да мечтае за по - лек противник.Тоя коефициент се трупа в Лига Европа ! И после в Шампионската сме в трета юрна.Преди това , слаби няма !
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Синева
Контакти:

Мнениеот Синева » 27 авг 2009 21:31

Защото Топчо и Бардон са левскари, а Делев от село Ключ и мангала Стоянов са чорбари гнусни!

Синева
Контакти:

Мнениеот Синева » 27 авг 2009 21:35

Смърт на чорбата враг на земята унищожила футбола у нас!

Върни се в “Архив”