II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот florentin_petre » 26 юли 2012 09:55

dodo7271 написа:Честно, не мога да разбера тази дивашка злоба и омраза, която феновете на ЦСКА изпитват към Лудогорец? Нека някой разумен фен да ми каже на какво се дължи това?

Фен съм на ЦСКА, но на такъв въпос отговор не може да се даде всичко е индивидуално, аз лично харесвам отбора ви играе приятен футбол имах удоволствието да гледам мача на ЦСКА с Лудогорец страхотен стадион и миролюбиви фенове, имам много приятели в Разград, споменах преди началото на миналия сезон че много Ви подценяват другите отбори и вие им затворихте устите. Какво друго да кажа май няма.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 26 юли 2012 09:56

kijelmi написа:gorg

Припомни ми един мач в който ЦСКА са лежали и симулирали. Аз нещо не мога да се сетя.
Дори си спомням, че ЦСКА един път трябваше да лежи и да симулира и не го направи.
Това беше мача с Тулуза.

Аз ти припомням още един мач в който трябваше да се търкаляме като луди,но не го направиха - ЦСКА:Байер Леверкузен. ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 26 юли 2012 09:56

kijelmi написа:gorg

Припомни ми един мач в който ЦСКА са лежали и симулирали. Аз нещо не мога да се сетя.
Дори си спомням, че ЦСКА един път трябваше да лежи и да симулира и не го направи.
Това беше мача с Тулуза.

Мечтая да се правим на европейски футболисти на искам да се правим на хървати.
Явно хърватите са по европейци от нас.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

fencho
Контакти:

Мнениеот fencho » 26 юли 2012 09:57

От всички БГ участници най-много исках да продължи Лудогорец, защото в последната една година показа красив и грамотен футбол. Така беше и вчера до 60 минута, когато мача се преобърна наопаки и много ми напомни на един друг мач от 1999 г.- Видзев - Литекс. Мач, който също изглеждаше спечелен след първите 45 мин. Марселиньо е наистина много добър играч, но от герой се превърна в черната овца с двата си нелепи жълти картони.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2012 09:59

MuFc1878 написа:Ясно беше, че ще се играе до гол..... кои са Лудогорец и кои са Динамо. Така се опитаха да обезглавят и Левски през 2005 срещу Оксер. Колко играхме - почти 9 минути след 90-та......

Е,стига де.И ние сме гледали мача!От даденото продължение ,вратарят ви излежа половината!Айде да сме честни,а!Пък и гола вибе нередовен.Онези викаха,тропаха,но УЕФА не поправи грешката на съдията.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 юли 2012 09:59

Левски-Литекс 3:2
Литекс-Левски 1:0

Литекс-Лудогорец 2:1
Лудогорец-Литекс 1:1

Левски-Локомотив Пд 3:2
Локомотив Пд-Левски 3:2

Лудогорец-Локомотив Пд 1-1
Локомотив Пд-Лудогорец 1-0

И сега забележете:
Литекс-ЦСКА 0:2 :lol:
ЦСКА-Литекс 4-1 :lol: :lol:

ЦСКА-Локомотив Пд 3:0 :lol:
Локомотив Пд-ЦСКА 0:3
:roll: :lol: :mrgreen:

Просто вие сте светци, бог да ви съжали! Тези мачове грам не миришат нали така, напълно честно сте си ги взели :mrgreen: Нищо, че всички други отбори изгубиха от тях точки, вие ги бихте като маче от дирек, нали така! Това, че Гришата и Коко искат да дойдат в ЦСКА и единият да си прати играчите там, а другият вече си ги прати няма значение! Направо сте най-честните хора на света!!!

Нищо, че имахте да играете точно 4 истински мача за първенството и един за купата тая пролет с Черноморец, Левски, Миньор, Лудогорец и Симитли и всичките ги загубихте! Нищо за сметка на това през другите минахте на парад, така да се каже! :lol:

А тръгнали за Лудогоец да говорят за полягане на други отбори, присмял се хърбел на щърбел!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 26 юли 2012 10:03, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2012 10:00

Maлко мазохист ще изляза, ама искам и Левски, и ЦСКА да бъдат брутално изрязани по подобен начин някой ден, за да видя тогава какво ще говорите, разбирачи.
Само Левски!

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 26 юли 2012 10:00

Започвам с това, че ИСКАХ ЛУДОГОРЕЦ ДА ОТСТРАНИ ДИНАМО ЗАГРЕБ. Но наистина няма как да стане с такова брутално лежане последните минути! Било част от играта?! От коя игра? Ще си позволя да цитирам мой ФБ приятел: "...когато 65 години се люшкаш между Б, В група и закриването, някак нормално ми се струва да не ти стига малко, дето хич не е малко. традициите са си традиции, дори от "аналгините" да се самонаречеш "орлите"... има си логика във всичко, дори в нелогичните работи..."
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 юли 2012 10:01

Няма злоба г-да от с.Разград ! Не знам защо като някой ви каже истината и го наричате хейтър ! С лежане толкоз ! Цяла 2 полувреме едвам се належаха вашите любимци по Максимир ! Даже се учудвам , че само 8 мин беше продължение ! И е крайно време да се разделите с наемници и да градите истински отбор !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 26 юли 2012 10:01

Съжалявам за Лудогорец изиграха един силен мач в Разград и близо 60 минути на много високо ниво в Хърватска , НО отпадането им е напълно заслужено това го може само български отбор!!! Защо се чудите че е дал 5 минути + още 3 ами нормално такова лежане няма никъде. С тези минути на бавене и лежане показахте че няма как да бъдете достоен представител на българският футбол в Европа!!!!! Ако не бяха вкарали този гол Динамо спокойно можеше да се играе още 2-3 минути....с това бавене и лежане. И след червения картон се видя че и този лилипут Петев не може да е тренер!!! Как може да се затворят така и при всяка възможност да ритат топката като отбор от "А" регионална, вместо да укротят топката и да разиграват!!! След това този смешен румънец Моци вместо да бута топката към корнера и по този начин да бави време бие от никакъв ъгъл и подарява топката на Динамо!!! С последните 30 минути на втория мач Лудогорец показа че няма манталитета на отбор победител!!!! Съжалявам за момчетата и за феновете на този отбор , НО съм щастлив че най-накрая СВИРКОПРАВЕЦА на Бойко Домусчиев е с натрит нос нека го боли сега. И както се хвалеше след финала за купата нека отиде и да си изпуши една хубава пура и едно питие да изпие !!!!

Върни се в “Лудогорец”