Много ме е яд, че Лудогорец не продължи. Крейзитата направиха страхотен мач до 57-та минута, дори нещо повече - изглеждаха на Европейски тим и точно тук Марселиньо доказа и показа моята "идея" за лъжата, късите крака, мечите услуги и БГ футболът ни. На това бразилче вече не му мина номера. Номер, който по дефолт си е 100% дузпа в милата ни татковина, когато отбора се казва Лудогорец и Домусчиев е зад него, а съперник му е Черноморец ( да речем). Жалко и нелепо отпаднаха Лудогорец. Успях и отстоях да не възхваля Лудогорец (в темата за мача) на полувремето с единствената презумпция, че все пак и за Българите важи оная приказка за власите, които се давели на края на Дунав-а...Усета - не ме излъга за съжаление.
Много ме е яд за снощния двубой и вече съм категоричен, че една от причините Лудогорец да отпадне е, че момчетата ( много добри) не отчетоха разликата между мачовете "по съдийска свирка" и тези в Юръпа...Жалко. За това такива, като Паста-та и другите "легенчета" трябва един път завинаги да бъдат изкоренени. Сигурен съм, че и Домусчиев отчита тези факти. Иначе - Динамо не заслужаваха да продължат и не ме впечатлиха с нищо освен с име и настойчивостта си до последно да се сражават. Загубихме всички българи от тази загуба, а когато си пишем за мачовете в родното първенство и пищим, като ухапани от съдийските подпирачки е хубаво да виждаме градивното в това, а не да търсим само оправдателната страна на проблема...Това съдийство в БГ във вид на слугинаж - трябва да се изкорени. Сигурен съм, че Марселиньо нямаше да търси дузпата на всяка цена, а момчетата на Лудогорец щяха да се оповават единствено и само на своите сили. Впрочем те показаха, че имат възможността да смачкат такива отбори, като Динамо...но се подведоха от съдийския БГ уют( в частност и най-вече Марселиньо, за който всяко падане у дома е свирка) .
II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Гадно, мръсно, отвратително
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
mon1nho написа:izumrud написа:
първо - не съм от Лудогорец, а против левски и цесека
как да нямат ЦСКА москва! Я провери историята. А за Партизан - да, те нямат. Но всяка столица има европейска купа, без албания, естествено...и вие - бахти лузърите. И с Лузърството дърпате всичко надолу. Жалко за тъпото Съединение - сега Източна Румелия щеше да си е една прилична малка и стегната държава. Без македонци и комунизъм
ЦСКА москва няма КЕШ. сега от грандове станаха столици ; ) как и да е. изказването за "цесека" и левски е без коментар... трудно го осмислям. явно тъпанара в мен се обади.
ами сладък, много добре знаеш (ако знаеш, де) как бяха организирани спортните дейности в социализма - другите градове не се развиваха (с изключение на благоевград и смолян по геостратегически причини, или комунистическите с големи началници като ловеч: милко балев от там, луканов от там, гриша филипов от там).
във футбола държавата се фокусираше ЦЕЛЕНАСОЧЕНО в един или два клубни отбора, които бяха наричани ВИТРИНАТА НА СОЦИАЛИЗМА. Така например беше наредено в Народен спорт за СТяуа да се пише, че е витрина и на румънците и на нас, след като стана ясно, че бг-софийските отбори няма да сколасат. Същото беше повторено 100 пъти от коментатора Коко Ексеров (бог да го прости) на финала с Барселона. Цитирам дословно: "Пореден успех на социалистическия спорт, на витрината на социализма".
Така някъде имаше един отбор - в ГДР Динамо Берлин, макар че други отбори там постигнаха успехите - два финала. Някъде два отбора - у нас, а някъде се натискаше за националния отбор - Полша, Чехословакия
а левскаро-цесекарската групичка се осираше навсякъде. И то при три кръга евротурнири - при 32 държави, почваше се от осминафинал и пак няма купа и няма
- florentin_petre
- Контакти:
Много неща се изписаха по повод този мач, искам и аз да споделя нещо като Българин и чак тогава като фен няма да го крия ЦСКАр съм, яд ме е много стисках палци а след 95 мин не съм спирал да псувам, това е гавра за мен с един Български отбор със България, преди години един съдия така направи и с Левски ако не се лъжа от 7-8 мин даде 15, но искам да поздравя и благодаря на Лудогорец, че ме накараха отново да вярвам че клубният ни футбол не е умрял и изгнил, пожелавам довечера и на ЦСКА и на Левски и на Локото да направят това което съдията не позволи на Лудогорец, успех и горе главите. Стига сме се дракали нека се обединим и да не забравяме че всички сме БЪЛГАРИ макар и фенове на различни отбори - което за мен няма никакво значение. Пожелавам довечера на всички фенове след мачовете да си отдъхнат доволни с чаша бира в ръка, Наздраве и още веднъж Успех.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
-
- Контакти:
slstefanov написа:Отново виждам в коментарите нещо типично за нас българите - вината се търси само извън нас. Че съдията меко казано помогна на Динамо няма какво да се коментира. Но че защитниците на Лудогорец в доста ситуации се представиха меко казано не на ниво е факт. При първия и третия гол защитниците стояха като колчета и гледаха мача отблизо. За пореден път добра игра на халфове и нападатели се обезценява от лоша защита и слаб вратар. Много ме боли за резултата снощи, но вината за него не е единствено и изцяло на съдията. В предишния мач гол в продълженията, в този гол в продълженията... Май се превръща в тенденция последните минути да са слаби за защитата. "Къщата" на Лудогорец май не е подредена. Лошото е, че ни остава да се надяваме на Левски Сф. и ЦСКА, а при тях положението не е никак розово.
Много точен коментар. Двойката централни защитници, а и двата бека на много моменти от мача се представиха колебливо. А вратаря едно спасяване в мача не направи. За А група стават, но да имаш претенции за групи на шампионска лига е меко казано преувеличено. Не знам защо не дадаха шанс и в двата мача на Чворович, мисля че е по добрия вратар. А що се отнася до продължението на мача напълно заслужено, два жълти картона показа тогава за забавяне на времето. Абсолютно глупава постъпка на Марселиньо, два изпросени картона. Следващата година пак.
ВДинев
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT
"Тарикат мъж не писка."
"Победителите не ги съдят."
Приятелките от Лудогорец да помислят малко
над двете поговорки, които съм им написал, а
не да реват като вдовица за ...... и да пожелават
на другите отбори разни работи.
Лично мое мнение е, че си загубиха мача защото
решиха да се правят на Българи.
Опитаха се да приложат приоми от българския футбол
насред европейска сцена където никой не толерира
такъв вид действия.
То не беше лежане, то не беше симулации абе всички
тарикатски тактики за приключване на мача.
Чудя се, колко малоумен футболист трябва да си за да симулираш
при условие, че имаш жълт картон, водиш с 2 на 1 контролираш мача
и да оставиш отбора си с човек по малко. Ето това е нещото, което
наклони везните в полза на Динамо.
"Победителите не ги съдят."
Приятелките от Лудогорец да помислят малко
над двете поговорки, които съм им написал, а
не да реват като вдовица за ...... и да пожелават
на другите отбори разни работи.
Лично мое мнение е, че си загубиха мача защото
решиха да се правят на Българи.
Опитаха се да приложат приоми от българския футбол
насред европейска сцена където никой не толерира
такъв вид действия.
То не беше лежане, то не беше симулации абе всички
тарикатски тактики за приключване на мача.
Чудя се, колко малоумен футболист трябва да си за да симулираш
при условие, че имаш жълт картон, водиш с 2 на 1 контролираш мача
и да оставиш отбора си с човек по малко. Ето това е нещото, което
наклони везните в полза на Динамо.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
- metodito
- Контакти:
Имаше отново съдийски тесли!
Чиста дузпа за Марселиньо, той дава червен картон. Ма аз ли да го уча, че като те спънат - падаш. Или падаш, или не. Спънаха го, убиха му скоростта, той видя, че няма да стане неговата и реши да пада. Еми... След това е осем минутно продължение!!! Къде ги видя тея пет минути? А трите след това?
Искам да се извиня и да кажа, че сгреших, като казах, че то в Европа, Разград няма да се справят.
СГРЕШИХ!
Дерзайте фенове на Разград и дано Домусчиев не е поредният анонимник, който е решил да си поиграе на президент на клуб за ден-два.
Североизточна България заслужава да има своя любимец, а и колкото повече силни отбори в България, толкова по-добре за футбола ни.
Успех.
Кайсара ли какъв беше и Петев, който и в двата мача върна отбора след 60-та минута се оказаха по-решаващи от съдията.
Чиста дузпа за Марселиньо, той дава червен картон. Ма аз ли да го уча, че като те спънат - падаш. Или падаш, или не. Спънаха го, убиха му скоростта, той видя, че няма да стане неговата и реши да пада. Еми... След това е осем минутно продължение!!! Къде ги видя тея пет минути? А трите след това?
Искам да се извиня и да кажа, че сгреших, като казах, че то в Европа, Разград няма да се справят.
СГРЕШИХ!
Дерзайте фенове на Разград и дано Домусчиев не е поредният анонимник, който е решил да си поиграе на президент на клуб за ден-два.
Североизточна България заслужава да има своя любимец, а и колкото повече силни отбори в България, толкова по-добре за футбола ни.
Успех.
Кайсара ли какъв беше и Петев, който и в двата мача върна отбора след 60-та минута се оказаха по-решаващи от съдията.
Последна промяна от metodito на 26 юли 2012 09:50, променено общо 1 път.
Браво на Лудогорец за мъжката игра.Горе главите догодина ще сте по-подготвени и ще продължите.А и Кирил Домусчиев трябва да се научи как трябва да говори в Европа,защото и той има вина за това "клане" вчера.Трябва да е тактик и тарикат в разговорите преди и след мачовете в Европа.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ И ДАЙ БОЖЕ 3-ТЕ ОТБОРА ДОВЕЧЕРА ДА СА ПОБЕДИТЕЛИ.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
В момента, в който се видя че отминава даденото продължение от съдията, беше ясно че мача ще се играе да гол на хърватите. Симулирали били, лежали били, та кой отбор в ситуация с 10 човека няма да играе така. Светльо Дяков със счупена скула - и това ли е симулация. Мача отмина, емоциите също ще отшумят, ще остане обаче това, което точно сега избуя с най-голямата си сила - злобата към нашия тим на една голяма част от българските фенове. Никой не ги кара да ни обичат, но не е ли по-добре те да се радват на играта и победите на любимите си отбори, вместо да сипят жлъч след толкова болезнена загуба на Лудогорец. Ама как да го правят като нямат предпоставки за радост.
blue magic написа:Лудогорец играха отлично до червения картон. Действително лежаха и бавеха страшно много след това, но и затова бе голямото продължение. Съдията се справи повече от добре и претенции към него са напълно безпочвени. Просто шансът не бе на страната на българския отбор и това е.
Има такива които много злобеят, но в такива моменти се проявяват лошите черти на българския манталитет. Нима ЦСКА играят по-честно в родното ни първенство? Ни най-малко! Просто в нелепата загуба от снощи виждат възмездие за това, че момчетата на Петев ги унижиха в българския шампионат - а едното с другото нямат абсолютно нищо общо.
Забрави да добавиш в -Нима ЦСКА играят по- честно в родното ни първенство... за разлика от Левски които са символ на фейърплея.
КОГА ДА ОЧАКВАМЕ РЕШЕНИЕ ПО КАЗУСИТЕ НА МУТРИТЕ ОТ УЕФА !!!? 

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.