Шуменската''перла'' Деко, като че ли даде отговор защо нямаше как да продължи Разград
Не знам българите за какво ни смятат. Мачът се игра 98 минути“, бе кракткият коментар на халфа. "Просто не знам - за втора ръка ли ни вземат? Видяхте и първия мач как се свири. Наистина не знам какво да ви кажа
II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гадно, мръсно, отвратително
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
-
- Контакти:
Атина каква европейска купа има?...а Прага?...Варшава?...Берлин?..ъъъъ...ПАРИЖ?!...Брюксел?
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Еми гадно ще ви е , като не знаете как се играе. Много е лошо когато едни футболисти свикнат на съдийски конфорт. Губят реална представа за играта, не знаят кога и по колко да лежат, кога да паднат и как да паднат.Когато не си поставен под напрежение губиш мярката. Точно това и погуби иначе добре играещият отбор на Лудогорец.
Знате , че те са фаворита, знате че са по-опитния отбор макар и в криза. Какво се прави при това положение- прави се организация. Те разчитат изключитерно много от влизането в групите оттам са свързани и продажбите на футболистите им.Отделно се зна е ,че Здравко е мафиот от голяма класа, хърватската мафия държи много съдии в Германия. Хората просто са се подсигурили.
Но даже и това нямаше да им помогне, ако Лудогорец беше играл , адекватно спрямо ситуацията.Ако бяха останали 11 човека и не бяха симулирали и лежали толкова по терена нямаше да дадат повод на съдията за такова продължение . Просто трябваше да играят по- комбинативно и да пазят Рукавина чисто.Щяха да се изнервят, да правят повече нарушения и пак щяхте да спечелите време.Трябва да се знае ,че съдиите в международните мачове винаги подпират фаворитите, а Петев си помисли, че влиянието на Домусчиев се простира толкова надалече. Е не се простира както видяхте до Драгоман е максимум.
Знате , че те са фаворита, знате че са по-опитния отбор макар и в криза. Какво се прави при това положение- прави се организация. Те разчитат изключитерно много от влизането в групите оттам са свързани и продажбите на футболистите им.Отделно се зна е ,че Здравко е мафиот от голяма класа, хърватската мафия държи много съдии в Германия. Хората просто са се подсигурили.
Но даже и това нямаше да им помогне, ако Лудогорец беше играл , адекватно спрямо ситуацията.Ако бяха останали 11 човека и не бяха симулирали и лежали толкова по терена нямаше да дадат повод на съдията за такова продължение . Просто трябваше да играят по- комбинативно и да пазят Рукавина чисто.Щяха да се изнервят, да правят повече нарушения и пак щяхте да спечелите време.Трябва да се знае ,че съдиите в международните мачове винаги подпират фаворитите, а Петев си помисли, че влиянието на Домусчиев се простира толкова надалече. Е не се простира както видяхте до Драгоман е максимум.
izumrud написа:
първо - не съм от Лудогорец, а против левски и цесека
как да нямат ЦСКА москва! Я провери историята. А за Партизан - да, те нямат. Но всяка столица има европейска купа, без албания, естествено...и вие - бахти лузърите. И с Лузърството дърпате всичко надолу. Жалко за тъпото Съединение - сега Източна Румелия щеше да си е една прилична малка и стегната държава. Без македонци и комунизъм
ЦСКА москва няма КЕШ. сега от грандове станаха столици ; ) как и да е. изказването за "цесека" и левски е без коментар... трудно го осмислям. явно тъпанара в мен се обади.
-
- Контакти:
Такъв смях ме напушва от цесекарските коментари - абе, "спецове",вижте вие колко сте безпомощни, к`во сте тръгнали да злорадствате. Нали щяхте да "орете" в Разград. Ами с тази Мура, да не и ядете .... Мислех, че феновете на един друг"гранд" са най-прости, ама вие безапелационно сте №1!
- brat domingo
- Контакти:
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT
Поздравления за Лудогорец за мъжката игра. Червените фенчета ме изумяват със злобните си коментари.
- blue avalanche
- Контакти:
HEATSEEKER написа:Шуменската''перла'' Деко, като че ли даде отговор защо нямаше как да продължи Разград
Не знам българите за какво ни смятат. Мачът се игра 98 минути“, бе кракткият коментар на халфа. "Просто не знам - за втора ръка ли ни вземат? Видяхте и първия мач как се свири. Наистина не знам какво да ви кажа
Този,дето нито е "перла",нито е Деко,вместо да се гърчи по терена в стил "олеле,мамо,строшиха ми крачето",да беше се стегнал и(заедно с другите) да беше си играл играта.Хората с десет човека гол вкарват...Тези снощи разиграха егати цирка!Гуела 2 минути "пълзя" до тъчлинията,за да остави топката на другия охлюв,който също пълзя 2 минути преди да хвърли тъча...После-съдията бил виновен...
-
- Контакти:
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT
все пак достойно.успех догодина,тогава ще сте много по-силни и с пове4е опит
- blue magic
- Контакти:
Лудогорец играха отлично до червения картон. Действително лежаха и бавеха страшно много след това, но и затова бе голямото продължение. Съдията се справи повече от добре и претенции към него са напълно безпочвени. Просто шансът не бе на страната на българския отбор и това е.
Има такива които много злобеят, но в такива моменти се проявяват лошите черти на българския манталитет. Нима ЦСКА играят по-честно в родното ни първенство? Ни най-малко! Просто в нелепата загуба от снощи виждат възмездие за това, че момчетата на Петев ги унижиха в българския шампионат - а едното с другото нямат абсолютно нищо общо.
Има такива които много злобеят, но в такива моменти се проявяват лошите черти на българския манталитет. Нима ЦСКА играят по-честно в родното ни първенство? Ни най-малко! Просто в нелепата загуба от снощи виждат възмездие за това, че момчетата на Петев ги унижиха в българския шампионат - а едното с другото нямат абсолютно нищо общо.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Грешката на Лудогорец беше,че не задържаха топката в последните десетина минути,а се опитваха да правят бързи атаки или ритаха топката безразборно напред.Ако бяха направили това със сигурност щяха да продължат и то напълно заслужено.Съвсем нормално е за наш отбор да бави играта със циркаджийски номера,затова и често се дънят накрая.
Ние довечера май няма да стигнем и до това да бавим.
Ние довечера май няма да стигнем и до това да бавим.
Последна промяна от caci на 26 юли 2012 09:33, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!