NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз погледах малко от началото,после пих кафе и после влязох да погледам към 80 минута-беше 2:0 и си тръгнах.Черноморец играха с потници върху фланелките и не видях екипа. С този екип ще имате проблеми срещу "синьо-бели" отбори,както и ние с нашия срещу "зелено-бели" Различаването е трудно
Що не се обади ? Или викаш, къде да ни намериш из толкоЗ народ ? Ванка. Знаете ли цветовете на екипите - шорти, фланелка, чорапи. Ще има ли черно в тях ?
ПС: На мен ми беше трудно, когато Нафтата играеше с Левски - синьото и зеленото не контрастираха достатъчно, като цвят, еле пък на рефлектори след 96-та година. Все пак помня първия ни домакински мач в А група, когато Нафтата прие Левски - есен 94. Играехме с бели екипи с преливащо зелено на гърдите. Тогава се отличаваха добре отборите.
http://bulgarian-ultras.com/ultras/site ... 5486_n.jpg Нещо не мЪ кефи! Зеленото,не е зелено....но да го видим на живо,може и да мЪ накефи......Вече водим с 2:0 на Етър-направо ги ядем кЪт горчиви краставици
ем те ЕТЪР яко играят само с пробни играчи