ДИНАМО-ЛУДОГОРЕЦ 3-2...
Хърватската мафия си каза думата.....този съдия да ти даде 5 мин продължения и и след това да го удължиш до тогава докато домакините вкарат гол (чак във 8 мин се случи това) и да сложиш край на мача ....ееееееееееее...и най големия тъпанар който дори и хабер да си няма от футбол би се усъмнил и даже би си казал абе аджаба тука има нещо не редно !!!!!! Явно си мисли ,че само във България мирише на корупция във футбола но всъщност ТЯ МИРИЗМАТА ИДВАЛА ОТ ЕВРОПА даже и от тъй-наречената КОМЕРСИАЛНА шампионска лига !!!???
Да живееее МАФИЯТА...................
II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/
Red Warrior написа:Пак казвам - нито се радвам за отпадането на Лудогорец, нито ми е мъчно. Но като се сетя как ги вкараха от "Б" в "А" група, като се сетя за мача в Перник и за побоя над феновете на ЦСКА в Разград... Рано, или късно всичко се връща! Ето защо Домуса тази година да играе честно. Като гледам колко са слаби ЦСКА и Левски, може спокойно отново да стане шампион, но нека да бъде ЧЕСТНО, а не на всяка цена със съдийски "свирки" и т.н.
За кое точно имаш претенции от миналия шампионат? Смея да твърдя, че Лудогорец е най-убедителният шампион на България за последните 10 години, изключвайки вашата титла с 16 точки разлика.
Само Левски!
Chelsea Forever написа:Стига сте говорели за съдията,ами ако не беше зачел гола когато Марселиньо игра с ръка.
Вижте си отбора Динамо се чудеха как да стигнат до вашата врата,а вие си вкарахте 3 гола
Точно това казвам и аз, ако на нас ни бяха вкарали такъв гол с ръка и след това бяха бавили играта като нас, а съдията беше свирил на секундата без да дава компенсации за изгубеното време, щяхме да надуем вой до небесата!!Що им призна гола?Що не продължи продължението с 2,3 минути и т.н..
- Chelsea Forever
- Контакти:
siniq_fen написа:Chelsea Forever написа:Стига сте говорели за съдията,ами ако не беше зачел гола когато Марселиньо игра с ръка.
Вижте си отбора Динамо се чудеха как да стигнат до вашата врата,а вие си вкарахте 3 гола
ОК, ама голът на Марселиньо е един. А голът в Разград? Спестеният червен картон на оня негър, дето както казах след първия мач може единствено да се бута и рита. И стигаме до черешката на тортата - 5 минути, които се превръщат в 8, а кой знае - може би и повече , ако не бяха вкарали гол.
А това че на Голубович и в главата а му се удари топката пак ще влезе.
А това че две дървета щяха да играят по-добре от Бакалов и Гела
eelche написа:Няма по-гнусно нещо,най-гнусното нещо от цялата работа е чорбарската злоба и жлъч! ! ! Колко комплексиран,смачкан от живота и мижитурка трябва да си се чудя понякога?!
Няма да говоря за съдиите от двата мача,няма да говоря за супер слабия противник,няма да говоря за най-несправедливото отпадане,което някога съм гледал,няма да коменитрам и страхотния футбол на Лудогорец.
ИМАМ САМО 1 ВЪПРОС,ПОВТАРЯМ САМО 1 ВЪПРОС:КАКВО ПРАВИ НА ВРАТАТА У.ГОЛУБОВИЧ?! Гледайте изявите на въпросния персон и ще разберете какво имам в предвид!
роги що не си е...ш майката
- Chelsea Forever
- Контакти:
Ами така е имате Чворович,а играете с господин кашкавалко
Не става само с ядене трябва и акъл

siniq_fen написа:Chelsea Forever написа:Стига сте говорели за съдията,ами ако не беше зачел гола когато Марселиньо игра с ръка.
ОК, ама голът на Марселиньо е един. А голът в Разград? Спестеният червен картон на оня негър, дето както казах след първия мач може единствено да се бута и рита. И стигаме до черешката на тортата - 5 минути, които се превръщат в 8, а кой знае - може би и повече , ако не бяха вкарали гол.
Редовен гол в Разград. От повторенията не може да се види дали има удар с лакът (преди малко ги върнах и ги изгледах отново). Превръщат се в 8 заради забавяне на играта.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Абе, то това е кефа. Хубаво им беше на онея от делиормана и Домуса миналия сезон, ама всичко се връщаeelche написа:Няма по-гнусно нещо,най-гнусното нещо от цялата работа е чорбарската злоба и жлъч! ! ! Колко комплексиран,смачкан от живота и мижитурка трябва да си се чудя понякога?!
Няма да говоря за съдиите от двата мача,няма да говоря за супер слабия противник,няма да говоря за най-несправедливото отпадане,което някога съм гледал,няма да коменитрам и страхотния футбол на Лудогорец.
ИМАМ САМО 1 ВЪПРОС,ПОВТАРЯМ САМО 1 ВЪПРОС:КАКВО ПРАВИ НА ВРАТАТА У.ГОЛУБОВИЧ?! Гледайте изявите на въпросния персон и ще разберете какво имам в предвид!

Chelsea Forever написа:Ами така е имате Чворович,а играете с господин кашкавалко
Да и според мен Чворович трябва да играе...
Истината е, че дори мен ме хвана яд за Лудогорец. Толкова близо бяха... А нещата за пореден път намирисват.....
eelche написа:Няма по-гнусно нещо,най-гнусното нещо от цялата работа е чорбарската злоба и жлъч! ! ! Колко комплексиран,смачкан от живота и мижитурка трябва да си се чудя понякога?!
Как какво, всеки един "чорбар" е виновен за головете, както и за вратаря, че е там, а не на пейката!
Съдията е "чорбар" и си го връща! Всички са "чорбари" само майка ти не е !