II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/

Мнениеот subzero » 26 юли 2012 00:59

lastsentinel написа:
subzero написа:
lastsentinel написа:http://www.facebook.com/pages/Dont-Fuck-with-Bulgaria/430297110347028

Нека покажем на света, че не може да се ебава с България !

Ако това е направено за Лудогорец не виждам смисъл. Съдията си беше ОК,като изключим ръката на Марселиньо.

Не е само за Лудогорец. То да беше само това проблем никакъв. Опитвам се да не гледам пристрастно, но където и да погледне човек си ни дупчат съдиите в спортовете както си им е на тях кеф. Да кажем Волейбола ако си гледал срещу немците от където тръгнаха скандалите и просто всичко. Всяка държава си има умни и глупави личности, но нас са ни вземи за мезе и ни мислят всички за пълни боклуци...

Ми ОК,ама що днеска ?? Що не направи страница за цената на тока и хляба?? Те нашите ни бухат и ние си седим,ще тръгна да се тръшкам,че на Петев му ограбили труда. На мен ЕВН всеки месец ми го ограбва.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 00:59

Както и да е. Много жалко, но това почти винаги е било така с нашите отбори. Лошото е, че липсата на опит попречи съдията да бъде победен. Не "Динамо", а съдията, отборът на Шукер представа си нямаше как да вкара топката.
Аз пак да призова левскарите да коментират отменения гол на "Оксер" в реванша, същият на "Киево", инцидента със "Сиони". Тогава бяхме на "правилната" страна ние и си мислихме, че сме нещо, но всъщност не беше така. "Левски" при Стоилов играеше предсказуем стил, който ако не беше облагодетелстван от съдиите, никога нямаше да успее.
Последна промяна от hrclspr12 на 26 юли 2012 01:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 юли 2012 01:00

hrclspr12 написа:
Red Warrior написа:И айде все пак да не правим Динамо Загреб европейски гранд! Тези май подобриха "рекорда" на Левски в ШЛ от 1:17. :roll:

"Динамо" е наистина гранд в исторически план. Колко наши отбора имат евроотличие?
Мене повече ме е яд на Пройнов, дори и не толкова на съдията, защото онзи глупак през цялото време искаше Разград да паднат и накрая се направи на уж разстроен. Пройнов нищо не става от теб!

Гранд са за бивша Югославия. Айде стига! Да не са Ливърпул, Байерн, Ювентус, Аякс. Даже мога да ти кажа, че мача тази вечер много ми приличаше на мача ЦСКА - Тулуза. Тогава изгониха Удоджи и играхме с 10 човека. Пак съдията даде дълго продължение и ни изравниха в 96-та минута. Но такъв рев от левскарите нямаше за ЦСКА. А мога да кажа, че тогава 3-я във Франция Тулуза с Елмандер в състава си беше много по-силен отбор от Динамо Загреб тази вечер.
Последна промяна от Red Warrior на 26 юли 2012 01:01, променено общо 2 пъти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 26 юли 2012 01:00

anton950 написа:Жалко!Наистина заслужаваха да продължат напред!

и на следващия мач да легнат по тревата на полувремето ли

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 юли 2012 01:00

hrclspr12 написа:Както и да е. Много жалко, но това почти винаги е било така с нашите отбори. Лошото е, че липсата на опит попречи съдията да бъде победен. Не "Динамо", а съдията, отборът на Шукер представа си нямаше как да вкара топката.

Ай,стига с тоз съдия,бе!! Ся ши обърнете плочата като почне първенството.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 26 юли 2012 01:01

Ми ОК,ама що днеска ?? Що не направи страница за цената на тока и хляба?? Те нашите ни бухат и ние си седим,ще тръгна да се тръшкам,че на Петев му ограбили труда. На мен ЕВН всеки месец ми го ограбва.

+1

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 26 юли 2012 01:02

Red Warrior написа:Гранд са за бивша Югославия. Айде стига! Да не са Ливърпул, Байерн, Ювентус, Аякс. Даже мога да ти кажа, че мача тази вечер много ми приличаше на мача ЦСКА - Тулуза. Тогава изгониха Удоджи и играхме с 10 човека. Пак съдията даде дълго продължение и ни изравниха в 96-та минута. Но такъв рев от левскарите нямаше за ЦСКА. А мога да кажа, че тогава 3-я във Франция Тулуза с Елмандер в състава си беше много по-силен отбор от Динамо Загреб тази вечер.

Да не говорим, че нямам спомени някои да е наричал съдията престъпник заради дългото продължение.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2012 01:02

subzero написа:
hrclspr12 написа:Както и да е. Много жалко, но това почти винаги е било така с нашите отбори. Лошото е, че липсата на опит попречи съдията да бъде победен. Не "Динамо", а съдията, отборът на Шукер представа си нямаше как да вкара топката.

Ай,стига с тоз съдия,бе!! Ся ши обърнете плочата като почне първенството.

Щото свирят кадърни съдии тук, а не ...айде да не се изразявам, че ще забравя за форума.
Само Левски!

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 26 юли 2012 01:03

Аз пак да призова левскарите да коментират отменения гол на "Оксер" в реванша, същият на "Киево", инцидента със "Сиони". Тогава бяхме на "правилната" страна ние и си мислихме, че сме нещо, но всъщност не беше така. "Левски" при Стоилов играеше предсказуем стил, който ако не беше облагодетелстван от съдиите, никога нямаше да успее.

е как тогава ви го набиха така яко че цяла нощ ще ревете

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 26 юли 2012 01:03

Seichov написа:Това е урок как един отбор може да се бие сам.От 20 години гледам и следя футбол толкова симулации и бавене на игра не бях виждал.И как налягаха накрая все едно финал загубиха.Селски отбор.

Ми май не гледаш много мачове бе гражданино,даже и в европа.Айде потапяй се

Върни се в “Лудогорец”