Tommi написа:2012г. дойде, а само Левски София е играл в групите на ШЛ!![]()
![]()
И то с любезното съдията на Яра, който не зачете редовен гол на "Киево", както щастливото отърване на мача със "Сиони". Стига с онзи позор!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
![]()
![]()
Teo написа:
Тръгнали ми с нулев коефициент в Европа, боже, боже... после съдията виновен, щото човека си свърши работата перфектно...
hijack1 написа:Teo написа:Точно ние трябваше да играем ШЛ, а не Лудогорец, къде са тръгнали да представят България тия![]()
Ние сме с класи над това умряло Динамо...
Кои вие ???? Дето на някакъв словенски анонимник и то с човек повече не можете да вкарате гол ахаххахахаха Влез в реалността - Лудогорец е най-силния БГ отбор и отново ще мачка в А група.
hrclspr12 написа:Съдията не е единственият виновник, но ми припомни за същото бавене защо Мондрагон не го наказаха с още пет минути отгоре, че и трябваше да го изгонят. Коломбо просто не искаше.
Red Warrior написа:Значи, първо да кажа, че нито се радвам, че Лудогорец отпаднаха нито ми е мъчно - безразлично ми е. Едно да е ясно - ако същите футболисти, които тази вечер играха със зелени фланелки играеха с червени, Динамо щеше да бъде не само отстранен, но и размазан! Не може манталитета да ти е на отборче, което цял живот е кретало между "В" и "Б" група и да искаш да направиш нещо. Но като нашите олигарси искат да си създават свои феодални клубчета - така ще бъде.
bogdanov964 написа:Teo написа:bogdanov964 написа:Цесекарчета ще се спукат от кеф!!! Понеже си въобразяват, че трябваше те да шампиони. Ах, колко сте плитки. К`во, щяхте да сте по-добри от Лудогорец днес? А, дано не ядете на Мура кура, че не знам що ще пишете довечера.
Голубович провали Лудогорец, съдията е съвсем друг въпрос. Берое, такива смешни голове му вкарваше в Литекс, не е за вярване. Той не е продажник, а най - обикнновен некадърник. Добре гледайте повторенията при изгонването на Марселиньо. Съдията реши да компенсира и се разкри, че е на един хал с Голубович. Ивайло Петев!? Що така, бре момче? Вместо да го размажеш това измислено Динамо, сам се би... Дано да те е яд поне колкото мене!
Точно ние трябваше да играем ШЛ, а не Лудогорец, къде са тръгнали да представят България тия![]()
Ние сме с класи над това умряло Динамо...
Абе, нашия, нали се видяхте срещу Мура, Стойчо ломоти безпомощен...къде в трънака бре, момче.
Santiago Munezz написа:Tommi написа:2012г. дойде, а само Левски София е играл в групите на ШЛ!![]()
![]()
Ама с 1-17 не е и много за хвалене!
GOLEADOR написа:hrclspr12 написа:На тях им подари първия гол, на нас - втория, така че твоята логика издиша. Но трябва да се отбележи, че дузпата второто полувреме, която откровено вече не беше такава, за хърватите щеше да я даде.
Хайде разкажи ми за 1969 и те признавам! В Изтока е истината, човече, а не в Запада. Запада винаги е унищожавал и ще го прави. Запада прогнива непрекъснато.
1.Явно с теб сме гледали различни мачове.
2.Какво трябва да разказвам за 1969???
3.Унищожението идва от всички меридиани,не е само от запад!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта