II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/

Мнениеот subzero » 26 юли 2012 00:41

Teo написа:
BadBoy написа:
Teo написа:
Точно ние трябваше да играем ШЛ, а не Лудогорец, къде са тръгнали да представят България тия :?:

Ние сме с класи над това умряло Динамо...

За това ли не можете да победите Мура и бяхте с човек повече?

Утре като ги бием с 5:0 друго ще говорите, Мура играха като Лудогорец второто, нормално да не им вкараме.

Що,бе на Лудогорец им вкараха 2 за 30 мин. А вие 0 за 90.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 юли 2012 00:41

Значи, първо да кажа, че нито се радвам, че Лудогорец отпаднаха нито ми е мъчно - безразлично ми е. Едно да е ясно - ако същите футболисти, които тази вечер играха със зелени фланелки играеха с червени, Динамо щеше да бъде не само отстранен, но и размазан! Не може манталитета да ти е на отборче, което цял живот е кретало между "В" и "Б" група и да искаш да направиш нещо. Но като нашите олигарси искат да си създават свои феодални клубчета - така ще бъде.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 00:41

Tommi написа:
Blagoy написа:Повечето пишете глупости! Интересно, че повечето ги нямаше, докато резултатът беше 2:1 за Лудогорец. Но типичните български манталитет и комплекси пак се показаха. "Не е важно аз съм добре, важно е Вуте да е зле"
Абсолютно всички отбори в ситуацията на Лудогорец биха бавили времето! Ама абсолютно всички! Но ние трябва да оплюем българското, да се подиграем и злобеем.
Вярно е, че даденото продължение е минимума, който трябва да се играе. Т.е. във въпросния мач трябваше да има минимум 5 минути продължение. Но да го удължаваш с още 3 за мен не е нормално.
Дори и да не съм фен на Лудогорец, стана ми много кофти за тях. И не мога да разбера хора, които сега бият фанфари затова, че хървати са отстранили българи...

Българският манталитет се показва, когато бавиш времето, а после обвиняваш съдията за голямото продължение. Това го казвам за феновете, играчите може и да не обвиняват съдията, ще видим.

Съдията не е единственият виновник, но ми припомни за същото бавене защо Мондрагон не го наказаха с още пет минути отгоре, че и трябваше да го изгонят. Коломбо просто не искаше.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2012 00:42

2012г. дойде, а само Левски София е играл в групите на ШЛ! :o :mrgreen: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юли 2012 00:42

TheOnly1 написа:Да, ЦСКА нямаше да играе с Динамо, а със Скендербеу Корча или нещо от тоя калибър. Коефициента в ЕКТ е половината работа. Това от Лудогорец трябваше да го научат за домашно. Първо малко ЛЕ да натрупаш точки и после в дълбоките води на ШЛ.

Тръгнали ми с нулев коефициент в Европа, боже, боже... после съдията виновен, щото човека си свърши работата перфектно...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 юли 2012 00:42

Red Warrior написа:Значи, първо да кажа, че нито се радвам, че Лудогорец отпаднаха нито ми е мъчно - безразлично ми е. Едно да е ясно - ако същите футболисти, които тази вечер играха със зелени фланелки играеха с червени, Динамо щеше да бъде не само отстранен, но и размазан! Не може манталитета да ти е на отборче, което цял живот е кретало между "В" и "Б" група и да искаш да направиш нещо. Но като нашите олигарси искат да си създават свои феодални клубчета - така ще бъде.

Аз те подкрепям във всяка дума. Без това за червените фланелки. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2012 00:42

hrclspr12 написа:На тях им подари първия гол, на нас - втория, така че твоята логика издиша. Но трябва да се отбележи, че дузпата второто полувреме, която откровено вече не беше такава, за хърватите щеше да я даде.
Хайде разкажи ми за 1969 и те признавам! В Изтока е истината, човече, а не в Запада. Запада винаги е унищожавал и ще го прави. Запада прогнива непрекъснато.

1.Явно с теб сме гледали различни мачове.
2.Какво трябва да разказвам за 1969???
3.Унищожението идва от всички меридиани,не е само от запад!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 26 юли 2012 00:43

Teo написа:
bogdanov964 написа:Цесекарчета ще се спукат от кеф!!! Понеже си въобразяват, че трябваше те да шампиони. Ах, колко сте плитки. К`во, щяхте да сте по-добри от Лудогорец днес? А, дано не ядете на Мура кура, че не знам що ще пишете довечера.
Голубович провали Лудогорец, съдията е съвсем друг въпрос. Берое, такива смешни голове му вкарваше в Литекс, не е за вярване. Той не е продажник, а най - обикнновен некадърник. Добре гледайте повторенията при изгонването на Марселиньо. Съдията реши да компенсира и се разкри, че е на един хал с Голубович. Ивайло Петев!? Що така, бре момче? Вместо да го размажеш това измислено Динамо, сам се би... Дано да те е яд поне колкото мене!

Точно ние трябваше да играем ШЛ, а не Лудогорец, къде са тръгнали да представят България тия :?:

Ние сме с класи над това умряло Динамо...

Абе, нашия, нали се видяхте срещу Мура, Стойчо ломоти безпомощен...къде в трънака бре, момче.

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 26 юли 2012 00:43

ДЯКОВ Е С СЧУПЕНА СКУЛА АМА НА ХЪРВАТИТЕ НЕ СЕ ВАДИ ЧЕРВЕН КАРТОН ДОРИ ЗА ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ НАЛИ ПИСНА МИ ОТ ПОПКРЪСТЮВЦИ И ПРЕДАТЕЛИ, КОИТО ЗЛОБЕЯТ И СЕ РАДВАТ ВМЕСТО ДА СИ ИЗРАЗИМ НАШАТА ПОЗИЦИЯ КАТО НАЦИЯ, ЗАЩОТО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ СПРЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС САМО ЗА ТОВА, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ :evil: :evil: :evil: АКО ИМА НЯКАКЪВ НАЧИН ДА СИ ИЗРАЗИМ ПОЗИЦИЯТА СРЕЩУ МАФИОТИТЕ ОТ УЕФА БИ БИЛО МНОГО ДОБРЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ НАШЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КОРУМПИРАНИТЕ БОКЛУЦИ КАТО ПЛАТИНИ :evil: :evil: :evil:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

onogur
Контакти:

Мнениеот onogur » 26 юли 2012 00:43

Red Warrior написа:Значи, първо да кажа, че нито се радвам, че Лудогорец отпаднаха нито ми е мъчно - безразлично ми е. Едно да е ясно - ако същите футболисти, които тази вечер играха със зелени фланелки играеха с червени, Динамо щеше да бъде не само отстранен, но и размазан! Не може манталитета да ти е на отборче, което цял живот е кретало между "В" и "Б" група и да искаш да направиш нещо. Но като нашите олигарси искат да си създават свои феодални клубчета - така ще бъде.

Вие пък с вашето червено манталитетче, скоро и 15 точки аванс ще изгубите....ама то нали имате манталитет--червен :)

Върни се в “Лудогорец”