II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2012 00:33

Blagoy написа:Повечето пишете глупости! Интересно, че повечето ги нямаше, докато резултатът беше 2:1 за Лудогорец. Но типичните български манталитет и комплекси пак се показаха. "Не е важно аз съм добре, важно е Вуте да е зле"
Абсолютно всички отбори в ситуацията на Лудогорец биха бавили времето! Ама абсолютно всички! Но ние трябва да оплюем българското, да се подиграем и злобеем.
Вярно е, че даденото продължение е минимума, който трябва да се играе. Т.е. във въпросния мач трябваше да има минимум 5 минути продължение. Но да го удължаваш с още 3 за мен не е нормално.
Дори и да не съм фен на Лудогорец, стана ми много кофти за тях. И не мога да разбера хора, които сега бият фанфари затова, че хървати са отстранили българи...

+ до безкрай
Само Левски!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2012 00:33

hrclspr12 написа:Абсолютно обективен съм.А пък с тая дузпа направо ме разби,може би само ти си я видял.За съдията - разбира се,че ще получи слаба оценка!След божията ръка на Марадона ,всеки съдия опорочил така мача получава ниска оценка!Предполагам,че Динамо ще се оплачат от него в УЕФА.[/b]

Ти кои повторения гледа? Тези, които даваха по телевизията, или гледа мача наживо? Защото аз повторение не видях да се дават в този мач, всичките бяха манипулирани. Не даваха техните груби нарушения за розов картон, а нашите същите бяха санкционирани. Дузпата беше очевадна, а това, че не си я видял, нищо не може да се направи. Просто хърватите така и не дадоха повторение.[/quote]

Човеко,не се вкарвай в някакви филми,просто бъди обективен.Нито дузпа имаше,нито съдия2та с нещо да е ощетил Лудогорец (напротив,подпря ги).Единствено селския манталитет на отбора ги провали.Жалко е,но е така!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 юли 2012 00:34

Blagoy написа:Повечето пишете глупости! Интересно, че повечето ги нямаше, докато резултатът беше 2:1 за Лудогорец. Но типичните български манталитет и комплекси пак се показаха. "Не е важно аз съм добре, важно е Вуте да е зле"
Абсолютно всички отбори в ситуацията на Лудогорец биха бавили времето! Ама абсолютно всички! Но ние трябва да оплюем българското, да се подиграем и злобеем.
Вярно е, че даденото продължение е минимума, който трябва да се играе. Т.е. във въпросния мач трябваше да има минимум 5 минути продължение. Но да го удължаваш с още 3 за мен не е нормално.
Дори и да не съм фен на Лудогорец, стана ми много кофти за тях. И не мога да разбера хора, които сега бият фанфари затова, че хървати са отстранили българи...

Много добре казано,ама ние Българите сме си такива...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 26 юли 2012 00:34

dodo7271 написа:
Teo написа:
CSKA ME написа:Жалко за Разград, заслужаваха го, заслужавахме го ние, като нация. Да кажат ''един български дебютант отстрани надутия Загреб''. Български. Не съм съгласен цесекари и левскари да се подиграват на зелените, защото са от неутрална позиция.

Когато почнат да играят честно в А група, тогава ще спрем да им се подиграваме.

ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ -ТОВА Е КЪМ ТЕЗИ КОИТО СЕ ПОДИГРАВАТ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА СЕ ГАВРЯТ С НАС :evil: ДАИТЕ КАТО НАЦИЯ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ОНЗИ НЕКАДЪРНИК МИХАЙЛОВ ДА СВЪРШИ НЕЩО КАТО ХОРАТА ЗА ЦЯЛОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ, КАТО НЕ ДА СЕ ОТЦЕПИМ ОТ УЕФА КАТО НЕ НИ ИСКАТ ДА НЕ ИМ ИГРАЕМ В МАФИОТСКИТЕ ТУРНИРИ :evil: :evil: :evil: ДАИТЕ ДА ПИШЕМ НА УЕФА НЯКЪДЕ ДА СИ ИЗРАЗИМ ПОЗИЦИЯТА КАТО НАЦИЯ ЗА ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ МАФИОТИ ОТ УЕФА :evil: :evil: :evil:
Последна промяна от SaNdOoO на 26 юли 2012 00:39, променено общо 1 път.
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 00:34

Всички републики от бивша Югославия, без сърбите нали, са едни и същи нещастници. Грубияни, симуланти, прокатори!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 26 юли 2012 00:35

Teo написа:
bogdanov964 написа:Цесекарчета ще се спукат от кеф!!! Понеже си въобразяват, че трябваше те да шампиони. Ах, колко сте плитки. К`во, щяхте да сте по-добри от Лудогорец днес? А, дано не ядете на Мура кура, че не знам що ще пишете довечера.
Голубович провали Лудогорец, съдията е съвсем друг въпрос. Берое, такива смешни голове му вкарваше в Литекс, не е за вярване. Той не е продажник, а най - обикнновен некадърник. Добре гледайте повторенията при изгонването на Марселиньо. Съдията реши да компенсира и се разкри, че е на един хал с Голубович. Ивайло Петев!? Що така, бре момче? Вместо да го размажеш това измислено Динамо, сам се би... Дано да те е яд поне колкото мене!

Точно ние трябваше да играем ШЛ, а не Лудогорец, къде са тръгнали да представят България тия :?:

Ние сме с класи над това умряло Динамо...

Значи МУРА са ебати колоса щом въртите нулево равенство с тях :mrgreen:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 26 юли 2012 00:35

Съдията даде головото и психологическо предимство в ръцете на Лудогорец,затова е смешен този жалък плач,че видите ли той бил виновен,предполагам,че трябваше да свири края на мача още в 46 мин.,понеже видите ли сега по този начин коефицента ни отивал на кино.Ами да отива,тъкмо и отборите ни,които имат някакви претенции ще се научат да играят футбол,а не да чакат лесен жребий,след като не можеш да биеш толкова слаб отбор като Динамо,разчитащ предимно на физика и борба,още повече при положение,че водиш в резултата коментара е излишен,казах го и първото полувреме,че до този момент единствено късмета им връзва на Лудогорец и че играят слабо,ама се намериха хора да ме опонират,че съм злобен,завистлив и т.н.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 26 юли 2012 00:36

Teo написа:
bogdanov964 написа:Цесекарчета ще се спукат от кеф!!! Понеже си въобразяват, че трябваше те да шампиони. Ах, колко сте плитки. К`во, щяхте да сте по-добри от Лудогорец днес? А, дано не ядете на Мура кура, че не знам що ще пишете довечера.
Голубович провали Лудогорец, съдията е съвсем друг въпрос. Берое, такива смешни голове му вкарваше в Литекс, не е за вярване. Той не е продажник, а най - обикнновен некадърник. Добре гледайте повторенията при изгонването на Марселиньо. Съдията реши да компенсира и се разкри, че е на един хал с Голубович. Ивайло Петев!? Що така, бре момче? Вместо да го размажеш това измислено Динамо, сам се би... Дано да те е яд поне колкото мене!

Точно ние трябваше да играем ШЛ, а не Лудогорец, къде са тръгнали да представят България тия :?:

Ами защо не плащате като обещавате ? И аз да съм футболист на "Миньор" щях да постъпя така. Плюс това легнахте на сините си дружки ! Лудогорец ли е виновен ?

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 юли 2012 00:36

GOLEADOR написа:
hrclspr12 написа:Абсолютно обективен съм.А пък с тая дузпа направо ме разби,може би само ти си я видял.За съдията - разбира се,че ще получи слаба оценка!След божията ръка на Марадона ,всеки съдия опорочил така мача получава ниска оценка!Предполагам,че Динамо ще се оплачат от него в УЕФА.[/b]

Ти кои повторения гледа? Тези, които даваха по телевизията, или гледа мача наживо? Защото аз повторение не видях да се дават в този мач, всичките бяха манипулирани. Не даваха техните груби нарушения за розов картон, а нашите същите бяха санкционирани. Дузпата беше очевадна, а това, че не си я видял, нищо не може да се направи. Просто хърватите така и не дадоха повторение.

Човеко,не се вкарвай в някакви филми,просто бъди обективен.Нито дузпа имаше,нито съдия2та с нещо да е ощетил Лудогорец (напротив,подпря ги).Единствено селския манталитет на отбора ги провали.Жалко е,но е така!
[/quote]
На тях им подари първия гол, на нас - втория, така че твоята логика издиша. Но трябва да се отбележи, че дузпата второто полувреме, която откровено вече не беше такава, за хърватите щеше да я даде.
Хайде разкажи ми за 1969 и те признавам! В Изтока е истината, човече, а не в Запада. Запада винаги е унищожавал и ще го прави. Запада прогнива непрекъснато.
Ако Цвайер беше свирил мача на "Левски" или ЦСКА по съвсем друг начин срещу този съперник щеше да подходи. Името значи нещо при слабаците, но и като цяло. Името е едно голямо НИЩО вече. Коефициенти, манипулации, тотоигри. Футбол отдавна няма, а коментаторът да се застреля, ще е най - добре. Този по телевизията нали?
Истината е друга, драги, че умрелият футбол на "Барселона" е едно голямо НИЩО. Нашите се опитват да го копират успешно, на за да е ефективен, трябва да има послушен съдия. Нашите отбори няма как да имат такъв комфорт, след като всичко друго е срещу тях. И стига сте говорили за "Миньор", сякаш "Локомотив" Пловдив не "легна" на ЦСКА.
Последна промяна от hrclspr12 на 26 юли 2012 00:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 юли 2012 00:37

Teo написа:

За това ли не можете да победите Мура и бяхте с човек повече?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”