GOLEADOR написа:hrclspr12 написа:Абсолютно обективен съм.А пък с тая дузпа направо ме разби,може би само ти си я видял.За съдията - разбира се,че ще получи слаба оценка!След божията ръка на Марадона ,всеки съдия опорочил така мача получава ниска оценка!Предполагам,че Динамо ще се оплачат от него в УЕФА.[/b]
Ти кои повторения гледа? Тези, които даваха по телевизията, или гледа мача наживо? Защото аз повторение не видях да се дават в този мач, всичките бяха манипулирани. Не даваха техните груби нарушения за розов картон, а нашите същите бяха санкционирани. Дузпата беше очевадна, а това, че не си я видял, нищо не може да се направи. Просто хърватите така и не дадоха повторение.
Ч
овеко,не се вкарвай в някакви филми,просто бъди обективен.Нито дузпа имаше,нито съдия2та с нещо да е ощетил Лудогорец (напротив,подпря ги).Единствено селския манталитет на отбора ги провали.Жалко е,но е така!
[/quote]
На тях им подари първия гол, на нас - втория, така че твоята логика издиша. Но трябва да се отбележи, че дузпата второто полувреме, която откровено вече не беше такава, за хърватите щеше да я даде.
Хайде разкажи ми за 1969 и те признавам! В Изтока е истината, човече, а не в Запада. Запада винаги е унищожавал и ще го прави. Запада прогнива непрекъснато.
Ако Цвайер беше свирил мача на "Левски" или ЦСКА по съвсем друг начин срещу този съперник щеше да подходи. Името значи нещо при слабаците, но и като цяло. Името е едно голямо НИЩО вече. Коефициенти, манипулации, тотоигри. Футбол отдавна няма, а коментаторът да се застреля, ще е най - добре. Този по телевизията нали?
Истината е друга, драги, че умрелият футбол на "Барселона" е едно голямо НИЩО. Нашите се опитват да го копират успешно, на за да е ефективен, трябва да има послушен съдия. Нашите отбори няма как да имат такъв комфорт, след като всичко друго е срещу тях. И стига сте говорили за "Миньор", сякаш "Локомотив" Пловдив не "легна" на ЦСКА.