СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот thebully » 27 авг 2009 17:46

batty написа:
more написа:И Барселона не е в състояние да надиграе така Дебрецен, каза шефът на Левски Тодор Батков.
Отново култово изказване на Бай Ганя тоя отвсякъде кефи с неадекватните си изказвания! :lol: :mrgreen:

Сетих се сега за мача на Спартак с Лисичери - биха ги 18:0 или 18:1, нещо такова. Бяха им дали някой лев и ги завели на ресторант, щото им трябваха 17-18 голова разлика да оправят, за да не изпаднат.
Спартаклии после сле хвалеха, какъв як отбор имат, били били Лисичери с 18:0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Та и тоя смешник с това изказване за Барселона, уби рибата.

за да влязат в А-група а не за да не изпаднат
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 20:14

Цецка колко пари са дали на тоя съдия, ебахти дузпата за Динамо Москва, по-чиста дузпа рядко може да се види, просто е класика

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 20:54

Те изобщо не играха гледах им репортаж със Селтик и днес не знам защо не искаха да играят, но не са толкова слаби, а днес и Пирин щеше да ги бие с такава игра

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 авг 2009 21:00

Тез Динамо много слаби.Милиционери бе - Левски,Спетак,Динамо - има ли неевроидиоти :?: .70 000 000 бюджет и да ги изхвърли чорбата :?: .Тези определено са руския евроидиот,не само заради днес,биха Селтик на Селтик парк - оклецаха се насред Русия.Тази вечер бяха просто смачкани позорно и съдията е последния с който могат да се оправдаят въпреки,че имаше дузпа за тях при 1:1
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 21:07

Сега вече ПСВ ще има по-голям шанс да се падне с 3 евроидиота - Литекс,ЦСКА или Левкси, кой ли ще им се НАТРЕСЕ...MORSKI иначе си прав, че не можем да си кривим душата, че ЦСКА игра добре, но в ситуации като тази преди гола на чорбата, когато имаше 101% дузпа и когато не е отсъдена, въпреки че е пред очите и на двамата рефери такива мачове се решават по този начин
Последна промяна от ludiq1913 на 27 авг 2009 21:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2009 21:11

Поднасям извиненията си на Greenpeak. Позволихме си да се обиждаме и да се "заиграваме" с пошли думички.
Все пак се разбрахме на Лични и ако имаше недоразумения се изгладиха там.
ПС: Greenpeak - Забрави обидите ми. И приемай всичко писано от мен с презумпцията на онова, което ти бях писал в Лични...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 27 авг 2009 21:20

Зенит получава гол в 90 минута от Насионал и отпада, руския футбол много зле :shock: три руски отбора отпадаха неска, а три български влязоха в групите, макар и неприятни и 3-те, все пак е добре за българския клубен коефицент

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 авг 2009 21:36

ntodorov написа:Поднасям извиненията си на Greenpeak. Позволихме си да се обиждаме и да се "заиграваме" с пошли думички.
Все пак се разбрахме на Лични и ако имаше недоразумения се изгладиха там.
ПС: Greenpeak - Забрави обидите ми. И приемай всичко писано от мен с презумпцията на онова, което ти бях писал в Лични...

Моите извинения вече ги получи, но пак се извинявам.
За съвпаденията нещо да кажеш? (Пиши ми в лични)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 авг 2009 21:57

Не е твой бизмес. Много си малък :mrgreen: .

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 авг 2009 22:02

Медиите се оливат да величаят ЦСКА,който елиминирва един руски средняк като Динамо.Не,че е нещо маловажно като знаем,че руския футбол и местния шампиоант са в топ 6 на Европа,но тогава какво да кажем за Насионал Мадейра,който изхвърля руския гранд като Зенит?Амкар и те отпадат от английски слабак,какъвто е Фулъм на острова.Еми факт е,че руснаците никак не са във форма,но подвига не е на ЦСКА,колкото и сега да си плюнчат моливите Гошо Атанасов и ММач,подвига г-да е на Насионал Мадейра,който далече не е нито Бенфика,нито Порто,нито Спортинг.

ПС:Не мисля,че ще имаме 3 отбора в групите.Гледам Литекс-БАТЕ и се усеща (не)правилния футбол.Още 2-3 центрирания и БАТЕ ще вкарат гол,Мърди се е окопал като опълченец,но всяка висока топка е за беларусите :?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”