VHP написа:За този период може да се обяви стадиона за концесия. Ясно е ,че не може да се отдаде. Но това е момента в който селският гад и /или/ италианците /разберете че едното = другото !/ ще подадат кандидатурата си за концесията. В момент ,когато ултрасите са им дали "кредит на доверие"
Чакай бре, пич, не знам къде видя розовите очила, но пишеш наистина като хейтър. Не знам дали у теб е останала надежда, но у нас има. Така или иначе, срока даден на Пинокио и сие е вече по-малко от две седмици. Не година, не 10, а две седмици. Според теб - какво може да се случи в това време?
Не знам дали си ходил скоро на стадиона, но аз съм бил и знам, че Селяка ще го отнесе като куцо пиле - домат, а пък Пинокио - жална му майка. Недей мисли, че ние сме вече с чашите шампанско в ръце, просто чакаме. Нищо не губим, можем само да спечелим.
Някои хора, да не споменевам имената им, са говорили лично с Пинокио, и те са изключително раздвоени по въпроса. Никой не вярва на нечовека, но, надявам се, у всеки от нас има надежда нещо да се случи...