Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: ДОКОГА ще му се вързваме

Мнениеот Fallen_Angel » 27 авг 2009 20:55

VHP написа:За този период може да се обяви стадиона за концесия. Ясно е ,че не може да се отдаде. Но това е момента в който селският гад и /или/ италианците /разберете че едното = другото !/ ще подадат кандидатурата си за концесията. В момент ,когато ултрасите са им дали "кредит на доверие" :oops:

Чакай бре, пич, не знам къде видя розовите очила, но пишеш наистина като хейтър. Не знам дали у теб е останала надежда, но у нас има. Така или иначе, срока даден на Пинокио и сие е вече по-малко от две седмици. Не година, не 10, а две седмици. Според теб - какво може да се случи в това време?

Не знам дали си ходил скоро на стадиона, но аз съм бил и знам, че Селяка ще го отнесе като куцо пиле - домат, а пък Пинокио - жална му майка. Недей мисли, че ние сме вече с чашите шампанско в ръце, просто чакаме. Нищо не губим, можем само да спечелим.

Някои хора, да не споменевам имената им, са говорили лично с Пинокио, и те са изключително раздвоени по въпроса. Никой не вярва на нечовека, но, надявам се, у всеки от нас има надежда нещо да се случи...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 авг 2009 20:57

PLOVDIV PEE 1912 написа:
VHP написа:За този период може да се обяви стадиона за концесия. Ясно е ,че не може да се отдаде. Но това е момента в който селският гад и /или/ италианците /разберете че едното = другото !/ ще подадат кандидатурата си за концесията. В момент ,когато ултрасите са им дали "кредит на доверие" :oops:

Toва е може би е възможно най лошия вариант.Аз лично очаквам всичко от селянина.Според мен нещо лошо ще се случи,митьо е долен мерзавец.

Не забравяй, че винаго когато сме казвали, че нещо е най-лошият вариант, бряговският измисля нещо по-лошо за което не сме и подозирали!
Само времето ще покаже за съжаление!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 авг 2009 21:04

У всички нас се таи надежда,сигурен съм.Колкото и да съм песимист, не мога спра да мисля за това.Развали ми се и почивка и всичко.Дано Господ да е с нас!!!На мен повече ми се иска да сме единни и когато следащия път трябва да се съберем пред стадиона ,всички да сме там.

VHP

Мнениеот VHP » 27 авг 2009 21:09

Оттеглям се от тази дискусия разочарован. Не очаквах ,че след 11 години христоловщина ,след безброй номера ,финтове и измами на бряговския идиот спрямо публиката ,не очаквах - че все още има риби ,които да му кълвът на стръвта. Едно умно нещо бяха направили феновете напоследък - бойкота на мачовете и войната с Христолов :!: Толкова добър ход ,че Селския изпадна във /финансов/ нокдаун . Дори масовите ботевисти /т.н. "семкаджии" - които са истинската фенска маса/ оцениха бойкота и се солидаризираха с него. Аз лично убедих достопочтени фенове , общински съветници ,които сядат на ложата по принцип... да подкрепим ултрасите. И сега - чеп в гъзъ :evil: Не случайно буферите години наред повтаряха ,че имаме фенове ,платени от Селският. Сега вече имаме и фенове - УБЕДЕНИ от Селския ! /щото просто няма с какво да ги купи... може би/ .

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 авг 2009 21:14

VHP написа:Оттеглям се от тази дискусия разочарован. Не очаквах ,че след 11 години христоловщина ,след безброй номера ,финтове и измами на бряговския идиот спрямо публиката ,не очаквах - че все още има риби ,които да му кълвът на стръвта. Едно умно нещо бяха направили феновете напоследък - бойкота на мачовете и войната с Христолов :!: Толкова добър ход ,че Селския изпадна във /финансов/ нокдаун . Дори масовите ботевисти /т.н. "семкаджии" - които са истинската фенска маса/ оцениха бойкота и се солидаризираха с него. Аз лично убедих достопочтени фенове , общински съветници ,които сядат на ложата по принцип... да подкрепим ултрасите. И сега - чеп в гъзъ :evil: Не случайно буферите години наред повтаряха ,че имаме фенове ,платени от Селският. Сега вече имаме и фенове - УБЕДЕНИ от Селския ! /щото просто няма с какво да ги купи... може би/ .

Стига бе пич.
Кой е спрял бойкота?
Говориш все едно сме отишли 10 000 на мач!

Разбери, че никой от нас няма да стъпне на стадиона докато не стане факт продажбата!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 авг 2009 21:20

VHP написа:Оттеглям се от тази дискусия разочарован. Не очаквах ,че след 11 години христоловщина ,след безброй номера ,финтове и измами на бряговския идиот спрямо публиката ,не очаквах - че все още има риби ,които да му кълвът на стръвта. Едно умно нещо бяха направили феновете напоследък - бойкота на мачовете и войната с Христолов :!: Толкова добър ход ,че Селския изпадна във /финансов/ нокдаун . Дори масовите ботевисти /т.н. "семкаджии" - които са истинската фенска маса/ оцениха бойкота и се солидаризираха с него. Аз лично убедих достопочтени фенове , общински съветници ,които сядат на ложата по принцип... да подкрепим ултрасите. И сега - чеп в гъзъ :evil: Не случайно буферите години наред повтаряха ,че имаме фенове ,платени от Селският. Сега вече имаме и фенове - УБЕДЕНИ от Селския ! /щото просто няма с какво да ги купи... може би/ .

Успокой се бе брато.Аз съм първия който ще го хване за врата ония циганин.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 27 авг 2009 21:28

Искате ли да се успокоите, а?
Снощи, след тренировката, сериозни хора са се събрали и единодушно са решили да дадът две седмици време на Мангала, нека си изпълни обещанията, поне да направи някаква селекция, да видим дали ще дойде новата екипировка, и контролата с Парма :lol:
На абсолютно всички ни е ясно, че няма място за илюзии, в чудеса не вярваме, а Господ не ни чува, така или инак на този етап нищо друго не можем да направим - имаме едно гостуване във Варна, на което я отидат 100 човека, я не, и следва пауза в първенството. Да се прекъсват тренировки и други простотии около стадиона на този етап няма смисъл, бъкано е със спор, милиция, жандармерия и подобни хомосексуалисти и само ще губим хора за едното нищо.

Готви се нещо грандиозно за следващите дни, ако го направим както е замислено ще е безценно, гответе се и по-малко щуротии из форумите ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 авг 2009 21:32

Готви се нещо грандиозно за следващите дни, ако го направим както е замислено ще е безценно, гответе се и по-малко щуротии из форумите ;)
+1

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 27 авг 2009 21:37

Айде стига сте бръщолевили глупости ! Имам чувството , че някои пишат колкото да става лала.
Къде си прочел че ще ходим на домакински мачове ? Решено е единствено да се остави жабара на спокойствие до 16 септември и ако до тогава няма нищо съществено относно смяната на собственоста простотиите от наша страна продължават.Никой не е споменавал че ще се влиза на мача с Миньор.Това вчера беше казано и на жабара.Докато селския е президент , на ст. Христо Ботев няма да се влиза.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 27 авг 2009 21:38

Знами наистина четеш форума както Дявола чете Евангелието. Никой не е убеден от Селския, просто се реши да се даде шанс на Пинокио да докаже, че Селяка е вън.

Върни се в “Архив”