zlobul написа:Коментара за мача съм го написал отдавна , дори преди да го обяви самия тренер....Ангелов влиза като ЦЗ , Старокин -ляв бек и Прохазка титуляр в халфовата линия , дори не ми плащат за това)) . Кво друго има да се коментира по тоя мач . Интригата срещу този съперник идва от факта , че не те са силни , а просто ние сме на тяхното ниво , което мести темата от един аспект в друг . Защо сме на тяхното ниво ? .... и се започва с късата скамейка , с необиграния отбор , с калпавите ръководители , сбърканата селекция и т.н ...и всичко това е от репертоара на тоя "плювач" злобул .Останалите подкрепят отбора независмо дали Тоньо сътворява абсурди , тренера мрънка , че няма равностойни заместници по дадени постове и т.н ....викат си"Само Левски" и нищо друго не ги интересува . Та в тая връзка темата е затворена още преди да я отвори някой .
За необиграния отбор си прав, за късата скамейка донякъде, за селекцията - не знам на базата на какво достигна до твоето заключение. И не, тук не всички просто викат " Само Левски ". Те проявяват търпение, разбиране и толерантност към новите фигури в отбора, неща, които коренно се различават от безразличността.