Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valkaredgi

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот valkaredgi » 25 юли 2012 10:28

малко встрани от темата ,но много локомотивци пишат и затова и аз искам да напиша нещо за тях.
локомотив ще се оправи,
въпреки тото динев.
помнете ми думата, динев никога не е имал сериозни намерения към локомотив /пловдив/.
само далаверата го е държала в клуба.
през всичкото време на престой в пловдив,винаги е помагал финансово на феновете от цска.
какво да кажем за такъв президент,който помага на феновете срещу собствения си отбор.
факт за мача локо-цска от пролетния полусезон.агитката на цска е подпомогната от динев за гостуването на "лаута"!?!?!?

фенове на локомотив,молете се новия собственик да не е ч..бар!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 10:49

kempesmario написа:Тонев : няма да взимаме футболисти от Локо Пд. ???? Този тотално ще ни съсипе помнете ми думата. Но защо си мисля , че Илианчо / навремето мой любим футболист / също не знае на кой свят се намира. Глейте как реанимираме цскато само. като по поръчка ??? От 1 мач се контузи Ели-то , ами сега ??? връщаме запъртъка Пелето в защита като цантрален , други варианти нема. След още 2-3 мача като се контузат още 2-3 само слушайте Илианчо какви ще ги надроби заедно с това локомотивско .....

Не се мъчи , от зимата правя опити да им обясня , че от "Тоньо и Доньо" нищо не става . Така оправиха Локомотив София , че сега дойдоха и нас да оправят .
А ролята на ВТБ не е по голяма от тази на Мтел . Просто поредния ход на Тара за замазване на наивни очички и падане напрежението около него. Тва недоразумение Тоньо е доказал , че не е нищо повече от една маскара и тва много скоро ще го разберат и нй-заблудените левскари , защото такива има бол .
Илианчо наистина незнае на кой свят е . С тая боза дето му докараха , ще има да си чука главата . Ето още от втория мач се налага да ползваме Пелето в центъра на защитата , вместо в халфовата , където за мен е доста по полезен т.е. работата отива на Сержиньо Грийн втори номер. Някой представя ли си Пелето срещу висок и мощен централен нападател ? :)) .

ПП Тоньо -Вън , друго няма ! Изтървахме една камара кадърни футболисти , за да гледаме пак познатото кюскане на топката в стил "инжИнер гонзо"
Последна промяна от zlobul на 25 юли 2012 11:09, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 11:08

кемпес ,
след втория -третия калпав мач на Левски , публиката ще го "метне" тоя смешен локомотивец , а тия тук ще тръгнат да ми обясняват колко съм бил прав . С гонзо беше същата работа . 90% от хората дрънкаха една и съща глупост "гонзо е легенда на клуба и трябва да му се даде шанс" ...и така три години му даваха шансове и виж ги сега , никой не ще да се връща като треньор , ама иначе "злобул" плюел по отбора и легендите му . Смех . "Утре " се контузва още някой и ще почнат да мрънкат , що нямаме конкурентни резерви . Иначе сме ларж .. пускаме си футболисти в цска за без пари и даже опити не се правят да се привлече някой при положение , че например: Венков е класи над Башлиев , Бенжаюн така като го гледам е с поне три над Иво , Сержиньо е поне две класи над Йовов , дори съм сигурен , че "електричката" е на нивото на Марсиньо или Опоку . Абе трагедия .

ПП Поредната реанимация на онези -факт , но така ще е . Докато Тара е в клуба , все ще е така . То не бяха казански афери , полягвания на "герена" (1-3 ) и т.н ..... и всеки път става , когато са били най-зле !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 юли 2012 11:27

И тая година срама ще е голям, но поне да се разкара Тоньо и цялата му пасмина от Герена.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 25 юли 2012 12:38

Levskar_90 написа:И тая година срама ще е голям, но поне да се разкара Тоньо и цялата му пасмина от Герена.

Tи друго можеш ли да кажеш или само това са ляляш.
Като си толкова отворен извади кешавицата купи Левски и започни да раздаваш правосъдие!
Дотогава пиши си кротко и спойконо и спри да ни занимаваш с твойте глупости.
Ти откакто се сприятели с розовите госпожички от тогава нещо не те слуша главата!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 юли 2012 13:03

NO MERCY написа:
Levskar_90 написа:И тая година срама ще е голям, но поне да се разкара Тоньо и цялата му пасмина от Герена.

Като си толкова отворен извади кешавицата купи Левски и започни да раздаваш правосъдие!
Ти откакто се сприятели с розовите госпожички от тогава нещо не те слуша главата!

Какво съм се сприятелил :lol: :lol: :lol:

Мене ме интересува само Левски, за другите ми е се тая ;)

Кешовица, мешовица можеше сега да имаме левскар за ръководител, не доказано компрометирания локомотивец Тоньо.
Моето като е глупост, айде занимавай ни ти с твоите умнотии :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2012 14:54

Айде, влизам тука да прочета нещо свежо пак яко хейт, не пак, а ОТНОВО ! Спрете се най- накрая!!! То, ако не е този, ще е другия, разделили се по темите и давай, бълвай омразата с пълна сила!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 25 юли 2012 15:26

ralka_levskarka написа:Айде, влизам тука да прочета нещо свежо пак яко хейт, не пак, а ОТНОВО ! Спрете се най- накрая!!! То, ако не е този, ще е другия, разделили се по темите и давай, бълвай омразата с пълна сила!

А ти Рали защо си причиняваш тая мъка да ги четеш??? Само един поглед на ника е достатъчен да знаеш какво пише без да го четеш, още ли не си свикнала? :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 25 юли 2012 15:35

Levskar_90 написа:
NO MERCY написа:

Какво съм се сприятелил :lol: :lol: :lol:

Мене ме интересува само Левски, за другите ми е се тая ;)

Кешовица, мешовица можеше сега да имаме левскар за ръководител, не доказано компрометирания локомотивец Тоньо.
Моето като е глупост, айде занимавай ни ти с твоите умнотии :)

ОК разбрахме ,вън Тонев ,вън Батков (след първата загуба вън и Илиян Илиев ) нали така ,заминават си и кой купува Левски ,КОЙ не се сещам за някакъв бизнесмен ,който да е от друго тесто .Освен да съберем пари да идеш до ОАЕ да убедиш някой шейх да губи по 20 млн лева годишно срещу скромния надпис "Fly Emirates " между VTB capital и Мтел. :lol:
Ситуацията е такава ,че в България няма честен бизнесмен,всеки е направил първия си милион ,чрез престъпление или рекет ,а както знаем Мутрите в България са високоинтелигентни люде .
Кажи името на 1 бизнесмен ,който искаш да е собственик на Левски ,който да е по-добър от Батков към този момент .
А сега смени смисъла на живота си ,изчакай 10-11 кръг от А група ,когато ще си проличи дали след като "зарастнат шевовете от пластичната операция" главен хирург Тонев е направил по-хубаво лице или по-лошо от предното .
[offtopic]Не прибързвайте с оспорването на моето мнение ,писал съм с метафори ,прочетете 1-2-3 пъти текста да го усмислите добре и тогава ме "хранете " ! :lol:[/offtopic]
Последна промяна от zap_lv на 25 юли 2012 15:38, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юли 2012 15:36

Много хора критикуваха Гонзо, ама по негово време организацията в клуба изглеждаше по-добра. В спортно-техническо отношение е рано да се прави сравнение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”