II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/
Нека да им помогнем довечера за уволнението на треньора на хърватите 

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:D.Georgiev, разликата е, че в български клуб собственикът си тръгва преди мача, а също и треньорът може да бъде уволнен преди, а не след мачаВодим с много в този аспект
![]()
Между другото, твърди се, че има хора, които работят по-добре под напрежение, макар и аз да не вярвам в подобно нещо...
Напрежението преди такъв мач си е на лице и без да се сипят заплахи. Дори при пълна подкрепа от страна на ръководството треньорът достатъчно ще усеща отговорността, която ще понесе при евентуален неуспех. Сопата отдавна е отстъпила място на моркова като средство за мотивация и това е доказано по-добрият вариант.
"Локото" няма какво да ги коментираме, толкова много да ме е яд, че заеха мястото на "Черноморец". Какво се бутаха толкова за тия ЕКТ? Какво беше това желание да играят там? Просто се подиграха с всички български фенове, които се надяваха да видят нещо далеч по-добро от тях.
Хъвратите заслужават да бъдат наказани и то още в този кръг. Не защото играят срещу нас, а защото и да отпаднат наред ще играят в ЛЕ, а те и това не заслужават. Жалко за многото таланти в този отбор. Идеята е когато се събере един отбор 2+2 да бъде равно на 5, а при тях прави 3.

Успех на Лудогорец днес! Ще си скъсам гласните струни от викане, обещавам. 

Nuke написа:Успех на Лудогорец днес! Ще си скъсам гласните струни от викане, обещавам.
Аз така бях на гола на Марселиньо, дано днес имам 2-3 повода да го повторя

Само Левски!
Браво така Ви искам пичове мощна подкрепа за нашият представител 

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
- dreben23
- Контакти:
Стягайте се, тия ви правят яко мръсно! Твърдят, че щели да нахлуват на терена, ама ми се струва, че ви будалкат!
То зависи и как ще се развие мача, но ги очаквам тихи и кротки като агънца. Два бързи гола и ще им се убие мерака за нахлуване!
[offtopic]Виж онези от Сараево са доста по-опасни!
[/offtopic]
А УЕФА вече не прощава никому, може да ги извади до живот от евроучастия!

А УЕФА вече не прощава никому, може да ги извади до живот от евроучастия!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
До преди 2 години не съм очаквал да кажа подобно нещо, но за благото на българския футбол се надявам Лудогорец да продължи напред.
Имам чувството,че ще ги отстраните!В едно съм сигурен-Лудогорец ще вкара гол.Пожелавам успех на българския отбор въпреки надменните му фенове и ръководството!
- D.Georgiev
- Контакти:
soad написа:До преди 2 години не съм очаквал да кажа подобно нещо, но за благото на българския футбол се надявам Лудогорец да продължи напред.
Ето това си е пожелание, което не виждаме всеки ден:) Благодарим и поздрави! Дано и при вас да потръгнат нещата.
BRF написа:Имам чувството,че ще ги отстраните!В едно съм сигурен-Лудогорец ще вкара гол.Пожелавам успех на българския отбор въпреки надменните му фенове и ръководството!
Дано си прав за гола, но може ли да те помоля да споделиш с нас откъде идва впечатлението ти за надменни фенове?