Здравейте.
Искам да ви питам нещо. Нали в школата ви имаше 2-3 млади африкански футболисти. Какво стана с тях? Спомням си, че на единия (май се казваше Драме) се възлагаха големи надежди за атаката.
Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Billie-Joe написа:Здравейте.
Искам да ви питам нещо. Нали в школата ви имаше 2-3 млади африкански футболисти. Какво стана с тях? Спомням си, че на единия (май се казваше Драме) се възлагаха големи надежди за атаката.
Стана каквато стана, май и ние не разбрахме

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
j0rka7aa написа:Billie-Joe написа:Здравейте.
Стана каквато стана, май и ние не разбрахме![]()
изтървахме ги това стана

Не сме ги изтървали - там са си. Нямат право да подпишат професионален договор. Май са запратени в някакви аматьорски отбори. Кашчей ще каже.
YA GUNNERS YA
Чу се ча са в Сливен. И не знам защо ама нещо ги карали с лека атлетика да се занимават.
Абе тъкмо тръгна интерес към Бандата и той взе че се контузи. Утре трябва да бием 1 на 0 на всяка цена. Следващия мач с Арсенал ще сме по спокойни и ще имаме повече варианти за титуляри, особено в центъра и офанзивните ни футболери.
k_oleto........тия хора идват без пари. Ако разтрогнат с Спрокел, какво против имаш Бенжалюн??? Или предпочиташ Т. Янчев да играе защитник при контузия на някой от защитата. Защото може да се контузят двама и Грънчов няма да е достатъчен.
За К. Стоянов, той ще бъде използван в ляво, но сега се възстановява от контузия и леко по леко ще измести Нилсон. За Родригес, ето ти Бандата контузен може ли да се разчита само на Саша?? Ами ако се контузи за 5 месеца(да не дава Господ)? Добре е да имаме повече играчи, особено след като някои от тях могат да играят и на др. позиции(Саша)....това е вариативността за която говореше Стойчо Младенов и пак ще кажа, а пък са и без пари
това е моето мнение

това е моето мнение

- dreben23
- Контакти:
Въпрос: кой е първият клуб, който разтрогва с футболист, който е подписал договор преди месец?
Отговор не е нужен!
Аз бих разтрогнал със скаута и селекционния съвет!
Все повече се излагаме пред чужденците. Днес чета, че сме притиснали Бенжалюн до стената да не играе тото пича!
Смехории колкото щеш...

Отговор не е нужен!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Въпрос: кой е първият клуб, който разтрогва с футболист, който е подписал договор преди месец?![]()
Отговор не е нужен!![]()
Аз бих разтрогнал със скаута и селекционния съвет!
Все повече се излагаме пред чужденците. Днес чета, че сме притиснали Бенжалюн до стената да не играе тото пича!
Смехории колкото щеш...
Аз да ти кажа вече мога да очаквам всичко в ЦСКА. Обаче доколкото знам Стойчо настояваше за Спрокел, но явно не става момчето

някой знае ли какво става с официалния форум ?