„Принципно съм наясно с титулярите, на някои постове нямаме вариативност, взехме всички здрави футболисти.“
==========================================================================================================
Добро утро Илиане , ... е за тва говорим !
ПП Ако селекцията за Левски е приключила на този етап , в бъдеще все повече ще използваш това изречени . Опомнете се докато е време и вземете да си оправите бозата .
Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Имам лошо предчувствие.... 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:Имам лошо предчувствие....
Всеки нормален фен има притеснение . Та ние сме безобразно слаби и трябва да си луд за да не се притесняваш.
ПП С Тара , Тоньо и Доньо негативния изход за Левски почти винаги трябва да се очаква . Да ти пропомням ли , че с Гарата , Жо , Тасевски , Минев и Гаджев нямахме удар към вратата на цска при положение , че защитата им не се познаваха още ? ...и всичко това пред блуждаещите погледи на тия с кредитите на доверие.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
-
- Контакти:
zlobul написа:Rivaldo10 написа:Имам лошо предчувствие....
Всеки нормален фен има притеснение . Та ние сме безобразно слаби и трябва да си луд за да не се притесняваш.
ПП С Тара , Тоньо и Доньо негативния изход за Левски почти винаги трябва да се очаква . Да ти пропомням ли , че с Гарата , Жо , Тасевски , Минев и Гаджев нямахме удар към вратата на цска при положение , че защитата им не се познаваха още ? ...и всичко това пред блуждаещите погледи на тия с кредитите на доверие.
Аз да ти припомня, че Жо не игра тогава, защото вече го бяхме продали в Русия...
lazio1997 написа:zlobul написа:Rivaldo10 написа:Имам лошо предчувствие....
Аз да ти припомня, че Жо не игра тогава, защото вече го бяхме продали в Русия...
Добре айде ...и без Жо да е .Какво променя факта , че на "герена" нямаш удар срещу новосформирана защита ?
За тоя мач господата Ганьо, Милиев и Митрев имат какво да кажат ...
bono написа:За тоя мач господата Ганьо, Милиев и Митрев имат какво да кажат ...
То само те да бяха , добре

Аре сега всички вие дето вчера ми дрънкахте тука , че съм съп сипел негативизъм тук , изгледайте интервюто на Илиан и пак ми се обадете .
ПП Очевадно е че има рззнопосочно мислене между тренери и ръководство . А това изречение дето го направи Илиан си беше чиста проба "изстрел" по тях .
Единия реве , че няма конкуренция на постовете (същото което ви писах вчера и аз) , а другия обявява селекцията за приключила . ТРАГИЦИ .
Последна промяна от zlobul на 25 юли 2012 12:10, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ! Хващаме и ги смачкваме тия слабаци. Надеждата е за безнадеждните! Дразнят ме плачковците, но няма как да ги накарам да спрат, така че ми остава просто да си подкрепям отбора. САМО ЛЕВСКИ!
- Middlesbrough
- Контакти:
Nuke написа:САМО ЛЕВСКИ! Хващаме и ги смачкваме тия слабаци. Надеждата е за безнадеждните! Дразнят ме плачковците, но няма как да ги накарам да спрат, така че ми остава просто да си подкрепям отбора. САМО ЛЕВСКИ!
и аз нямам обяснение :д , кеф ли им е да ги пишат тия романи !
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕТЕЕЕ
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Nuke написа:САМО ЛЕВСКИ! Хващаме и ги смачкваме тия слабаци. Надеждата е за безнадеждните! Дразнят ме плачковците, но няма как да ги накарам да спрат, така че ми остава просто да си подкрепям отбора. САМО ЛЕВСКИ!
Разликата между "безнадеждниците" и тебе е , че ние подкрепяме отбора , но в същото време се стремим и да подсказваме слабостите , което е плюс за всеки ръководител и треньор , дори той да вземе само 10 % от съветите на хората които обичат клуба. Кому са нужни " овце " по трибуните , които подкрепят безрезерно , каквото и да се случва с отбора освен на Тара и Тоньо (в нашия случай) ?
Ако повечето фенове "ревнем" , че имаме нужда от качествени резерви , ще помогнем на Илиан наистина да сформира боеспособен отбор със силна вътрешна конкуренция , а не като вас . Тоньовци , Доньовци си правят каквото си искат , а вие само клепате с плахи очички . Само с викане "Само Левски" -НЕ СТАВ МОЙ ЧОВЕК . Радвам се че не съм като вас . Безличноста не е порок , но не е и добър спътник в живота.
ПП За кое грешим ? че защитата ни е слаба или че нямаме конкуренция по постовете ? ...или пък че дадохме мача на цска по-миналата зима , Кажи ми бе романочетец?
Последна промяна от zlobul на 25 юли 2012 12:20, променено общо 1 път.