Едва ли на Легеа ще са по-скъпи от Мишо
http://www.sportstandard.bg/futbolni-ekipi.html
п.с. както и да, това са излишни спорове, ние стадион нямаме, маркови екипи искаме
Инициатива на феновете - 100 годишнина
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Инициатива на феновете - 100 годишнина
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
До колегата:
Екипа на МИШО носил ли си го, спортувал ли си с него? А през живота си истински дишащ Адидас/Пума/Найк или нещо друго с повече от 2 отбора в списъка си като доставчик носил ли си? Ти хабер от материи и нови технологии имаш ли? Имам един истински адидас от най-последната им колекция, пич извинявай но Мишото не е дори на няколко светлинни години от него. Ти осъзнаваш ли че новия екип не е изгъзица а напредък в технологията, за дишаща материя да си чувал, или че примерно тая фланелка като я облечеш не трябва въобще да я усещаш върху себе си? И един последен въпрос дано не съм те затруднил прекалено - посочи ми 2-3 топ отбора на Легеа и тогава ми говори колко голяма фирма са, последно чух че обличат мега отбора на Северна Корея.
Екипа на МИШО носил ли си го, спортувал ли си с него? А през живота си истински дишащ Адидас/Пума/Найк или нещо друго с повече от 2 отбора в списъка си като доставчик носил ли си? Ти хабер от материи и нови технологии имаш ли? Имам един истински адидас от най-последната им колекция, пич извинявай но Мишото не е дори на няколко светлинни години от него. Ти осъзнаваш ли че новия екип не е изгъзица а напредък в технологията, за дишаща материя да си чувал, или че примерно тая фланелка като я облечеш не трябва въобще да я усещаш върху себе си? И един последен въпрос дано не съм те затруднил прекалено - посочи ми 2-3 топ отбора на Легеа и тогава ми говори колко голяма фирма са, последно чух че обличат мега отбора на Северна Корея.
Аве какви глупави спорове водите ве? Няма значение каква ще е фланелката на мене ми стига да е в зелено-белия цвят и на нея да има емблемата! Останалото е само подкрепа и забавление! 

О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
Andy1 написа:Аве какви глупави спорове водите ве? Няма значение каква ще е фланелката на мене ми стига да е в зелено-белия цвят и на нея да има емблемата! Останалото е само подкрепа и забавление!
Глупави спорове са наистина, но мисля, че и ти ще си доволен ако нашия клуб ползва услугите на сериозна фирма за екипировка, имаме истински фен-магазин - да отидеш да си купиш с кеф каквото поискаш на любимия си отбор и знаеш, че тези пари отиват и в касата на клуба, само че такава ни е реалността, трябва да се задоволяваме и с най-малкото и с окаяното състояние на клубния ни стадион и никаквата организация и трябва ние феновете да събираме пари и да правим нещо, което е редно да го правят от клуба.
Последна промяна от Mourinio на 24 юли 2012 17:42, променено общо 1 път.
---------------------------------------
Нашият "фен магазин" е барака с размери на будка за вестници
. Такова чудо няма никъде.

Какви екипи какви пет лева, не разбрахте ли че собствениците нямат амбиции за нищо и отбора им е само в тежест. Ще си кретаме в А група и това е, ще си играем на гадния терен от счупените седалки и ще се радваме на някоя и друга победа срещу силен отбор, по-слабите ще си ги бием във Варна и това е.
Лошото е, че няма алтернатива на ТИМ и ако ни оставят най-вероятно отиваме в Б група ако не и във В при дълговете които има отбора към Химмимпорт.
Лошото е, че няма алтернатива на ТИМ и ако ни оставят най-вероятно отиваме в Б група ако не и във В при дълговете които има отбора към Химмимпорт.
- wicked1913
- Контакти:
Пичове изместихте темата. Не остава време - така като гледам много зависи изцяло от Нас!!!
фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
Темата с екипите наистина е тъпа,а колкото до ръководството проблема е на регионално ниво-големите шефове дават парите а тук във Варна ги разпределят -трансфери,заплати,и тнт
- bojo0o0o94
- Контакти:
Какво става с тича.нет? Някой нали беше казал, че пак ще се пуска сайта?