Абе Митьо, ти си бил голям Шерлок Холмс, бе

Значи щом съм се регистрирал на 13 Юни съм платен от Радо Стойчев

Всичките ти "разкрития" са все такива, мойто момче. Аз ти казах, колкото и да се опитваш да прехвърляш топката истината е една - Данчо Инженера е гнусен развратник и престъпник, той и кликата му службогонци унищожиха най-големите таланти на българския волейбол през последните 16 години, крие се като мишка от публика, журналисти, държавни институции. Единствено платените му служители/ки като теб, криеки се анонимно по форуми и сайтове симулират разнобой на мненията и се опитват да спасят данчовата червена кожичка. Платения си ти, аз Радо Стойчев съм го виждал само по медиите и на мач от трибуните, за всичко съм си плащал с мои пари, а не ми е плащала федерацията тъпана, тениската, знамето, билетите за мач или за транспорт. Заставам с цялото си сърце и душа на страната на Радо, Матей и Андрей, защото не мога да преживея, че тоя дъртак ще провали втора поредна олимпиада и шампионски отбор! Олимпиадата в Пекин пак ли Радо Стойчев я окепази, той ли извика Пламен Константинов от другия край на земята, а после се правеше на ни лук ял? Кажи бе, Митьо! Кажи заради кой напуснаха Ивайло Гаврилов и Ники Иванов? Кажи кой е мениджъра на Любка Дебърлиева, кажи кой спретна секс скандал на Драгутин Балтич, уволни го и после даже едно извинявай не каза?
Националния отбор го разбиха Даньо и Любо Ганьов, които за 2 седмици 3 пъти уволнявяха и връщаха, обвинаваха Радо, че е продал мача, после му се извиняваха. Няма такова ръководство, дори на свинеферма, камо ли на най-успешния отборен спорт в историята на България! Вие сте срам за страната ни, заради такива далавераджии и тарикати като вас имиджа на Родината е като гнездо на престъпници и курви

А заради хора като Радо и Матей все още имаме някакво уважение по света! Радо и Матей са записани със златни букви в световната волейболна история, защото никой друг няма техните талант и успехи! С какво ще запомни историята Данчо, Любчо, Кьосчо и Сие? С далаверите, скандалите, бутилките водка продадени на финладците, метанстанциите, робските договори, сексскандали, гол тумбак пред 12 000 души, конгреси под въоръжена охрана, циркове и огромната омраза на феновете!
Айде давай сега старата песен, копи/пейста ръгай, кой е продажник, родоотстъпник, предател, платен и т.н. квото са ти наредили. Ти нямаш капка мозък да разсъждаваш, някакви назубрени фрази само хвърляш и чакаш някой да хване дикиш. Няма кво да ми се правиш на псевдо-интелектуалец, възвишен, че чак и жертвичка, ощипана госпожичка. Същий Данчу Ботевградски, ****** до ушите, но обиден и огорчен. Ти и ония двамата други федеративни служители, дето са ви зачислили денонощно да браните инженерската клика. Ние сме прекалено културни с вас, ако беше друга държава и други хора досега да са ви изритали с факли от креслата