Първата бомба в ШЛ е факт!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lazio1997
Контакти:

Re: Първата бомба в ШЛ е факт!!!

Мнениеот lazio1997 » 24 юли 2012 22:05

Tommi написа:
lazio1997 написа:Гледа ли мача? И ето ти малко логика - имат ли сметка Ред Бул да продадът мача след като имат милиони левове и едва ли са в криза със средствата?

Не съм гледал мача, но съм горе-долу запознат с възможностите на футболистите от Люксембург, Андора, Лихтенщайн и т.н. А възможно ли е да не е замесен клубът, а само няколко играчи? ;)

Е да ти кажа поне на мен не успя да ми помрачиш насладата от мача, който гледах и не мисля, че е уреден, а и тва да не е България и в частност Тото Динев с Тото Пловдив, че да се урежда ей така мач. Ако има нещо ще ги хванат и тогава ще си прав. Празните приказки неподкрепени от доказателства са безсмислени, а и мисля, че Дюделанж много скоро може да го докажат срещу Марибор...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юли 2012 22:12

lazio1997 написа:Е да ти кажа поне на мен не успя да ми помрачиш насладата от мача, който гледах и не мисля, че е уреден, а и тва да не е България и в частност Тото Динев с Тото Пловдив, че да се урежда ей така мач. Ако има нещо ще ги хванат и тогава ще си прав. Празните приказки неподкрепени от доказателства са безсмислени, а и мисля, че Дюделанж много скоро може да го докажат срещу Марибор...

Бъди сигурен, че Европа и светът са много по-напред от нас и в това отношение. ;)
А в следващия кръг Дюделанж ще отпадне без да окаже някаква сериозна съпротива.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 юли 2012 22:13

Tommi написа:
lazio1997 написа:Е да ти кажа поне на мен не успя да ми помрачиш насладата от мача, който гледах и не мисля, че е уреден, а и тва да не е България и в частност Тото Динев с Тото Пловдив, че да се урежда ей така мач. Ако има нещо ще ги хванат и тогава ще си прав. Празните приказки неподкрепени от доказателства са безсмислени, а и мисля, че Дюделанж много скоро може да го докажат срещу Марибор...

Бъди сигурен, че Европа и светът са много по-напред от нас и в това отношение. ;)
А в следващия кръг Дюделанж ще отпадне без да окаже някаква сериозна съпротива.

Съгласен съм и с двете твърдения, но не мисля, че мачът днес беше манипулиран.
Само Левски!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 юли 2012 22:18

Австрия понеже са голямата футболна сила. :mrgreen: Да, силите в Европа се поизравниха, между средняшките и по-слабите отбори. Ако беше Милан, щях да го приема за истинска сензация. Радвам се за Дюделанж, но не е велик подвиг. Да не забравяме колко развита държава е Люксембург, макар и миниатюрна.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 юли 2012 22:20

Двата отбора играха миналата година - 2:0 и 3:1 за Марибор, едва ли и тази година ще е по-различно. Залцбург са си евроидиоти, наскоро отпаднаха и от Бохемианс, така че не вярвам да има черно тото, това просто е поредната им издънка.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 юли 2012 22:31

lazio1997 написа:Силите вече са толкова изравнени, че човек не може едно фишче да врътне като хората :lol: . Иначе си много прав, че ако бяхме отпаднали от люксембургци щеше да има едни крайни заключения, а просто се вижда, че вече силите са много изравнени. Аз лично очаквам да ги видя Дюделанж в групите на Лига Европа. Успех и на другите български отбори, защото все пак ни трябва коефициент! ;)

Иначе и мен Дюделанж ме изкефиха на макс. Беше наслада да наблюдаваш такова себераздаване. А и като качества не бяха лоши. В почти нито един момент не действаха панически, а напротив, играеха със самочувствие. Единствения момент, в който имаше паника беше след гола от дузпа на Ред Бул за 3-3. Биха център и вместо да разиграят изчистиха панически в тъч, атаката, след който беше голова за 4-3.

Защо не в групите на КЕШ? :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 юли 2012 22:33

dreben23 написа: Защо не в групите на КЕШ? :lol: :lol:

Защото КЕШ не съществува. :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 юли 2012 22:34

Нищо не сте запознати- Малтийските отбори скъсаха много фишове в първия кръг в първите мачове, реваншите вече са съвсем друго нещо! ;) :lol: :lol:

Е мързеше ме да пиша такива дълги имена! :lol:

Но в Лига Европа: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Дебрецен -Скендербеу 2-0 Йозеф Варга познавате ли го? :lol: :lol: ;)
Последна промяна от dreben23 на 24 юли 2012 22:45, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 24 юли 2012 22:34

Ред бул дава крилааа .. Браво на тия банани, затова футбола е интересен :)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 24 юли 2012 22:35

L_Messi написа:

Двата отбора играха миналата година - 2:0 и 3:1 за Марибор, едва ли и тази година ще е по-различно. Залцбург са си евроидиоти, наскоро отпаднаха и от Бохемианс, така че не вярвам да има черно тото, това просто е поредната им издънка.

Точно пък Бохемианс не са отпаднали ..
2009–10 Champions League Qual. Round 2 Bohemians - Red Bull Salzburg 1–1, 0–1 (1–2 agg.)

Върни се в “Футбол - Свят”