Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юли 2012 18:57

RedeviL написа:
ralka_levskarka написа:Изпревари ме!! Ама нищо, честито да ни е :lol: Някои наши приятели се радваха, че Йовов щял да играе на реванша :lol: :lol:

Няма да играе, защото така е решил треньорът или защото е контузен..? :roll:

Ами и по двете причини. Имаше индикации, че Йовов няма да играе още преди контузията ;) Както няколко пъти казах в първият мач срещу Сараево Илиан видя накъде духа вятъра. Опита се да заложи на сигурност и не му се получи, опита с бързина (Райков) и стана ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 юли 2012 19:22

аз имам малко по-различно мнение в случая. За Йовов е ясно- минало му е времето откъдето и да се погледне. Но не съм убеден, че Райков е точният човек. Независимо, че отбеляза гола в първия мач (брилянтно извеждане на Влади- трябва да му се признае), но Райков не е за титуляр. Гледах абсолютно всички контроли в Линдабрун, и смея да твърдя, че Райков беше най-слабия в тях. Плах, неориентиран, сякаш "падаше от небето". Ще кажете- "абе това е подготовка- бил е изморен и т.н." Но не съм съгласен. Защото се виждаше, че в него няма класа. Дори и при отбелязването на гола добре, че се получи рикошет от крак, че топката подлъга вратаря и влезе във вратата. Иначе щеше да пропусне и от това положение. Според мен (вече го казвах веднъж) точния човек за този мач специално, е Опоку. Друг е въпросът до каква степен е подготвен физически (явно писанията в Дон.Балон ще се окажат отново верни), но при положение, че всичко е ОК- то той би трябвало да е избора на Илиан. Каквото и да бъде решението му обаче- стискаме палци и Бог с нам!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юли 2012 19:28

И на мен ми се искаше Опоку титуляр, защото е изключително бърз футболист и може да отнема доста топки от противникови играчи, но Мони е в пъти по- добре от Йовов. Ще видим, може и да влезе като смяна (Опоку).

Едит: Този стартов състав е според Гонг, Илиан може и Агиеманг да пусне.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 юли 2012 19:36

ФК Сараево: Чакаме 15 000 на реванша
Феновете на Левски ще бъдат в безопасност, казаха от босненския клуб

Босненците чакат около 15 хиляди зрители на мача в четвъртък, похвалиха се от ръководството на ФК Сараево за „Тема Спорт”.

„Надяваме се стадионът да се напълни. По принцип капацитетът ни е около 34 хил. зрители, но западната трибуна е затворена, защото не отговаря на изискванията на УЕФА".

"В първия мач в София феновете на Левски създадоха добра атмосфера и сега ние ще покажем, че го можем. Днес пускаме билетите в продажба. Цената на пропуските за феновете на Левски ще бъде 12 български лева".

"Най-важното е, че организацията на реда и сигурността на стадион „Кошево” ще бъдат на ниво. Няма да позволим ексцесии между нашите фенове и тези на Левски, както по време на мача, така и преди и след него".

"Българските фенове могат да бъдат спокойни, защото ще бъдат на отделна трибуна, до която местните привърженици няма да имат достъп. Искаме да покажем на колегите ни от Левски, че и ние, подобно на тях, можем да се справим с организирането на един такъв мач".

"Можем да се похвалим, че нашият стадион „Асим Ферхатович – Хасе” е най-добрият в Босна. Знаем за напрежението, което съществува между двете агитки. Трябва обаче да се съсредоточим върху футболната среща".

"Прекалено много се преекспонират нещата в медиите, а това отблъсква хората от мача. Според нас, няма поводи за притеснение, че може да се получат конфликти между публиката".

"Няма да позволим подобни неща, ще посрещнем Левски и техните фенове добре, защото и те постъпиха така с нас. Говоря за г-н Иво Тонев и най-вече Константин Баждеков. Така че всички български привърженици да заповядат на мача, ни ще се погрижим за сигурността им”, казаха от Сараево.

gol.bg
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 24 юли 2012 19:47

blueknight написа:Не разбирам защо ги величаете толкова и всявате страх у хората,но според мен Ахмед или Мустафа от Сараево не е с нищо повече а дори обратното от нашите момчета.Дано не се стига до никакви сблъсъци и всичко мине нормално,но някои хора просто прекалиха и това да презентираш чуждата сила и да плашиш своите е някак си ненормално.Възхвалихте ги дотам че ще вземете да ги направите известни,хвала на вас вече имаме Пробосненско движение в България.

Никой не ги възхвалява , не са нещо повече но както се казва" В чуждо село и керемидите бият" . Нашите фенове не трябва да се отдават на провокации и да навлизат в излишни конфликти.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 24 юли 2012 20:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vBhQQrQWDkM[/youtube]
Сладури. Използвали лопатата за смешния си колаж :lol: :lol: :lol: Що ли си мисля, че тва е дело на някое 15-16 годишно "ултрасче" на Сараево. :lol: И именно заради разни такива олигофренчета стават някакви големи скандали.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 юли 2012 20:57

След тия селски изпълнения очаквам 0:3 за нас!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 24 юли 2012 21:01

Фенове на Марибор са скандирали "Нож, жица, Сребреница" днеска!

Mariborčani su skandirali: Nož, žica, Srebrenica?!

Navijači Maribora isprovocirali su sukob skandirajući ispred katedrale "Nož, žica, Srebrenica"?!
Kako je za SportSport.ba potvrdio jedan očevidac današnjeg incidenta, navijači Maribora skandirali su "Nož, žica, Srebrenica", te su uzvikivali imena ratnih zločinaca.

"Navijača Maribora je bilo nekoliko desetina. Bili su veoma agresivni i krenuli su paliti tende na kafićima bakljama. Skandirali su 'Nož, žica, Srebrenica' i ostale gadosti. Raja koja je sjedila u kafićima u Strossmayerovoj ulici prva se sukobila sa njima, a onda su odnekud uletili navijači Željezničara i počela je masovna tuča. Meni je najviše krivo kada je stigla policija čiji su pripadnici tukli naše momke, a Slovence štitili. Njih su samo sproveli, iako su oni bili najagresivniji", kazao je očevidac sukoba za SportSport.ba.

Основното се разбира, макар че няма да е лошо и някой да го преведе..

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юли 2012 21:13

на футбол може и да ги биете, ама така като гледам как са се заканили според мене ще има инциденти...ако ви набарат някъде мнбого бой ще ядете ... просто тия не ги слуша главата...а аз си мислих,че в България сме луди :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 24 юли 2012 21:17

POPCORN написа:на футбол може и да ги биете, ама така като гледам как са се заканили според мене ще има инциденти...ако ви набарат някъде мнбого бой ще ядете ... просто тия не ги слуша главата...а аз си мислих,че в България сме луди :lol: :lol:

Ами то от едни закани в фейскуб, виж какво нещо стана. А наистина тези, който ще сме в Босна трябва да сме внимателни щото наистина тези мюсюлмани не ги слушат главите.

Върни се в “Архив”