Черноморец поиска оставката на Боби Михайлов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Черноморец поиска оставката на Боби Михайлов

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 юли 2012 16:39

stannn написа:.... Ако БФС си вършеше работата още преди 20-тина години Левски щеше да е изхвърлен от А група.....

Така ли, Станчо!?... :roll: На колко годинки беше ти, преди 20-на години, душа и знаеш ли изобщо за какво иде реч? Да не би да спиш с Дисциплинарния правилник на БФС от 1992 г. под възглавницата си?.... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 юли 2012 16:44

Pichichi написа:Нелогично изглежда защото картотеката всъщност е разрешението на даден играч да участва в даден турнир/първенство !!!
Ето ти няколко примера ....Може и да съм в голяма заблуда ....

Не ми давай примери, моля те, не търси логика..... Прочети Правилата на УЕФА (извадка по-горе с превод) и не смесвай картотеката за вътрешно първенство с тази за ЕКТ. ;) Чао, че аз имам доста работа днес. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 24 юли 2012 16:46

"Черноморец" просто си търси правата . Кореспонденцията която тече по оста БФС-УЕФА , във връзка с плащанията по договора на Платини е доста изкривена от реалното състояние и плащания , които ЦСКА са погасили. Нали никои не се съмнява , че ако на мястото на ЦСКА беше "Черноморец" или някой друг "по-малък" клуб , веднага щеше да изгърми с лиценза. БФС трябва да се отнася с еднакъв критерии , към всички свои членове , а не да толерира един свой член за сметка на друг.Всякакви други интерпретации са излишни.
Щом в Бургас се изредиха една кохорта емисари да искат ново разсрочване на задълженията , и разни високопоставени "лобисти" да съветват шефовете на "Черноморец" да приемат исканията им , значи "Черноморец" е в правото си да получи сумите записани в договора за Платини и "неустойката" за Анисе.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 юли 2012 16:48

А значи нареждането на резултати е било позволено тогава? Брей тия от УЕФА дали знаят? А мача с Мездра? Той беше по скоро? Или след него са забранили уреждането на мачове? И знам за какво иде реч. Нареждате мач да завърши 2:2 и той по една случайност или не завършва точно така. Ако не беше професора от БАН Гибонов всичко щеше да е догадки без доказателства, но за вас късмет Искренов си призна. И това ли ще отречеш? Или тоя който си призна не е същия който се кандидатира от ДПС?

А за Гонзо въртите и сучите само и само да не признаете гафа и, че тогава сте били нередовни. А признаете ли си това следва да върнете титлата. И при кой ще отиде тя? При най големия ви кошмар. ЦСКА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 юли 2012 17:15

Не ми давай примери, моля те, не търси логика..... Прочети Правилата на УЕФА (извадка по-горе с превод) и не смесвай картотеката за вътрешно първенство с тази за ЕКТ. ;) Чао, че аз имам доста работа днес. :)

Абе аз се чудя нещо друго ти явно си добър в английския ама защо БФС като обяснение по този
случай каза само:
"От Турция пристигнаха документите на Г.Иванов и в тях беше отразено че играчът е играл само за Газиантеп но не
и че е играл за Самсун.Подписана е и декларация от самия играч което е било достатъчно той да бъде картотекиран " !!!
Та интересно ми защо не са ползвали простото изречение на английски да докажат че са прави а прехвърлят проблема на
турската федерация която не отразила че Г.Иванов е играл в Самсун и в/у самия играч че е подписал документ с невярно съдържание !!!
Няма как да не смесвам каротека за вътрешен шампионат и такава за евротурнирите. Макар и 2 различни картотеки те се правят
на базата на правила (също различни) и когато тези правила не са спазени значи има виновен !!!

yellowblack
Контакти:

Мнениеот yellowblack » 24 юли 2012 17:23

Черноморец пак нещо са се събудили с чаршафа да не казвам къде няврян! Тия хора няма да разберат, че такива смешници като тях не трябва да бъдат толерирани. Такива грешки на природата са тумор, който трябва да бъде изкоренен. Изкуствено създадените отборчета трябва да бъдат унищожени и изринати като въшлясали псета! Като сте откраднали стадиона на Нафтeкс и школата им си мислите, че имате история ли бе, смешници?! Жалки сте! Нямате история, нямате нищо. Имате комплекси! Такива като вас не трябва да дишат!

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 24 юли 2012 17:43

Перуката ви даде лиценз за "А" група въпреки че дължите над 20 милиона на различни фирми и институции. А вие сега скачате против него. Другия сезон да не се чудите ако не получите лиценз.
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 24 юли 2012 17:52

Коментарите по отношение картотеката на Гонзо ми напомнят един виц, който ми е почти набор:

На автомобилното изложение през 1967 г. в Ел Ей, на щанда на Горкиевския автомобилен завод, съветски инженер oбяснява предимствата на Волга ГАЗ-21:
- Вижте каква красива и луксозна кола!
Американец задава очевидно провокационния въпрос:
- А колко гори?
Руснакът дори не го и поглежда и продължава с презентацията:
- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1000 км и няма да разберете..
- А колко гори?
- Елегантен външен вид…
- А колко гори?
Тук нервите на братушката вече не издържат и напълно резонно отвръща:
- А вие защо биете негрите?

Уважаеми фенове на ЦСКА, вероятно много от вас изпитват неудобство от поведението на ръководството ви в отношенията с Черноморец. Вероятно именно по тази причина не желаете да коментирате случая Платини. Ами недейте. Никой не ви обвинява вас, така че не се засягайте излишно. Сигурно много от вас искат буквите ЦСКА да са синоним освен на богата футболна история и на честност, почтеност и толерантност. Нямате вина, че не е така.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 юли 2012 19:17

А дали пък Киряков не си прави евтин пиар като използва името ЦСКА? През месец, два тоя излиза и пищи. Като са прави има съд. Защо там не докаже, че е прав? Май защото в съда ще лъсне истината и цяла България ще разбере що за стока е. Още зимата от БФС си признаха гафа с договора на Анисе и за да угодят на всички спряха картотеката. След промените които направиха обаче просто няма как да не го картотекират защото те самите обявиха, че подобни договори са в разрез с всякакви разпоредби на УЕФА и БФС. Киряков ако е толкова добър юрист това му е пределно ясно. И въпреки всичко продължава да вие като пребито куче. А за Гонзо така и не се чу мнението нито на БФС, нито на Левски. Нека си кажат мнението те. Нали ние не сме прави. Да кажат как става тоя номер с три отбора след като по правилник имаш право да играеш най -много в два. Ще ти кажа и защо мълчат. БФС мълчи защото ще има санкции ако си признае гафа, а вие сини другари от подуене си траете защото ще излезе, че сте с титла по -малко. Ние армейците служебни титли не искаме. Служебните изпълнения са по вашата част.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 24 юли 2012 20:12

как ще си я подаде,какво ще прави червеното отборче без него ,ако не беше той досега да сме забравили ,че цска са съществували !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”