zlobul написа:1-Отдавна трябва да си разбрал , че смешната шампионска титла или купа на България може да трогне една ограничена чат от левскарите .Защото приключим ли рано рано в Европа , ми е все тая каква ще я свършат в блатото наречено А-група.
2- Докато се орави тая муха пинто ще мине един месец , ще му трябват и още два да се адаптира и т.н . Пиши го -БЕГАЛ .
3-Един от потребителите е прав . Тук става въпрос за принципи . Не може да имаш двама чисти централи защитници и единия да не го вземеш на подготовка . Или пък ако искаш да се отървеш от него -КУПУВАШ НОВ , а не да ми преквалифицираш футболисти .
4-Прохазка за мен все още е съмнителен , а и едва ли мястото му е в дефанза.Тук пак май става дума за преквалификация.
5- Малоумния Тонев , като искаше да гради отбор да беше почнал още през зимата . Поне щяха до сега малко или много да се обиграят.
6- Кой предлагам ли ? .....Сираков . Няма по добър спортно-технически директор от него в България . Колкото и някой хора да не искат да си го признаят .
7- И аре стига с тия простотии за "новият" Левски . Кое му е новото . Та ние и досега зимахме по 5-6 ментета на полусезон и ги чакаме да се обиграват.
И накрая един съвет . Не е зле ръководителите , най-накрая да разберат , че това не е Локомотив София , а треньорския щаб , че това не е Берое . Тук феновете са взискателни и реагират на всяка една простотия от тяхна страна .
ПП Ще ми е много чудно , ако се наложи да влиза Диаманта или Башлиев отдясно . Тогава акъла не ми го побира с какво ще се оправдават.
1 - Ако очакваш 1/4 финали няма да стане. След толкова простотии с този отбор влизане в групите ще е сензация. Още повече, че сме непоставени. Освен това, на базата на какво очакваш в България да има отбор, абониран за Европейска слава? Ние сме много далеч от истината.
2 - Пинто ще играе на пълни обороти през септември.
3 - Казах си мнението за купуването на още един защитник. Ти имаш друго, ОК. За мен е излишен.
4 - Всички нови са съмнителни. Дори и Гара-та беше такъв до 5-6 мач, когато стана ясно, че ще вкарва почти всеки мач.
5 - Тонев си почна зимата да прави промени. Но нещо с Костов не станаха нещата. Това му е едната грешка досега. След това реагира веднага. От както Илиян е тук нещата се градят изцяло.
6 - Сираков... Сираков е бил колко години директор на Левски общо? Минимум 6 мисля. Колкото НИКОЙ друг напоследък. И за тези години имаме колко Европробива, които са мерилото на истинските левскари? ДВА!!! И то вторият е следствие от първият. Сираков щеше да е най-големият за мен ако бяхме влезли втори път в Лигата. Сега ще почнеш за Батков, че е виновен... Сираков е противоречива фигура. Като е такъв невероятен ръководител какво други успехи постигна извън 2005/2007 в Левски?
7 - Точно защото всеки полусезон взимаме много играчи накуп нямаме отбор. Ако на зима купим максимум 2-3, тогава значи тръгваме в права посока.
Накрая, не знам какво работиш, но ще ти е приятно ли да отидеш на ново място и след месец да дойде някой шеф и да те направи на нищо, защото не работиш с капацитета и успехите на някой, работил на твоето място преди 5 години?
Защото ти това правиш, а дори не си началник на никой. Няма лошо да си критичен, но ти ставаш критикар.
И накрая, онова от точка 1 за ограничената част от Левскарите. Ти като си Левскар, защо не подкрепяш отбора, а Сираков? Винаги съм смятал, че да си го мериш с някой кой колко обича Левски е нещо, което граничи с мерзост. Повече няма какво да добавя.