Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

W@y
Контакти:

Re: Христо Златински в Левски

Мнениеот W@y » 24 юли 2012 16:11

UltraBlue написа:Вчера някои каза че Венков е 83 набор, та е под 30 години мисля. Перспектива винаги има за игра. Няма бетонирани титуляри; винаги стават контузии и непредвидени ситуации. Той ще отиде там, където иска и където му предлагат по-добри условия. Аз ако съм няма да отида на място, където не се плащат заплати с месеци примерно. Вместо това има шанс да се наложи в Левски, а и може да получи по-добри лични условия. Аз не съм казал че той ще дойде в Левски, но според мен той е най-качественият играч, който можем да вземем от Локо Пд. Не мисля че един добър футболист би ни бил излишен, а и ако се докаже и има качества спокойно може да се пребори за титулярно място. Както казах, няма незаменими играчи.

То тва остана играчите на пейката да си правят вудо магии един друг да се контузят за да играят ....
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Христо Златински в Левски??

Мнениеот doktora25 » 24 юли 2012 16:22

Златински изглежда добър играч, въпреки че не съм следил внимателно изявите му. Едно негово преминаване при нас би било от полза за отбора и логично решение от гледната точка на играча. Но това което се случва с Локото е ужасно и ми е малко неприятно, че участваме по някакъв начин в този процес. Ако беше преминал с редовен трансфер преди тези събития би било много по-добре. Дано Локото оцелее по някакъв начин, а и Литекс да си позапази отбора.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 24 юли 2012 16:22

Днес се появи информация, че Левски може да се подсили с футболисти на Локомотив (Пловдив) и по-специално с Христо Златински.

Поради тази причина Sportal.bg потърси изпълнителния директор на сините Иво Тонев, който бе лаконичен: "Не преговаряме с Христо Златински, не се интересуваме от него. Няма да привличаме футболисти на Локомотив (Пловдив)", обяви Тонев.

Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 24 юли 2012 16:24

Ицо не ви трябва в слаба е форма е а и неможе да измести Гаджев и компания.Успех на Левски макарче техните фенове жестоко ни плюха.

Потребителски аватар
vas_yoo
Контакти:

Мнениеот vas_yoo » 24 юли 2012 16:25

Стресът ебава майката на прогреса...

Потребителски аватар
djo111
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот djo111 » 24 юли 2012 16:25

Ако тези защитници бяха толкова добри нямаше да са по-голяма дантела и от нас. Според мен един от тея не струва за Левски . Моля момчета мили на по 21-22 години не хулете отбора. Той си е наш, а колкото до управлението му дайте да дадеме вот на доверие. Надали вие младежи ще може да дадете решение в правилна посока.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 24 юли 2012 16:26

Посредствен футболист,класа под Прохазка,Гаджев,Пелето и Марсиньо!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 24 юли 2012 16:28

Крумчо Савов какви ги пуска не е истина!!
КЛЮЧ.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 24 юли 2012 16:28

Santiago Munezz написа:Посредствен футболист,класа под Прохазка,Гаджев,Пелето и Марсиньо!

От тези баберици кадето изреди само Гаджев е по добьр от него.Сега защото не дойде в Левски е Посредствен.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юли 2012 16:30

bianchi написа:
Santiago Munezz написа:Посредствен футболист,класа под Прохазка,Гаджев,Пелето и Марсиньо!

От тези баберици кадето изреди само Гаджев е по добьр от него.Сега защото не дойде в Левски е Посредствен.

:lol: :lol: :lol: :lol:

По темата: Левски искаше един- единствен футболист от Локомотив Пловдив и това беше Даксон, това е! Край!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”