Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Христо Златински в Левски

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 юли 2012 15:25

Не е лош футболист, но нито той, нито тия при червените ще са 100% титуляри!!! Даже си мисля, че освен сина на мадам Ба, друг никой няма как да се наложи! Но и за него е трудно това нещо! Просто нито Златински ще измести Гаджев, Пелето или Прохазка от средата при нас! Нито Сержиньо може да се пребори с Янев, нито Родригес със Бандаловски! А пък за другите изобщо няма шанс. Освен Венков в ЦСКА (щото в Левски няма никакъв шанс при Пинто, Ели и Старокин там). Абе общо взето е прах в очите, футболистите на Локото не са лоши, но нищо повече.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 24 юли 2012 15:28

Avanti_Ragazzi написа:Не е лош футболист, но нито той, нито тия при розовите ще са 100% титуляри!!! Даже си мисля, че освен сина на мадам Ба, друг никой няма как да се наложи! Но и за него е трудно това нещо! Просто нито Златински ще измести Гаджев, Пелето или Прохазка от средата при нас! Нито Сержиньо може да се пребори с Янев, нито Родригес със Бандаловски! А пък за другите изобщо няма шанс. Освен Венков в ЦСКА (щото в Левски няма никакъв шанс при Пинто, Ели и Старокин там). Абе общо взето е прах в очите, футболистите на Локото не са лоши, но нищо повече.

Напълно съм съгласен с мнението !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 юли 2012 15:28

alexveselinov написа:
UltraBlue написа:
alexveselinov написа:И Левски се вкючи в разграбването на Локото само се чудя дали ще вземем още някой?

То от читавите играчи, само Венков остана. За него бих бил доволен ако го вземем.

Не мисля че ще е Венков със Старокин,Ели,Нуньо Пинто май ще ни станат много левите бекове ;)

При тази контузия на Пинто, него не го брой за тоя полусезон. Ели най верочтно ще се ползва за централен бранител, а Старокин още е една голяма ? 8-) Венков би свършил добра работа, а и винаги може да се пробва на другия фланг.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 юли 2012 15:31

Венков е може би най-ценния играч от Локо Пд от всички за които се спекулира !!!

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 24 юли 2012 15:31

Joni_ написа:
Avanti_Ragazzi написа:Не е лош футболист, но нито той, нито тия при розовите ще са 100% титуляри!!! Даже си мисля, че освен сина на мадам Ба, друг никой няма как да се наложи! Но и за него е трудно това нещо! Просто нито Златински ще измести Гаджев, Пелето или Прохазка от средата при нас! Нито Сержиньо може да се пребори с Янев, нито Родригес със Бандаловски! А пък за другите изобщо няма шанс. Освен Венков в ЦСКА (щото в Левски няма никакъв шанс при Пинто, Ели и Старокин там). Абе общо взето е прах в очите, футболистите на Локото не са лоши, но нищо повече.

Напълно съм съгласен с мнението !

И аз го подкрепям безусловно.

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 24 юли 2012 15:32

Аз съм за Златински,понеже е млад,национал и след 6 месеца може да му се вземат добри пари :!: Това е най-малкото за което си заслужава да се вземе в Левски,да не говорим ,че може да ни свърши работа и в средата на терена.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 юли 2012 15:33

Еми нека го вземат, може пък да оформят добра двойка с Гаджев. А пък и при евентуална продажба на Владо вече би бил доста полезен.
Само Левски!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 юли 2012 15:33

Много е надценен Ицо Златински.Играч на 27 връх в карирерата Локо плд. :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 юли 2012 15:35

Пак се повтарям тоя става само за бърз трансфер в друг отбор през януари или догодина лятото с/у приличен кеш !!!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 юли 2012 15:36

UltraBlue написа:
alexveselinov написа:
UltraBlue написа:

То от читавите играчи, само Венков остана. За него бих бил доволен ако го вземем.

Не мисля че ще е Венков със Старокин,Ели,Нуньо Пинто май ще ни станат много левите бекове ;)

При тази контузия на Пинто, него не го брой за тоя полусезон. Ели най верочтно ще се ползва за централен бранител, а Старокин още е една голяма ? 8-) Венков би свършил добра работа, а и винаги може да се пробва на другия фланг.[/quote]

Ти ако си на мястото на Венко в при тези футболисти в Левски били дошъл там а? :lol: ОК Пинто е контузен, но не е връзки или счупен крак а КОСТИЦА и най-късно септември ще е напълно готов за игра (а с него не виждам кой бек може да се пребори на неговата позиция в цялата А група). Слагаш и Ели и Старокин и кво правим!!! Значи вместо да отиде при розовите където на 90% ще е титуляр, ти чакаш да дойде в Левски където на 90% ще е твърда резерва! :lol: Когато пишете разни неща мислете малко поне. Почвате с глупостите както когато вярвахте,чакахте и се само навивахте, че Гришата ще продаде футболист в Левски, нещо което НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”