Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Plovdiv Finest
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот Plovdiv Finest » 24 юли 2012 12:50

100 години 100 написа:
Vincenzo написа:
100 години 100 написа:И децата разбраха кой е новият ви собственик или по-скоро собственичка.Пловдив не е чак толкова голям град,клюките бързо се разпространяват.А и преди Динев, тя все пак имаше интерес към вас. Всички медии го отразиха, само че защо тогава не ви купи? Ами сега ще трябва да наследи и задължения.

Въпросът е ,русолявата дама-банкерка, с какви точно играчи смята да "играе".Че половината ви отбор вече го няма, а кой ще дойде и дали въобще някой ще дейде.......

Иначе успех, искаме дерби.

Къде го видя този "половин отбор" ? Трите к*рви се махнаха, като за двама от тях апелирахме да се махнат от месеци. Ти на трима футболисти половин отбор ли казваш ? Спокойно, има кой да ги замести.

Ми чета какво се пише. Данчо Тодорв в Славия, Златински в ЦСКА-май, Венков и той вероятно си занимава, е това ако не е половин отбор.

Май или Юни?
Ти май май сам не си вярваш. :lol:

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 24 юли 2012 13:00

Plovdiv Finest написа:
Май или Юни?
Ти май май сам не си вярваш. :lol:

Казах, че цитирам. Ако ме питаш в какво вярвам ще ти кажа: искам дерби.
slabia_forever

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 юли 2012 13:24

100 години 100 написа:И децата разбраха кой е новият ви собственик или по-скоро собственичка.Пловдив не е чак толкова голям град,клюките бързо се разпространяват.А и преди Динев, тя все пак имаше интерес към вас. Всички медии го отразиха, само че защо тогава не ви купи? Ами сега ще трябва да наследи и задължения.

Въпросът е ,русолявата дама-банкерка, с какви точно играчи смята да "играе".Че половината ви отбор вече го няма, а кой ще дойде и дали въобще някой ще дейде.......

Това е по-скоро слух! Не съм запознат със ситуацията в Локомотив, но имам представа от състоянието на банката й в момента и смея да твърдя, че няма да се ангажира с издръжка на футболен клуб. Ако все пак, това стане факт и П.С. поеме издръжката на Локомотив, лично ще занеса една бутилка Джак на Узунов (от радост, че все пак дерби ще има), че с това кафе се изложи вчера.
Някой с повече инфо около отбора: Венков продава ли се или ще остава? Той е най-добрия играч на Локомотив и е като репер за това, какво ще се случва в клуба през следващите дни ...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юли 2012 13:32

Pupper_ написа:

Това е по-скоро слух! Не съм запознат със ситуацията в Локомотив, но имам представа от състоянието на банката й в момента и смея да твърдя, че няма да се ангажира с издръжка на футболен клуб. Ако все пак, това стане факт и П.С. поеме издръжката на Локомотив, лично ще занеса една бутилка Джак на Узунов (от радост, че все пак дерби ще има), че с това кафе се изложи вчера.
Някой с повече инфо около отбора: Венков продава ли се или ще остава? Той е най-добрия играч на Локомотив и е като репер за това, какво ще се случва в клуба през следващите дни ...

Значи стават две бутилките - едната беше затова,че няма да имаме нов собственик до Нова година,а втората е за Насьо. :lol:

ПС.Заменям бутилка Джак Даниелс за бутилка водка Грей Гуус.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 24 юли 2012 13:52

hetfield написа:Сериозен съм първия който ми приеме облога има бутилка Джак и обратно към мен.Тя той все ми е тая,ако е тя дано в Перник я одобрят иначе не Ви трябва.Коефициент имате нов собственик бутилка,нямате бутилка ,ту имате ту нямате 2 бутилки и си ги изпиваме в 11 кръг.И без тва ще е скучен ден

Модераторе момчето с уискито е друг,но както се казва важното е да се пие ;)
Махни ги тези водки,уискито му е майката.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юли 2012 14:15

sky1 написа:Модераторе момчето с уискито е друг,но както се казва важното е да се пие ;)
Махни ги тези водки,уискито му е майката.

Знам.Просто събирам 1+1,щото съм на комисиона... ;) Не си прав за ускито - Само Локо и Водка до гроб! :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 24 юли 2012 14:26

[offtopic]Панджаров,защо разваляш диалога.Ти нормален разговор с някой от противниковият отбор водил ли си?Хубаво ти бяха спрели достъпа твоите до сайта ви.[/offtopic]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 24 юли 2012 14:54

Израснал съм на стадионите в Пловдив много преди част от тук пишещите да бъдат планирани.
В онези години враждата между двата пловдивски отбора траеше точно два пъти по 90 минути в годината.През останалото време бяха бъзици в рамките на добрия тон.
В тези времена всички привърженици на "Локомотив" знаеха и признаваха,че най-популярният и с най-много привърженици отбор в Пловдив е "Ботев".
Това,разбира се,не означаваше,че не обичаха "Локомотив".
Всичко това се промени след 2001 година.След поредните си два сезона в "Б" група,с отбор и ръководство, пред което нямаше никакви изгледи за завръщане в "А" група,привържениците на "Локомотив" се бяха стопили още повече.Верните такива не преставаха да подкрепят отбора и в "Б" група,но ентусиазмът беше стигнал дъното.
Та през въпросната 2001 година акциите на отбора бяха закупени от Г.Илиев,който до този момент беше собственик на направилият няколко силни сезона в "А" група "Велбъжд",като за последно бяха спечелили бронзови медали.
Благодарение на вратички в закона отборът на "Локомотив",съставен почти изцяло от юноши на клуба и подкрепян до този момент от останалите му верни привърженици,беше разпуснат,за футболния клуб беше вписано прекратяване и вливане във "Велбъжд" с решение на пловдивския съд, и на негово място беше доведен анблок "Велбъжд"-Кюстендил,футболистите смениха синия екип с раето и отборът беше прекръстен на "Локомотив"-Пловдив 1936.
http://img696.imageshack.us/img696/3997/023824920.jpg

В този момент болшинството от старите локомотивци не бяха съгласни с това,тъй като се заличаваше идентичността на отбора.
Следващият период съвпадна с периода на агония в "Ботев"-Пловдив."Локомотив" зае в продължение на няколко години позицията на ПО-СИЛНИЯ отбор в града.В съзнанието на новоизлюпените привърженици на отбора погрешно се настани убеждението,че ПО-СИЛНИЯ означава ПО-ГОЛЕМИЯ.А това просто няма как да се промени.Яхнали вълната на ентусиазма,някои от тарторите на черно-белите започнаха масирана кампания в насока да убеждават спортната общественост и най-вече да възпитават новоизлюпените си фенове,че "Локомотив" е по-голям клуб от "Ботев".CAUSA PERDUTA!!!
Ето на вниманието Ви част от едно мнение на един от най-твърдите привърженици на "Локомотив",публикувано в друг форум:
"...НО ЛОКОМОТИВ НЕ Е КАТО БОТЕВ ,НА ВСЕКИ Е ЯСНО ,ЧЕ БОТЕВ ИМА ПОВЕЧЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ,КОЛКОТО И ДА НЕ Е ПРИЯТНО ЗА НЯКОЙ КОМПЛЕКСИРАНИ ФЕНОВЕ НА ЛОКО. НИЕ НЯМА ДА СЪБИРАМЕ ТОЛКОВА ПУБЛИКА КОЛКОТО ЖЪЛТАТА СГАН ,КОГАТО ОТБОРА НИ Е В Б ИЛИ В ГРУПА ,ДОРИ В А ГРУПА ДА СМЕ КОГАТО СМЕ СЛАБИ ЩЕ ИМА МНОГО МАЛКО ПУБЛИКА...ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В Пловдив ,НО В ТОВА НЯМА НИЩО СРАМНО."
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html#
Ето това нещо не искат да си признаят новите фенове на "Локомотив"!
Впоследствие дойдоха гафовете със:
- смяната на рождената дата на отбора и присвояването на 10 години чужда история,така и непризнато досега от UEFA:
http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html
-Помпозното "фенклубът на "Локомотив" избра(?!?)да сме наследници на бесите" и пр.
Но моментът,в който коренно си промених мнението за "новолокомотивците" беше онзи мач между двата отбора,на който агитката им издигна стотици плакати с лика на Селския,нещо от рода на: GRACIA MITKO.
Никога не съм си мислил,че мога да пожелая на който и да е фен,на който и да е отбор,да се озове в положението,в което бяхме тогава.Но те го направиха.МАЛКИТЕ НИКОГА НЕ МОГАТ ДА СТАНАТ ГОЛЕМИ,ЩОМ СА ПОД СЯНКАТА НА ИСТИНСКИ ГОЛЕМИТЕ.
Дори и днес не мога да им пожелая подобна съдба.Нека да намерят изход от положението и дано неволята да ги направи по-мъдри.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 24 юли 2012 15:04

10-те години в които Христола ви клатеше са си казали думата...много комплексирани тия жълти човечета :oops:

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 24 юли 2012 15:14

botevforever написа:Израснал съм на стадионите в Пловдив много преди част от тук пишещите да бъдат планирани.
В онези години враждата между двата пловдивски отбора траеше точно два пъти по 90 минути в годината.През останалото време бяха бъзици в рамките на добрия тон.
В тези времена всички привърженици на "Локомотив" знаеха и признаваха,че най-популярният и с най-много привърженици отбор в Пловдив е "Ботев".
.

Първото изречение добре, с второто вече влезна в вашите митове и легенди - едно от първите ми дербита, което помня добре е 4-0 през 1979 г. на ст. 9 септември и да ти кажа при всеки един от 4терите гола не останах с впечатление, че по-популярния и с повече привърженици отбор :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Върни се в “Локо Пловдив”