D.Georgiev написа:"Лудогорец" шанс може и да има, но не разбирам защо Петев продължава да разправя наляво и надясно, че "притеснения няма, ще отстраним "Динамо"" и едва ли не ще бъде истинска изненада ако отпаднем. Хубаво е да си уверен в нещо, хубаво е и момчетата да го виждат, но нека да си го казват вътре в отбора и да се изказват малко по умерено пред медии. Какво означава "няма притеснения" в мач срещу редовен участник в групите на ЕКТ, при неблагоприятен резултат? И като ни отстранят утре какво ще кажем? Аха да се обнадеждя малко за мача и такива изказвания направо ме отчайват.
Дано се окаже прав, но пак казвам, тия неща може да ги говори или след мача или само вътре в отбора. Когато няма излишно самочувствие се печелят симпатии.
E, точно това му се казва увереност, дума която си използвал и ти. Влезеш ли без увереност в битка си я загубил предварително. Нито притесненията имат място, нито лошо предчувствие. Хвърляш се с вяра и се бориш да си победител. Аз не виждам друга печеливша позиция.
Нормално е да ни е малко странно. Лудогорец няма зад гърба си успехите на Динамо, но ако влезем в този мач като второ качество отбор, няма смисъл дори да ходим да им правим шпалир.
Не мисля, че Петев не си дава сметка кой кой е. Заглавието е малко подвеждащо: "Интуицията ми подсказва, че ще продължим". Те го питат какво подсказва интуицията му и той каза, че му подсказва, че ще победим. Как може да има друг отговор от този, който води отбора? От него зависи настройката на играчите. Много по-маловажно е как звучи всичко това на останалите, важно е момчетата да знаят, че могат да победят. В края на краищата играят същите отбори, които играха в Разград, а тук имахме предимство. Случва се и отборът, който няма предимство да спечели.