Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.

Мнениеот Bobby1177 » 23 юли 2012 22:18

Абе гледам и не вярвам на *шите си... :-) Майтапа на страна - нямате явно друга работа и се чепкате с Йовов. Не мога да си обясня как някой истински левскар ще мрази толкоз една вечна синя надежда, затова и по-легендарна, наследника на божествения Гиби и... Бижутера и т.н.
Йовов въобще не беше слаб със Сараево, едни от най-опасните ни положения станаха след негова намеса. Явно се измори и беше закономерно сменен. Вие на 34 ако бягате и толкоз, елате ми се обадете!
За мача - наш'те да потренират центрирания, че ще трябва да я дават на Базил да къса мрежата :-)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юли 2012 00:47

Мъри Стоилов: Сараево няма да бъде "географско откритие" за "Левски"

Най-важното е, че отборът постигна изключително добър турнирен резултат в София. Тази победа с 1:0 дава преимущество на "Левски". Видя се ясно, че това беше по-класният от двата отбора на терена".
"Като за първи мач на състав, който е сглобен съвсем скоро, не можеше да се очакват някакви чудеса. Имаше доста напрежение, което скова играчите. Тази нервност дойде най-вече от силното им желание да се представят добре".
"Не мисля, че са подценили противника, просто искаха да се покажат пред всички. Може би хората са очаквали повече от новите попълнения, но те са класни футболисти и тепърва ще показват на какво са способни".
"Мисля, че в сравнение с миналата година, когато се стигна дъното, сега тимът е много по-сработен. Видно е, че има добра организация в играта. Сега съставът е много по-подреден и демонстрира повече дисциплина в тактически план", каза още той.
"Оттук насетне предстои този нов отбор да развие и разкрие потенциала си. Вярвам, че това ще стане постепенно. Да ви кажа отсега, че двата мача няма да имат нищо общо. Там противникът ще се поотвори доста повече, с оглед на това, че загуби първата среща".
"Така за "Левски" ще бъде по-лесно да създава голови положения и да ги реализира. Така, че съм сигурен, че няма да имат проблеми да отстранят Сараево. А за промените в тактически план, убеден съм, че Илиан Илиев ще вземе правилните решения".
"Колкото до тези подмятания за нови "географски открития", това по принцип не е невъзможно, но това се отнася не само за "Левски", а за всички родни отбори. Сигурен съм обаче, че точно със Сараево това не може да се случи".
""Левски"е по-добър от босненците във всяко отношение и въпреки неубедителния резултат, според мен това си пролича още в първата среща".
"Смятам, че Сараево не разполага с кой знае какъв потенциал, който да разгърне на реванша. Там ще заложат на емоциите, на публиката и това ще им изиграе лоша шега. Емоциите винаги са вредни", завърши любимецът на всички левскари.

Айде хейтърчета нападайте казаното от Мъри!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 24 юли 2012 08:58

ralka_levskarka написа:Айде хейтърчета нападайте казаното от Мъри!

Calm down... :mrgreen:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 24 юли 2012 09:31

Bobby1177 написа:Абе гледам и не вярвам на *шите си... :-) Майтапа на страна - нямате явно друга работа и се чепкате с Йовов. Не мога да си обясня как някой истински левскар ще мрази толкоз една вечна синя надежда, затова и по-легендарна, наследника на божествения Гиби и... Бижутера и т.н.
Йовов въобще не беше слаб със Сараево, едни от най-опасните ни положения станаха след негова намеса. Явно се измори и беше закономерно сменен. Вие на 34 ако бягате и толкоз, елате ми се обадете!
За мача - наш'те да потренират центрирания, че ще трябва да я дават на Базил да къса мрежата :-)

Първо къде прочете ,че го мразим казваме, че му е време от доста време да се откаже и второ ако казваш,че е бил най -добрия тогава футбола ти е много далечен спорт погледни повечето му отигравания последните години и тогава говори ако искаш мога на лични да ти обясня ;)

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 24 юли 2012 10:36

0:2
КАЗАХ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 24 юли 2012 10:39

ralka_levskarka написа:Мъри Стоилов: Сараево няма да бъде "географско откритие" за "Левски"

Най-важното е, че отборът постигна изключително добър турнирен резултат в София. Тази победа с 1:0 дава преимущество на "Левски". Видя се ясно, че това беше по-класният от двата отбора на терена".
"Като за първи мач на състав, който е сглобен съвсем скоро, не можеше да се очакват някакви чудеса. Имаше доста напрежение, което скова играчите. Тази нервност дойде най-вече от силното им желание да се представят добре".
"Не мисля, че са подценили противника, просто искаха да се покажат пред всички. Може би хората са очаквали повече от новите попълнения, но те са класни футболисти и тепърва ще показват на какво са способни".
"Мисля, че в сравнение с миналата година, когато се стигна дъното, сега тимът е много по-сработен. Видно е, че има добра организация в играта. Сега съставът е много по-подреден и демонстрира повече дисциплина в тактически план", каза още той.
"Оттук насетне предстои този нов отбор да развие и разкрие потенциала си. Вярвам, че това ще стане постепенно. Да ви кажа отсега, че двата мача няма да имат нищо общо. Там противникът ще се поотвори доста повече, с оглед на това, че загуби първата среща".
"Така за "Левски" ще бъде по-лесно да създава голови положения и да ги реализира. Така, че съм сигурен, че няма да имат проблеми да отстранят Сараево. А за промените в тактически план, убеден съм, че Илиан Илиев ще вземе правилните решения".
"Колкото до тези подмятания за нови "географски открития", това по принцип не е невъзможно, но това се отнася не само за "Левски", а за всички родни отбори. Сигурен съм обаче, че точно със Сараево това не може да се случи".
""Левски"е по-добър от босненците във всяко отношение и въпреки неубедителния резултат, според мен това си пролича още в първата среща".
"Смятам, че Сараево не разполага с кой знае какъв потенциал, който да разгърне на реванша. Там ще заложат на емоциите, на публиката и това ще им изиграе лоша шега. Емоциите винаги са вредни", завърши любимецът на всички левскари.

Айде хейтърчета нападайте казаното от Мъри!

За мен Мъри е прав ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 24 юли 2012 11:47

На всяка цена трябва да ги отстраним, просто е задължително. С течение на времето отбора все повече ще се сработва и ще става по-силен. А относно думите на Мъри - както винаги е много точен. Мъри си е Мъри. Изключително много го ценя като треньор, анализатор и левскар.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 24 юли 2012 12:03

В последно време като гости винаги падаме. Дано този път не стане така, а ако това стане поне да е с 2:1 :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 юли 2012 12:06

Аз не помня кога за последно играхме с професионалисти, да сме гостували в реванша и да сме продължили...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 юли 2012 12:22

W84me написа:Аз не помня кога за последно играхме с професионалисти, да сме гостували в реванша и да сме продължили...

Дъндолк, ако ги броим за профешънълс :lol:
Само Левски!

Върни се в “Архив”