ЦСКА започна преговори за седем от Локо Пд - вижте кои са те

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ЦСКА започна преговори за седем от Локо Пд - вижте кои са те

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юли 2012 23:11

POPCORN написа:
ralka_levskarka написа:Питаш ме за Карвальо отговарям ти защо не беше взет ти ми говориш за играчите на Локото :lol: :lol: :lol: :lol: Елелеле, добре, добре.

какво лелейкаш.тия същите футболисти ви биха преди няколко месеца и ви объренаха от 2 на 0 3 на 2...футболистите въобще не са толкова слаби.просто гледате си измиете ръцете с тях.Аз мисля...какво значи аз мисля...всеки мисли различно.и за мене Диамутен и Иво Иванов са ебати дърваруите ама играят в Левски нали?Затова си има треньори те да преценяват.А ние вие тука да ме разобеждавате кой бил добръ и кой не и как сме се прецакли да ги вземем....За Карвальо да не говоим,че там така се изложихте,че няма на къде!

Хубаво избяга от ситуацията пуканке ;) Попита ме за Карвальо защо не сме го взели първият път и ти отговорих. Да те подсетя трябваше да му се прави операция на рамото и полусезонът за него заминаваше. Вземи се научи да пишеш вече, че чак взе да става смешно. Баси неграмотния.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юли 2012 23:12

onegavon написа:Виж, така, като гледам в нашият форум много малко хора щяха да го направят и те са 2,3- ма. Няма да им казвам никовете. Но лично за мен не са нищо особено. Дори днес си говорих с един приятел, който е Локомотивец по принцип и още преди да излезе новината, че сте ги взели аз му казах, че за мен повечето играчи на Локомотив са прехвалени.

Ученичката, тия същите "прехвлените" ви думнаха пролетта два пъти.Сега си прави сметка какви са вашите.Вие си направихте селекцията същобезплатно само оная резерва от дубъла на Евертън сте платили.НИе пък днеска си взехме титуляр от дубъла на НИЦА :) безплатно. Кой сега е по- голям тарикат :) ?

Ами вие продължавате да вземате, а ние не, което е по- добре, защото до началото на сезона остават 2 седмици, а в ЦСКА още идват и си отиват. :)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 юли 2012 23:13

hard_hitter написа:Аз като гледам, никой Локомотивец не обвинява ЦСКА, че им е съсипал отбора, ама сините пак ревнаха в едно гърло ... :lol:

Даже се радваме ,че се отървахме от тримата сина на Коко :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 юли 2012 23:13

ralka_levskarka написа:
POPCORN написа:
ralka_levskarka написа:Питаш ме за Карвальо отговарям ти защо не беше взет ти ми говориш за играчите на Локото :lol: :lol: :lol: :lol: Елелеле, добре, добре.

какво лелейкаш.тия същите футболисти ви биха преди няколко месеца и ви объренаха от 2 на 0 3 на 2...футболистите въобще не са толкова слаби.просто гледате си измиете ръцете с тях.Аз мисля...какво значи аз мисля...всеки мисли различно.и за мене Диамутен и Иво Иванов са ебати дърваруите ама играят в Левски нали?Затова си има треньори те да преценяват.А ние вие тука да ме разобеждавате кой бил добръ и кой не и как сме се прецакли да ги вземем....За Карвальо да не говоим,че там така се изложихте,че няма на къде!

Хубаво избяга от ситуацията пуканке ;) Попита ме за Карвальо защо не сме го взели първият път и ти отговорих. Да те подсетя трябваше да му се прави операция на рамото и полусезонът за него заминаваше. Вземи се научи да пишеш вече, че чак взе да става смешно. Баси неграмотния.

ако искам ще се науча!и като трябваше да му се прави операция, защо го снимахте с фанелката на Левски бе?и после като разбрахте,че трявба да му се прави операция го върнахте!Не ми се прави на ударена
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 юли 2012 23:14

ralka_levskarka написа:
onegavon написа:Виж, така, като гледам в нашият форум много малко хора щяха да го направят и те са 2,3- ма. Няма да им казвам никовете. Но лично за мен не са нищо особено. Дори днес си говорих с един приятел, който е Локомотивец по принцип и още преди да излезе новината, че сте ги взели аз му казах, че за мен повечето играчи на Локомотив са прехвалени.

Ученичката, тия същите "прехвлените" ви думнаха пролетта два пъти.Сега си прави сметка какви са вашите.Вие си направихте селекцията същобезплатно само оная резерва от дубъла на Евертън сте платили.НИе пък днеска си взехме титуляр от дубъла на НИЦА :) безплатно. Кой сега е по- голям тарикат :) ?

Ами вие продължавате да вземате, а ние не, което е по- добре, защото до началото на сезона остават 2 седмици, а в ЦСКА още идват и си отиват. :)

и кво му е доброто?ЦСКА без никакъв състав и с 5 младеци стана втори и последният мач се бореше с Лудогорец за титлата, а прехваленият с Левски с голямата селекция го биха като мече у дирек.Дори и "слабите" футболисти на Локо ПД!От целият сезон имат една загуба кат одомакини.Стигнаха на финала за купата и играха достойно, играха за супер купата.... деба тия слаби футболисти деба
Последна промяна от POPCORN на 23 юли 2012 23:15, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юли 2012 23:15

POPCORN написа:ако искам ще се науча!и като трябваше да му се прави операция, защо го снимахте с фанелката на Левски бе?и после като разбрахте,че трявба да му се прави операция го върнахте!Не ми се прави на ударена

Ами, защото Гонзо много обича да се снима, както е правил, като ви е вкарвал гол. Е, съвет - наистина се научи.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юли 2012 23:16

POPCORN написа:и кво му е доброто?ЦСКА без никакъв състав и с 5 младеци стана втори и последният мач се бореше с Лудогорец за титлата, а прехваленият с Левски с голямата селекция го биха като мече у дирек.Дори и "слабите" футболисти на Локо ПД!От целият сезон имат една загуба кат одомакини.Стигнаха на финала за купата и играха достойно, играха за супер купата.... деба тия слаби футболисти деба

Ама кой ти говори сега за миналият сезон ?! Елелеле не, ти не си нормален, с тебе не може да се спори :o Ти си непоправим случай.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 юли 2012 23:16

ralka_levskarka написа:
POPCORN написа:ако искам ще се науча!и като трябваше да му се прави операция, защо го снимахте с фанелката на Левски бе?и после като разбрахте,че трявба да му се прави операция го върнахте!Не ми се прави на ударена

Ами, защото Гонзо много обича да се снима, както е правил, като ви е вкарвал гол. Е, съвет - наистина се научи.

обича лииии браво на него...що не се снима като останахте 3 години подред с калъфките?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 юли 2012 23:17

kubik написа:
hard_hitter написа:Аз като гледам, никой Локомотивец не обвинява ЦСКА, че им е съсипал отбора, ама сините пак ревнаха в едно гърло ... :lol:

Даже се радваме ,че се отървахме от тримата сина на Коко :)

:lol: :lol: :lol: Явно не е Емилия майката! :lol: Викаш по принцип не ви пука, че колкото повече мърдате, толкова повече ви влиза! И въпреки всичко намирате повод за радост! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 юли 2012 23:17

ralka_levskarka написа:
POPCORN написа:и кво му е доброто?ЦСКА без никакъв състав и с 5 младеци стана втори и последният мач се бореше с Лудогорец за титлата, а прехваленият с Левски с голямата селекция го биха като мече у дирек.Дори и "слабите" футболисти на Локо ПД!От целият сезон имат една загуба кат одомакини.Стигнаха на финала за купата и играха достойно, играха за супер купата.... деба тия слаби футболисти деба

Ама кой ти говори сега за миналият сезон ?! Елелеле не, ти не си нормален, с тебе не може да се спори :o Ти си непоправим случай.

защо давам ти пример...какво значение има кой кога купува и продава.има си трансферен прозорец до 31 ако искаме може си продадем всичките футболсити и да си купил изцяло нов отбор..това какво значи, ще сте по-добри от нас ли, като не сте взимали играчи?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”