Германски футбол (2012/2013)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- pesho_1913
- Контакти:
Re: Германски футбол (2012/2013)
Пичове, обърках ви. Борусия приемат Вердер, следователно една победа за домакина в съответния мач ще бъде наистина супер. Не за гостите! 

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
pesho_1913 написа:Пичове, обърках ви. Борусия приемат Вердер, следователно една победа за домакина в съответния мач ще бъде наистина супер. Не за гостите!
Не изключвай, че мача може да завърши хикс!

Левски завинаги в моето сърце![
- TEDIMAR99
- Контакти:
Sisi 1914 написа:pesho_1913 написа:Пичове, обърках ви. Борусия приемат Вердер, следователно една победа за домакина в съответния мач ще бъде наистина супер. Не за гостите!
Борусия ще го вземат без проблем!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
TEDIMAR99 написа:Sisi 1914 написа:pesho_1913 написа:Пичове, обърках ви. Борусия приемат Вердер, следователно една победа за домакина в съответния мач ще бъде наистина супер. Не за гостите!
Борусия ще го вземат без проблем!
Много си сигурен.

[center]1914[/center]
Много фенове на немския футбол! 

Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
- pesho_1913
- Контакти:
Wishes написа:Много фенове на немския футбол!
Няма лошо. Колкото повече, толкова по-добре. Ти имаш ли си фаворит от немското първенство?
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Вярно, че ще имате игра с прогнози и т.н. , но нека да не бъде скучно до началото на сезона. Споделете очаквания за шампион, участници в турнирите на УЕФА, изпадащи и т.н.. Кой отбор ви прави най-добро впечатление като предсезонна подготовка?
Аз очаквам да приключи върховенството на Дортмунд, но и да продължи безтитлието на Байерн. Фаворит за шампион ми е Шалке 04
Вярно, че те и Леверкузен звучат най-абсурдно като канидат-шампиони по ред исторически прични, но ми харесва развититето им последните сезони. Смятам, че им е време за сребърната салатиера.
Останалите замесени в борбата за първите места би следвало да бъдат Дортмунд, Байерн, Леверкузен, защо не и Бремен. Очаквам събуждането на Хамбург. Гладбах също може да търси място в ЕКТ. Щутгарт, обаче, според мен ще е доста по-слаб отколкото през изминалия сезон.
96 никога не тръгва с отчетлива амбиция за подобни постижения, но последните 2 сезона се получава. Дори по-предишния сезон ШЛ беше на един мач разстояние. Та вярвам, че и сега може да се случи нещо подобно. Съставът е много опитен и обигран, треньорът е Мирко Сломка, което е напълно достатъчна предпоставка за подобаващи успехи. Хофенхайм пък прави добра селекция, така че също може да бъде претендент за нещо повече от обичайното място в средата.
Надяваме се Волфсбург да изпадне
. но сигурно пак ще се спасят едвам-едвам. За мен най-сигурни (за съжаление) за Ф95. Мисля си, че е дошло времето и на Майнц 05 (тук хич не съжалявам
) за изпадане. Другите отбори от типа на Фюрт, Айнтрахт, Фрайбург, Нюрнберг ми изглеждат доста равностойни и сякаш незаслужаващи да напуснат Бундеслигата.
Аз очаквам да приключи върховенството на Дортмунд, но и да продължи безтитлието на Байерн. Фаворит за шампион ми е Шалке 04

Останалите замесени в борбата за първите места би следвало да бъдат Дортмунд, Байерн, Леверкузен, защо не и Бремен. Очаквам събуждането на Хамбург. Гладбах също може да търси място в ЕКТ. Щутгарт, обаче, според мен ще е доста по-слаб отколкото през изминалия сезон.
96 никога не тръгва с отчетлива амбиция за подобни постижения, но последните 2 сезона се получава. Дори по-предишния сезон ШЛ беше на един мач разстояние. Та вярвам, че и сега може да се случи нещо подобно. Съставът е много опитен и обигран, треньорът е Мирко Сломка, което е напълно достатъчна предпоставка за подобаващи успехи. Хофенхайм пък прави добра селекция, така че също може да бъде претендент за нещо повече от обичайното място в средата.
Надяваме се Волфсбург да изпадне

- pesho_1913
- Контакти:
През новия сезон очаквам също да има приятни и неприятни изненади. Като такива визирам съответно представянето на Борусия Мьонхенгладбах и влизането им в топ 4, и ужасно слабото, трагично представяне на Ха ес Фау през изминалия сезон. Е, за недоброжелателите на отбора сигурно е била приятна изненадата, но според мен не е присъщо на такова име в немския футбол, отбор на 125 години да бъде свързван с това, дали ще оцелее в Първа Бундеслига.
От моите любимци от Дортмунд очаквам трети пореден триумф. Може би след продаването на Кагава не се чувствам такъв оптимист, както бе през изминалия сезон, но пък пристигането на Марко Ройс ми дава надеждата, че ще бъде перфектният заместник на японеца и липсата на Шинджи няма да си проличи. Вярвам на Юрген Клоп, че може отборът му за трети пореден път да вдигне сребърната салатиера. В едно негово изказване заяви, че Байерн е фаворитът за титлата, но обикновено винаги баварците са считани за избраници преди сезона.
Байерн Мюнхен - както винаги ще се борят за първото място. Аз, разбира се, се надявам да не успеят да постигнат целта си. В момента не се сещам да са направили някаква кой знае каква селекция(знам, че Шакири от Базел вече е в отбора), нито пък са продали ключов играч де. Вероятно дуото Роббери отново ще тормози крайните защитници на противниковите отбори.
Имам големи очаквания относно Борусия Мьонхенгладбах за повтаряне на силния сезон от миналата година. Да, продадоха Ройс и това оставя голяма дупка в отбора, но пък запазиха голяма част от състава си и дори привлякоха Granit Xhaka(не знам как се чете, Джака ли, Шака ли..) от Базел, който беше един от лидерите на отбора. Би трябвало да постигнат нещо в Шампионска Лига, а да не са просто пълнеж(както беше миналогодишното представяне на Дортмунд.
)
В топ 7 най-вероятно миньорите от Гелзенкирхен и ''аспирините'' също ще намерят място и голяма битка ще падне за останалите места. Мисля, че е време Хофенхайм да направят нещо по-запомнящо се, а не отново финиширане в средата на таблицата. От Хамбургер СВ и от Щутгарт, Волфсбург, Хановер, Вердер не очаквам кой знае каква промяна спрямо последния сезон на първенството и предполагам, че ще водят люта битка кой ще завърши по средата на таблицата и кой ще влезне в седмицата. Вероятно през цялото време отборите ще имат теоретични шансове за влизане в топ-а.
От новаците най-вероятно някой ще изпадне. Струва ми се, че това ще е Гройтер Фюрт, като може би ще бъдат последвани и от Аугсбург. За третия изпадащ не знам, Майнц ли, Фрайбург ли, Айнтрахт ли, Фортуна ли..
Сигурен съм, че повече от половината ми прогонзи ще се окажат неверни, но пък ако знаехме всичко какво ще се случи преди началото на двубоите, нямаше да е толкова интересно, нали?
От моите любимци от Дортмунд очаквам трети пореден триумф. Може би след продаването на Кагава не се чувствам такъв оптимист, както бе през изминалия сезон, но пък пристигането на Марко Ройс ми дава надеждата, че ще бъде перфектният заместник на японеца и липсата на Шинджи няма да си проличи. Вярвам на Юрген Клоп, че може отборът му за трети пореден път да вдигне сребърната салатиера. В едно негово изказване заяви, че Байерн е фаворитът за титлата, но обикновено винаги баварците са считани за избраници преди сезона.
Байерн Мюнхен - както винаги ще се борят за първото място. Аз, разбира се, се надявам да не успеят да постигнат целта си. В момента не се сещам да са направили някаква кой знае каква селекция(знам, че Шакири от Базел вече е в отбора), нито пък са продали ключов играч де. Вероятно дуото Роббери отново ще тормози крайните защитници на противниковите отбори.
Имам големи очаквания относно Борусия Мьонхенгладбах за повтаряне на силния сезон от миналата година. Да, продадоха Ройс и това оставя голяма дупка в отбора, но пък запазиха голяма част от състава си и дори привлякоха Granit Xhaka(не знам как се чете, Джака ли, Шака ли..) от Базел, който беше един от лидерите на отбора. Би трябвало да постигнат нещо в Шампионска Лига, а да не са просто пълнеж(както беше миналогодишното представяне на Дортмунд.

В топ 7 най-вероятно миньорите от Гелзенкирхен и ''аспирините'' също ще намерят място и голяма битка ще падне за останалите места. Мисля, че е време Хофенхайм да направят нещо по-запомнящо се, а не отново финиширане в средата на таблицата. От Хамбургер СВ и от Щутгарт, Волфсбург, Хановер, Вердер не очаквам кой знае каква промяна спрямо последния сезон на първенството и предполагам, че ще водят люта битка кой ще завърши по средата на таблицата и кой ще влезне в седмицата. Вероятно през цялото време отборите ще имат теоретични шансове за влизане в топ-а.
От новаците най-вероятно някой ще изпадне. Струва ми се, че това ще е Гройтер Фюрт, като може би ще бъдат последвани и от Аугсбург. За третия изпадащ не знам, Майнц ли, Фрайбург ли, Айнтрахт ли, Фортуна ли..
Сигурен съм, че повече от половината ми прогонзи ще се окажат неверни, но пък ако знаехме всичко какво ще се случи преди началото на двубоите, нямаше да е толкова интересно, нали?
pesho_1913 написа:През новия сезон очаквам също да има приятни и неприятни изненади. Като такива визирам съответно представянето на Борусия Мьонхенгладбах и влизането им в топ 4, и ужасно слабото, трагично представяне на Ха ес Фау през изминалия сезон. Е, за недоброжелателите на отбора сигурно е била приятна изненадата, но според мен не е присъщо на такова име в немския футбол, отбор на 125 години да бъде свързван с това, дали ще оцелее в Първа Бундеслига.
Имам големи очаквания относно Борусия Мьонхенгладбах за повтаряне на силния сезон от миналата година. Да, продадоха Ройс и това оставя голяма дупка в отбора, но пък запазиха голяма част от състава си и дори привлякоха Granit Xhaka(не знам как се чете, Джака ли, Шака ли..) от Базел, който беше един от лидерите на отбора. Би трябвало да постигнат нещо в Шампионска Лига, а да не са просто пълнеж(както беше миналогодишното представяне на Дортмунд.)
ДеВа и зарибения, мен не ми е интересна толкова Шампионската лига бе

Само Левски!
- pesho_1913
- Контакти:
siniq_fen написа:ДеВа и зарибения, мен не ми е интересна толкова Шампионската лига беЖелая ти да се насладиш на хубав футбол, аз ще хвърлям по 1 поглед на Бундеслигата.
Хвърляй, хвърляй по повечко даже.