По-сплотени от всякога, по-силни от всички!
http://tribuna-bessica.com/по-сплотени-от-всякога/
Не е лъжа за никой, че предстоят моменти, в които бъдещето на пловдивския любимец, Локомотив Пловдив е поставено на карта. В тези моменти най-важното, което трябва да направим е да съхраним уважението и приятелството по между си. Локомотив Пловдив го е имало десетилетия преди Коко Динев, ще го има и хилядолетия след него. Локомотивския дух, традиция и ценностите, които черно-бялото райе носят със себе си са много по-важни от който и да е било настоящ или бивш футболист, от класирането за който и да е било турнир или резултата от някой мач.
Ние сме Локомотив Пловдив - символ и гордост на хилядолетния ни град. Вече 85 години това име носи слава на града ни и гордост на нас самите - неговите привърженици. През изминалата седмица показахме, че няма да търпим подигравка с нашите идеали, с ценностите, които защитаваме. Показахме, че локомотивците са хора, поставящи моралните ценности над временния успех и постижения. Трябва да е ясно на всички, че Локомотив няма да изчезне от футболната карта на България, а ще се възроди по-силен и пречистен от огъня, който ни обгръща в момента. Защото нашата сила не идва от някоя партия-майка, а от любовта на десетки хиляди пловдивчани! Призоваваме всички наши фенове, да гледат трезво на нещата, да не се поддават на евтини манипулации и най-важното - да проявяват уважение и разбиране към локомотивците с мнение, различно от тяхното. Локомотив ще го има, докато ги има феновете му и уважението между тях, това е най-важното!
Локомотив не ще умре - той е вечен!
Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Tommi написа:Какво да ви кажа, според мен няма да започнете първенството или пък ще започнете, но ще приличате на софийското Локо от последния сезон. Пловдив се оказа тесен за два стабилни отбора в най-високото ниво на футбола ни! Това доказва една моя теза, че само София разполага с потенциал за повече от един приличен отбор в А група.
София разполага единствено и само с 1 200 000 '' СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ ''
Мен ме съмнява че ТОТО ще се прехвърли на друг отбор да цоца.Примерно Любимец
Иначе кофти за Локо ,защо сега а не преди 3месеца.Дано да ви вземе някой стабилен като Пещера-примерно.

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Tommi написа:fraport написа:Tommi написа:Какво да ви кажа, според мен няма да започнете първенството или пък ще започнете, но ще приличате на софийското Локо от последния сезон. Пловдив се оказа тесен за два стабилни отбора в най-високото ниво на футбола ни! Това доказва една моя теза, че само София разполага с потенциал за повече от един приличен отбор в А група.
И кой е този отбор - само за ЦСКА се сещам аз !
Аз пък имах предвид Левски и Славия, но няма значение.
Да ти кажа чесно слабо ме интерсува какво си имал в предвид ........ защото всички Софийски отбори са ми еднакво безразлични , като преобладаващото чуство е за отбора от ГЕЙ АРЕНА
- ihalamadrid
- Контакти:
Фенче на Ботев съм,но дано всичко да бъде наред,и да очакваме много здраво Пловдивско дерби. 

uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

а някога Перник имаше 2 отбора

- ralimavridov
- Контакти:
Не им се бъркай на хората,точно в този момент едва ли им е до обяснения за някакви години.Мен ме е яд,че му повярваха на този чалгар,а той е просто един мошеник.Сега взе и парите за осветлението и какво...Трибуна щеше да прави,осветление и т.н.Хвърля само прах в очите на хората.Много ме е яд за гаврата с тези 4-4 и тем подобни игри с Локо,но дано това да е колелото на живота.Сега сте долу,утре сте горе и така...
Успех!
Успех!
На гениите , които вдигаха плакати и ревяха идиотщини , мога само да им кажа - няма сила , която да спре вродената идиотщина . Ще трябвят много години , за да се върне Локомотив там , където е днес .Никой , абсолютно никой в Пловдив не може и не иска отбора . Напишете си имената на един лист , да ви направим паметник- на убийците на Локото . Динев може и да е използвал простотиите ви, за да се оттегли , но той наистина даваше пари - без значение какви . А хората , които нямат - и не искат да дадат нищо , просто трябваше да си мълчат . Започва огромна простотия , в които кресльовците ще бъдат най- интересни- герои в собствените си очи . Напсувайте се сами , защото не заслужавате даже някой да ви напсува
ralimavridov написа:Не им се бъркай на хората,точно в този момент едва ли им е до обяснения за някакви години.Мен ме е яд,че му повярваха на този чалгар,а той е просто един мошеник.Сега взе и парите за осветлението и какво...Трибуна щеше да прави,осветление и т.н.Хвърля само прах в очите на хората.Много ме е яд за гаврата с тези 4-4 и тем подобни игри с Локо,но дано това да е колелото на живота.Сега сте долу,утре сте горе и така...
Успех!
Още като ги вземаше КОКО им казах , а тогава ме псуваха . С президент който спи с чалгарки и ги сменя през 2-3 месеца - НИЩО ДОБРО НЕ ВИ ЧАКА !! Вчера Вихрен ,Днес Локо утре може и Миньор да вземе . Всичко се крие в характера на този смешник - емоционален ,първобитен , със смешен бизнес
-
- Контакти:
дано вси4ко се оправи.господ да пази локо пловдив