Официална фен-тема на Станко Йовчев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Станко Йовчев

Мнениеот bilyaletdinov » 23 юли 2012 18:51

CTAHKO написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа: опитах да ти намеря актуална снимка в игра, но ти станко имаш повече минути игра в дискотеките.

Търсиш ме на неправилното място 8-) С това тяло,създадено само за грях и с този мозък,остър като бръснач,как ме виждаш в игра :roll: а резервната скамейка на ЦСКА е пазена повече и от Форт Нокс за папараци и журналисти,за което заслугата е изцяло моя 8-)

Ааааа , не ! Т'ва ме разцепи :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

W@y
Контакти:

Мнениеот W@y » 23 юли 2012 19:02

redpride написа:Станко е енигма в ЦСКА. Винаги е в групата, но никога не играе. Като го пуснаха срещу Мура бях сигурен, че няма как да вкараме. Колко треньори се смениха, но Станко е непоклатим, пич отвсякъде!

Смеят ли да го махнат позле знаят какво следва Станко утива в друг отбори и ви напълва вратата :)
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юли 2012 19:18

Най-после фен-тема за моя любимец, благодаря момчета.

Ако някой не е видял подписа ми: http://www.skybet.com/cms/breaking-tran ... ko+Yovchev

А ако Станко чете форума: Пожелавам ти успех, късмет и дано някой ден вкараш гол с екипа на ЦСКА па макар и в тренировка.

Ти си велик и неповторим и ще те помним вовеки,
Благодаря, че си с нас и благодаря, че си единственото нещо в отбора, което може да ме разсмее и зарадва
Поклон

п.с
забравих:
Така и така няма да можеш да отбележиш срещу Мура......, така ако може поне да нацепиш една басия на вратаря им и да го контузиш така, че да го извадят от игра

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 юли 2012 19:24

Станко е машина.Най-добрия. :) :) :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 юли 2012 19:25

най добрия може да е пред плейстейшана
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Станко Йовчев

Мнениеот Станко Йовчев » 23 юли 2012 19:25

Случващото се с Локомотив Пловдив ме озадачава доста 8-) Ще трябва да взимаме още пейки 8-)
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.

Потребителски аватар
Станко Йовчев

Мнениеот Станко Йовчев » 23 юли 2012 19:30

k_oleto написа:Така и така няма да можеш да отбележиш срещу Мура......, така ако може поне да нацепиш една басия на вратаря им и да го контузиш така, че да го извадят от игра

Как няма да отбележа :evil: Аз ще класирам ЦСКА в следващата фаза :!: Сега цяла червена България на мен разчита 8-) Само трябва да се разберем със Стойчо да ме пусне,ама да не се налага да се потя много,много :? :? :?
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 23 юли 2012 19:55

На нашата публика лошото е като нарочат някого,че е слаб футболист то е доживот.Помня как бяха награбили Емо Костадинов и го освиркваха във всеки мач.Това се пренесе и в мачовете му за националния отбор.Не че Йовчев е футболист от ранга на Емо,но аз лично не помня да изиграл цял мач.Пускат го за 5 минути и после го подиграват ,че нищо не е направил.А дървото Шеридън какво е направил?Онзи ден като му вдигнаха червен картон за първи път се зарадвах,че дават червен картон на наш играч.То бива некадърност,ама този ирландец чупи всякакви рекорди.Нека Станко изиграе 3-4 мача поне по 60-70 минути и тогава да му даваме такива негативни оценки.Мисля,че всеки заслужава своя шанс да покаже какво може.Ако не става през зимата да си тръгва.Ами ако вземе да почне да бележи голове?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юли 2012 20:21

mirodes написа:На нашата публика лошото е като нарочат някого,че е слаб футболист то е доживот.Помня как бяха награбили Емо Костадинов и го освиркваха във всеки мач.Това се пренесе и в мачовете му за националния отбор.Не че Йовчев е футболист от ранга на Емо,но аз лично не помня да изиграл цял мач.Пускат го за 5 минути и после го подиграват ,че нищо не е направил.А дървото Шеридън какво е направил?Онзи ден като му вдигнаха червен картон за първи път се зарадвах,че дават червен картон на наш играч.То бива некадърност,ама този ирландец чупи всякакви рекорди.Нека Станко изиграе 3-4 мача поне по 60-70 минути и тогава да му даваме такива негативни оценки.Мисля,че всеки заслужава своя шанс да покаже какво може.Ако не става през зимата да си тръгва.Ами ако вземе да почне да бележи голове?

Ако вземе, че започне да бележи, колегата - автор на темата, каза че ще му направи истинска фен тема, а аз лично ще изкупя всички фланелки /ако въобще има/ на Станко

и към най-големия некадърник - оня директора по рекламата. Лошата реклама, също е реклама пич, ама фланелки на Станко не съм видял да има

Върни се в “ЦСКА”