Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот petkan » 23 юли 2012 19:15

kiko75 написа:
petkan написа:Не, че нещо пич, ама ти пък откъде я имаш тая "сигурна" информация? Нещо не ти вярвам ;)

mi twoi problem

Ай ся :o Не се заяждам бре! Ти само сподели, пък аз ти обещавам, че от нашийо форум нема а излезе ;)
[center]Изображение[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 юли 2012 19:20

petkan написа:
kiko75 написа:
petkan написа:Не, че нещо пич, ама ти пък откъде я имаш тая "сигурна" информация? Нещо не ти вярвам ;)

mi twoi problem

Ай ся :o Не се заяждам бре! Ти само сподели, пък аз ти обещавам, че от нашийо форум нема а излезе ;)

http://www.prosport.bg/news/26490-CSKA- ... morec.html to izlezna а иначе още преди нова година ви казах че новите хора в петрол и титан са 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 23 юли 2012 19:24

Значи Събев си искал дължимото , ма понеже ЦСКА не искали да платят , а кметът настоял да се случи сделката и сделката се нулирала.. ясно
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 юли 2012 19:29

Ей за т'ва ти казах, че не вярвам.... щот.....абе виж туй в червеничкото:

ЦСКА спечелил от ината на Черноморец
Проспорт.бг Публикувано на: 23.07.2012, 18:12

ЦСКА е излязъл на печалба от споровете с Черноморец (Бургас) информират наши източници от черноморския град.

Според неофициална информация представители на "армейците" са предложили много сериозна сума за уреждане на сметките, но тя не е приета от президента на клуба Митко Събев, въпреки настояването на кмета на Бургас. Президентът на "акулите" е поискал двойно. Градоначалникът е представител на общината, която притежава 50 процента от клуба.

Така се е стигнало до ситуация на нулиране на задълженията на ЦСКА и изплащането на точната сума с ДДС за Платини. Сделката била финал на сагата, а всички други претенции са отпаднали.

Много сериозен аргумент в защита на интересите на собствениците на ЦСКА се е оказал факта, че общината дължи няколко милиона за сметопочистване на Титан, без ДДС.

Подчертаваме, че информацията е неофициална и не можем да използваме оповестени по неофициален път цифри.

Черноморец ще даде във вторник извънредна пресконференция, като обяви, че тя ще засяга отношенията на БФС и бургаския клуб, но е почти сигурно, че основно ще се коментира поредния сблъсък с ЦСКА.

;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 юли 2012 20:23

Доколкото разбирам от колегата кик 75 ЦСКА са дошли в Бургас, предложили са една колосална и за самите тях сума, но от Бургас са я отказали, защото искали 1 000 000 Е. И понеже ЦСКА нямали повече пари решили да развалят сделката...Муаахахххаххааа :mrgreen: ...Ай стига бе. Буахааххххааа
ПС: Черноморец няма как да иска пари различни от тези по Договор. Ако ЦСКА дължи толкоЗ - плаща. Това е. Колега Кик. Несериозно е. Нека ние поне да не изпадаме в крайностите на някои журналисти. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 юли 2012 20:33

Несериозно е да кажеш, че ще купиш 1 вафла дето струва 40 стотинки, за 25. И да кажеш, пичуи, нямам повече пари, ама много ми се яде фафла, или ми вземете 25- стинки или го духайте, аз така или иначе ше си изям фафлата. 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 юли 2012 21:18

ntodorov написа:Доколкото разбирам от колегата кик 75 ЦСКА са дошли в Бургас, предложили са една колосална и за самите тях сума, но от Бургас са я отказали, защото искали 1 000 000 Е. И понеже ЦСКА нямали повече пари решили да развалят сделката...Муаахахххаххааа :mrgreen: ...Ай стига бе. Буахааххххааа
ПС: Черноморец няма как да иска пари различни от тези по Договор. Ако ЦСКА дължи толкоЗ - плаща. Това е. Колега Кик. Несериозно е. Нека ние поне да не изпадаме в крайностите на някои журналисти. :)

ДА ти кажа ли аз което знам нищо неса предлагали каза ли са че ще дадем точно 68 000 евро абсулутно нищо друго не предлагано ;) затова събев се напрви на убиден
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 23 юли 2012 21:29

kiko75 написа:
ntodorov написа:Доколкото разбирам от колегата кик 75 ЦСКА са дошли в Бургас, предложили са една колосална и за самите тях сума, но от Бургас са я отказали, защото искали 1 000 000 Е. И понеже ЦСКА нямали повече пари решили да развалят сделката...Муаахахххаххааа :mrgreen: ...Ай стига бе. Буахааххххааа

ДА ти кажа ли аз което знам нищо неса предлагали каза ли са че ще дадем точно 68 000 евро абсулутно нищо друго не предлагано ;) затова събев се напрви на убиден

Споко бре, ще си платите всичко във втория кръг - с лихвите даже ! :mrgreen: Познат банкерски /черноморски / прийом нали ? :mrgreen: Ама този път до гледайте мача поне. :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 юли 2012 21:30

kiko75 написа:

Всъщност като ти гледам правописа,каквото и да знаеш-все тая. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 24 юли 2012 10:22

Херо: Селекцията в Черноморец не е свършила

Треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров - Херо, даде интервю за "7 дни спорт" в което сподели, че селекцията в отбора ще продължи до последния момент. Наставникът на Акулите е един от 40-те чуждестранни специалисти, които ще получат документ на признателност за работата им в Саудитска Арабия от началото на 21-и век. Както е известно, Димитров беше треньор на Ал Насър и скромния състав на Ал Кадисия.

Г-н Димитров, как върви подготовката на Черноморец?

- За момента всичко е нормално. Футболистите работят здраво. В момента обаче не мога да кажа нищо повече, тъй като не съм наясно на кои хора ще разчитам пред новия сезона. Днес един може да играе, а утре да си тръгне. Постоянно тестваме нови футболисти, но е ясно, че много трудно ще намерим толкова добър играч като Шаешу.

Одобрихте ли някои от футболистите, които бяха на проби в отбора?

- За момента футболистите, които са ми направили впечатление, вече са част от Черноморец. Знаете, че още в началото на подготовката подписахме договор с Лъчезар Балтанов. От играчите на проби привлякохме двама. Става въпрос за юношата на Лил Исмаил Хасан и родения в Буркина Фасо нападател Юсуф Куатара. За момента само те ми направиха впечатление. На нас обаче ни трябват още хора. Знаете, че се разделихме с някои играчи от миналия отбор, други ги продадохме, а Кишишев прекрати кариерата си. Така, че в момента градим един нов отбор.

А какво става с другите играчи на проби?

- Все още не мога да се произнеса за десния бек Сива и офанзивния халф Елдулу Гаел. Трябва да ги видя поне в още една контрола преди да взема решение.

Колко още нови футболисти ви трябват, за да завършите селекцията си?

- Важното е да намеря правилните хора. Търсим още футболисти, за да повишим нивото на отбора. При нас селекцията продължава. За съжаление не сме като Левски и ЦСКА. Те, заедно още няколко отбора, могат да си позволяват да купуват футболисти без да ги гледат. При нас новите трябва да минат пробен период, за да се убедим в качествата им. Отделно в момента не можем да си позволим да даваме големи заплати. Ние търсим хора, които да са млади и да са съгласни с условията, които им предлагаме. Селекцията ни със сигурност ще продължи до последния момент.

Защо главно се ориентирате към чуждестранни футболисти?

- Не сме се ориентирали само ние. Виждате, че в България всички отбори търсят футболисти предимно от чуждия пазар. Това обаче не говори добре за нашето ниво. Ситуацията в първенството ни е такава, че разчитаме на чужденци да вдигат нивото на отборите ни. Дано това нещо се промени с времето.

Наскоро споделихте, че Асис може да си тръгне...

- Самият той каза, че не е мотивиран да играе в Черноморец. Аз обаче го разбирам, тъй като това е нормално нещо. Все пак той видя, че другите ни водещи футболисти отидоха да играят за по-сериозни пари. Трудно можем да го задържим, защото на този етап няма как да изпълним условията му.

Това означава ли, че ще го продадете до края на трансферния прозорец?

- Не на всяка цена. Ако Асис има мотивация да продължи да играе за Черноморец и да се раздава във всеки един мач - да остава. Ако не, не можем да направим нищо. Всеки футболист играе по убеждения. Ще видим какво ще се случи в следващите седмици.

Наскоро стана ясно, че футболната асоциация на Западна Азия ще ви връчи грамота за развитието на футбола в Саудитска Арабия. Доволен ли сте от това признание?

- Разбира се, че съм доволен. Хубаво е, че съм оставил някаква след в Саудитска Арабия. Не може да не се радваш, когато хората споменават името ти с добро. Пазя много хубави спомени от престоя си в Саудитска Арабия в отборите на Ал Насър и Ал Кадисия.

И за финал, доволен ли сте от програмата за новото първенство?

- Няма как да съм доволен. Започваме с две гостувания - първо на Левски, а след това и на Ботев Пловдив. Между тези два мача пък ще играем и с ЦСКА. Но така ни е било писано.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”