Радио "ГОНГ" се завръща???
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Радио "ГОНГ" се завръща???
И аз съм за радио с национално покритие - както беше ГОНГ. Дано стане!!! Стискам палци да сме разбрали правилно намека и да стане!
- krum_kravov
- Контакти:
dan71 написа:И аз съм за радио с национално покритие - както беше ГОНГ. Дано стане!!! Стискам палци да сме разбрали правилно намека и да стане!
Дано !!!
Томето е сериозен човек и когато намеква нещо значи има покритие.Ще видим какво ще стане, много хубаво ще е ако радио ГОНГ се завърне отново 

- krum_kravov
- Контакти:
"Обещавам ви, че България ще има спортно радио. Гонг, Монг, Фонг, не знам. Не знам с какви пари, на каква честота, но ви обещавам, че България ще има спортно радио, каквото и да ми коства това"
MetaMan написа:Може и това да е, има обявен конкурс за радио честота на 95.70 MHz за София
http://www.predavatel.com/bg/4/stara-zagora - тук е същото за Стара Загора 102.6, дано това да е честотата на радиата ми следващите години

Какво е казал Русев ?
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
- krum_kravov
- Контакти:
Wishes написа:Какво е казал Русев ?
Каза, че предстои нещо много хубаво, слушателите да внимават в следващите няколко месеца.
- Bartolomej
- Контакти:
Радио Левски се завръща
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
- Контакти:
Ако се случи, ще бъде страхотно!
p.S Иначе определено намекна това. Даже не го намекна, а си го каза в прав текст
p.S Иначе определено намекна това. Даже не го намекна, а си го каза в прав текст

- Tomislav_Fan
- Контакти:
Дано наистина РАДИО ГОНГ се завърне !!! Би било страхотно просто !!! На мен съзнателният ми живот е преминал с ГОНГ (спортно шоу, после радио, после пак шоу), така че искрено ще се радвам ако радио ГОНГ се завърне в ефир !!!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”