Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Pichichi » 23 юли 2012 13:03

PR_CSKA написа:Румънеца в Динамо има 12 мача, а в Стауа 6. Аз не вярвам Мболи да дойде под наем при нас. А и за какво ад му плащаме наем. За 6 месеца и после пак си тръгва. Божинов хич не съм убеден че ще е възможно да оправи кариерата си. От друга страна по тази схема дойдоха Гранден, Зику, и Маряуи, а посе ги продадоха Титан. Там при него нещо изначално е сбъркано.

Е да ама наща звезда Платини и 6 мача не можа да запише, пък ние си го броиме за сила нали ???
Излишно е да даваме оценки и да слагаме етикети без дори да е направил и 1 тренировка, а не се знае дали и ще направи !!!
За М'Боли твърдо съм убеден че не трябва да го връщат, само използва ЦСКА и в момента в които има предложение от друг
клуб си заминава а ЦСКА остава без вратар във форма, защото ако М'Боли е титуляр то другите вратри без мачове няма как да са в час .

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 23 юли 2012 13:34

Я Коку :shock: :shock: :shock: фалирал Доку
Платини не записа по други причини мачове там, този е на 30 и в големите отбори не се е доказал. Очаквам да е малко по добър от Паун.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 23 юли 2012 13:36

на мен Пакурар ми изглежда стабиляга, опитен е- идва от не лош отбор, където е билтитуляр и капитан, от първенство над нашето ниво...
Сега започна първенството с гол и асистенция (макар и в мач загубен с 6-2), миля, че няма да е лош вариант за плеймейкър...
на тези, които му броят головете и им се струват малко, искам да ги питам колко гола мислите, че трябва да вкара един офазивен халф за сезон? Балъков колко гола има в кариерата си? а Шави, Йозил, Скоулс?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 юли 2012 13:40

PR_CSKA написа:Я Коку :shock: :shock: :shock: фалирал Доку
Платини не записа по други причини мачове там, този е на 30 и в големите отбори не се е доказал. Очаквам да е малко по добър от Паун.

Малко по-добър от Паун със сигурност означава че в атакуващ план ще играе по-добре от всеки измежду - Т.Янчев,Коста,Пешо,Дюлгеров,
Саша-маша,Присо, и т.н.т. тем подобни. Нали знаеш като няма риба и рака е риба !!!
Не съм го гледал но имаме спешна нужда от поне 2-ма офанзивни полузащитници, един титуляр и една резерва щото ние имаме само Х.Янев
който пък е на 33 със супер проблемна физика и също не е играл в някви супер отбори нали ???

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 23 юли 2012 14:47

Pichichi написа:
PR_CSKA написа:Я Коку :shock: :shock: :shock: фалирал Доку

Малко по-добър от Паун със сигурност означава че в атакуващ план ще играе по-добре от всеки измежду - Т.Янчев,Коста,Пешо,Дюлгеров,
Саша-маша,Присо, и т.н.т. тем подобни. Нали знаеш като няма риба и рака е риба !!!
Не съм го гледал но имаме спешна нужда от поне 2-ма офанзивни полузащитници, един титуляр и една резерва щото ние имаме само Х.Янев
който пък е на 33 със супер проблемна физика и също не е играл в някви супер отбори нали ???

Според мен Христо Янев е по добре да играе зад нападателя. Сега е много тромав за ляв външен халф. По скоро ляв нападатели и алтернатива на Присо основно ни трябват.
ПП. Този румънец е офанзивен халф, така че не е алтернатима на Тошко Мошко. А ако португалеца става нещо няма да е лошо да го пробват с Коста Стоянов.
Абе голяма мъка ще е с този треньор. 8-)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 юли 2012 15:28

Много сте се разсеяли! :lol: Освен това ще взимаме пак защитник от фалиралия Локо! :lol: [offtopic]Скоро може да се сети Стойчо да преквалифицира някой, днес четох, че Нилсон може да играе крило срещу Мура! :lol:[/offtopic]

Моя грешка, станаха 5 от Локо, ама те всички на един пост - свободни агенти! :lol: :lol:

Е, чак пък седем не съм очаквал: :lol: http://www.livesport.bg/Polovin-otbor-o ... SSKA-68407
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 юли 2012 18:08

Бенжалюн- където имаме най-много центални защитници. Родригес- десен бек- имаме си Саша и Бандата. И Сержиньо, някъв безхарактерен тип, показа го с Витес, неслучайно и Пламен Марков го изгони след проби. Да им еба майката проста на тея лайнари от Титан. За ко ни са тея от Локото ве, то най-добрите им бяха Данчо и Здравко, дето са били при нас сумати време. А най-добрия беше Даксон , ама той отива във Васко. Тъпи прости боклукчии, ебават майката на тоя отбор отвсякъде с тия трансфери :evil:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 юли 2012 18:14

Грънчов и Крачунов заминават някъде под наем, Саша ще играе като крило и дефанзивен полузащитник, а Сержиньо точно затова явно не е играл срещу Витес, защото е било ясно бъдещето му. Да взимаме Венков и Златински и сме ок. Кириакидис не го знам как е, ама може да го вземем за резерва. Дюлгеров, Стоянов, К. Янев ставан ненужни и се надявам да им кажем чао. Тасио вкара на Витес, но не забелязах кой знае какви качества, все пак ще е по-добре от Машината. С играчите на Локото съм сигурен, че ще сме 3 пъти по-добри.

Edit: Сега се сетих, надявам се да вземем и младежкия национал на Кипър, коментатора много го хвали срещу Витес, млад е и преспективен. Не е казано, че трябва да играе при нас, може да го дадем под наем при положение, че ще го вземем.

Edit2: Искахме конкуренция на всички постове, е на, 30 футболиста трябва да са достатъчни.. :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 юли 2012 18:16

Айде честито- тия ми харесват! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 юли 2012 18:16

danko_sot написа:Бенжалюн- където имаме най-много центални защитници. Родригес- десен бек- имаме си Саша и Бандата. И Сержиньо, някъв безхарактерен тип, показа го с Витес, неслучайно и Пламен Марков го изгони след проби...

Саша го взехме за опорен халф, така че сега ще може да си играе на тази позиция, където по принцип най-много издишаме. Родригес ще е равностоен конкурент на Бандата. Иначе Бенжелюн и аз не виждам къде ще му намерим място, а за Сержиньо се въздържам от оценка.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”