Официална фен-тема на Станко Йовчев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Официална фен-тема на Станко Йовчев

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 юли 2012 12:08

да станко нищо че нямаш гол в официален мач, за нас си нещо повече от генерал-ти си ФУТБОЛНА ИКОНА
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 23 юли 2012 12:12

Станко Йовчев написа:Стига да ме пуснат от Реал 8-)

Ей богу, Станко ти ли си :shock: :o :? :lol: ! Дай един афтограф :mrgreen: !

Потребителски аватар
Станко Йовчев

Мнениеот Станко Йовчев » 23 юли 2012 12:15

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:да станко нищо че нямаш гол в официален мач, за нас си нещо повече от генерал-ти си ФУТБОЛНА ИКОНА

В тази игра и голове ли трябва да се вкарват :? Нека моите съотборници вкарват,а аз да остана в сянка :? опс...на сянка :lol: :lol: :lol: Ван Дер Сар пасти да яде пред мен 8-) Не само че му подобрих рекорда по сухи мрежи,ами и скоро няма кой да ме настигне 8-)
Последна промяна от Станко Йовчев на 23 юли 2012 12:20, променено общо 1 път.
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 23 юли 2012 12:19

ИКОНА! Завинаги ще останеш в историята на ЦСКА и в нашите сърца! И дано по-скоро ти купят нови резервни скамейки, защото изтърка пейките на тези! ;)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
fen na stanley roise
Контакти:

Мнениеот fen na stanley roise » 23 юли 2012 12:21

Станко е безспорен талант, един от най-добрите млади играчи в момента в А група. Дано по-скоро да си уреди трансфер в силен западен отбор, където да равие таланта си! Според мен има потенциал да стигне нивото на Митко Бербатов и дори да го надмине! Успех Станко!!!
Целият вътре сух!

Потребителски аватар
Станко Йовчев

Мнениеот Станко Йовчев » 23 юли 2012 12:23

j0rka7aa написа: И дано по-скоро ти купят нови резервни скамейки, защото изтърка пейките на тези! ;)

Е,тези пейки са си добре 8-) Малко късички идват и човек не може да се поизлегне,ама иначе са удобни.Само ако може някакви сенници да сложат,че много напича това слънце :lol:
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 юли 2012 12:25

Абе вие се ебавайте, ама до 3-4 години ще вкара гол.

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 23 юли 2012 12:25

Станко Йовчев написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:да станко нищо че нямаш гол в официален мач, за нас си нещо повече от генерал-ти си ФУТБОЛНА ИКОНА

В тази игра и голове ли трябва да се вкарват :? Нека моите съотборници вкарват,а аз да остана в сянка :? опс...на сянка: Ван Дер Сар пасти да яде пред мен 8-) Не само че му подобрих рекорда по сухи мрежи,ами и скоро няма кой да ме настигне 8-)

Само така, Машине, кви голове, кви пет лева :) ! Важното е да влачиш след себе си 2-3 от противниковия отбор и да освобождаваш пространства за останалите си съотборници, па те вече ако не могат да вкарат, кво да направиш, ти ли да почнеш да им вкарваш головете :lol: ! Така се прави :lol: !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 юли 2012 12:28

дано не се стига до там. върни парите и си ходи по живо по здраво станко
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Станко Йовчев

Мнениеот Станко Йовчев » 23 юли 2012 12:28

Янис Зику написа:Абе вие се ебавайте, ама до 3-4 години ще вкара гол.

Ще вкарам,ако съм сам на терена или на загрявките преди мач,на празна врата 8-) И тогава пак не е сигурно :lol:

Върни се в “ЦСКА”