siniq_fen написа:Честно казано "Братята на разрушението" за мен са нъмбър уан
Завинаги! Оф хвана ме носталгията, като малък съм събирал толкова много картички с тия...
Лека.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Честно казано "Братята на разрушението" за мен са нъмбър уан
ralka_levskarka написа:Оле, онези двамата братя как им бяха имената, леле как ги забравихБяха извънземни направо. Имаше един ход Шепота на вятъра
Май бяха братята Харди, ако не бъркам. Жалко, че се скараха
fabregas_949 написа:siniq_fen написа:Честно казано "Братята на разрушението" за мен са нъмбър уан
Завинаги! Оф хвана ме носталгията, като малък съм събирал толкова много картички с тия...![]()
Лека.
fabregas_949 написа:rhaegar написа:fabregas_949 написа:Друго си е малко Разбиване!Помня в детската как го гледах, ех спомени...
И аз това гледам. Доста е забавно, да не кажа смешно. Ама тоя рижавия е гоУем
Няма право да е такъв смешник!Искам си обратно Гробаря, Кейн, Ракиши и другите, тея са палячовци! Хареса ми само как женките се биха в началото на шоуто!
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
siniq_fen написа:ralka_levskarka написа:Оле, онези двамата братя как им бяха имената, леле как ги забравихБяха извънземни направо. Имаше един ход Шепота на вятъра
Да, те саМат беше луд, а Джеф 5 пъти по-луд. Самоубийци
siniq_fen написа:ralka_levskarka написа:Оле, онези двамата братя как им бяха имената, леле как ги забравихБяха извънземни направо. Имаше един ход Шепота на вятъра
Да, те саМат беше луд, а Джеф 5 пъти по-луд. Самоубийци
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Съседите радват
ralka_levskarka написа:Яко ме кефеха![]()
И Рей Мистерио също, и Острието.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта