Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.
Честно казано не бием ли тези,няма смисъл да продължаваме. Искаме в Европа,а треперим на отборчета като Сараево... Разберете,че напрежението е огромно,а от първи мач няма,просто няма как да излезнеш в най-добрата си форма
Казвам ви го като човек,които се занимава с този спорт от 11 години и продължавам да го правя след 3-4 кръга и дай Боже да са победи ще предценим дали този отбор си струва.

По средата,между най-силните и най-слабите му периоди съм 

santiliana написа:vacheron написа:Честно ти казвам-по-добър съм от кмета.Яд ме е,че не станах футболист като го гледам
хаха, то на този етап май почти всички сме по-добри от него. Мен ме е яд, че не си сменихме адресните регистрации преди изборите, че да бяхме гласували за него да управлява Своге- там поне щеше да мъчи 10-ина хиляди души. А сега мъчи половин България...
Тогава трябваше да ни черпи по един шоколад поне.

Иначе, както казах, на този етап излишно е да се нервираме, тъй като от нас нищо не зависи. И първия мач мислехме, че Йовов ще е резерва, пък бяхме изненадани. Важна е победата.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ами да си мислим сега, че Йовов ще е титуляр 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Ние сме Левски написа:Честно казано не бием ли тези,няма смисъл да продължаваме. Искаме в Европа,а треперим на отборчета като Сараево... Разберете,че напрежението е огромно,а от първи мач няма,просто няма как да излезнеш в най-добрата си формаКазвам ви го като човек,които се занимава с този спорт от 11 години и продължавам да го правя след 3-4 кръга и дай Боже да са победи ще предценим дали този отбор си струва.
"а треперим на отборчета като Сараево",колега,за нас Левски е велик отбор,но дай да сме честни-под средното ниво сме даже,дано дръпнем нагоре следващите месеци
-
- Контакти:
Спор няма,че сме под средното ниво,но тези са на дъново малко или много Левски е много по-познат от сараево в Европа. Иначе толкова изостанахме,че ако не се налеят някакви невиждани милиони до 3-4 години сме на нивото на Босна,Малта даже не мога и да сложа Кипър сред тях...
- santiliana
ralka_levskarka написа:santiliana написа:vacheron написа:Честно ти казвам-по-добър съм от кмета.Яд ме е,че не станах футболист като го гледам
хаха, то на този етап май почти всички сме по-добри от него. Мен ме е яд, че не си сменихме адресните регистрации преди изборите, че да бяхме гласували за него да управлява Своге- там поне щеше да мъчи 10-ина хиляди души. А сега мъчи половин България...
Аз приемам ли се
[offtopic]ще трябва да те пробваме

ralka_levskarka написа:santiliana написа:vacheron написа:Честно ти казвам-по-добър съм от кмета.Яд ме е,че не станах футболист като го гледам
Аз приемам ли се
Може и да си по-добра от него в някои неща,но на дали е футбола едно от тях

- ralka_levskarka
- Контакти:
vacheron написа:Може и да си по-добра от него в някои неща,но на дали е футбола едно от тях
Не само ти играеш

- ralka_levskarka
- Контакти:
Sarajevo 2012-07-23 01:27 #37
Maybe is better for u to not come to Sarajevo on thursday..and never..!! Jebem te Sofijoooooooooo ooooooooooooooo ooooooooooooo!! !

Maybe is better for u to not come to Sarajevo on thursday..and never..!! Jebem te Sofijoooooooooo ooooooooooooooo ooooooooooooo!! !