Босненски изроди "обесиха" Апостола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола

Мнениеот RedeviL » 22 юли 2012 23:03

kubik написа:да бяхте им потрошили кокалите на тия , а не да вдигате някакви смешни плакатчета . сега тия няма да вдигат плакатчета , а ще ви потрошат от бой във босна .

Гугутката :: Готови сме за война в Сараево

......следва продължение

1 :!: :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 юли 2012 23:10

Тези босненци от тази Орда на злото, защо когато гостуваха на Франция в квалификациите за европейско, не отидоха в центъра на Париж и да пробват да влезнат в някой католически храм с тъпани и барабани. Не знам за вас, но за мен това си е чиста провокация. Насред центъра на европейска столица, членка на НАТО и ЕС. Когато провокираш и създаваш напрежение, нямаш право да се сърдиш за нищо. Относно Сребреница , нещата не са толкова еднозначни, колкото се представят пред широката общественост. Всеки говори за Ратко Младич, но никой не споменава какво е правил главореза Насер Орич с християнското население в Сребреница три години преди въпросната 1995 година. Никой не казва, че от тези 8000 избити, голяма част са били от въпросната 28 Сараевска дивизия, която е водена от Орич. Не съм сърбофил, сърбите като народ си имат много кусури, но в крайна сметка нещата трябва да се казват от А до Я. Да, Ратко Младич и Аркан са военнопрестъпници, убивали са цивилно население. Ами Орич ? А Готовина ? Да не говорим за косовските сатрапи - Хашим Тачи, Агир Чеки, Рамуш Харадинай, които вместо да бъдат съдени за военнопрестъпления в Хага, САЩ единия го направиха президент, а другия премиер на една изкуствена държава и въпросните индивиди посещават Белия Дом по няколко пъти на година и пият кафе с Обамата ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 юли 2012 23:11

Аз отдавна попитах какво ще стане, ако в Турция, примерно, нахлуем в джамия с тъпана и песни за Ялла, ама никой от филантропите не отговори! Не подкрепяме сърбите, дразним шиптерите с плаката! И стига ривали на чужди гробища-ние ще ходим там, не вие! И мога да гарантирам, че и там ще йебем Сараево, и horde zla ще нахраним, и още песня ще измислим, но пред шиптер няма да клекнем, та ако ще и с бой до откат! Айде спете спокойно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 юли 2012 23:16

Madridist написа:Тези босненци от тази Орда на злото, защо когато гостуваха на Франция в квалификациите за европейско, не отидоха в центъра на Париж и да пробват да влезнат в някой католически храм с тъпани и барабани. Не знам за вас, но за мен това си е чиста провокация. Насред центъра на европейска столица, членка на НАТО и ЕС. Когато провокираш и създаваш напрежение, нямаш право да се сърдиш за нищо. Относно Сребреница , нещата не са толкова еднозначни, колкото се представят пред широката общественост. Всеки говори за Ратко Младич, но никой не споменава какво е правил главореза Насер Орич с християнското население в Сребреница три години преди въпросната 1995 година. Никой не казва, че от тези 8000 избити, голяма част са били от въпросната 28 Сараевска дивизия, която е водена от Орич. Не съм сърбофил, сърбите като народ си имат много кусури, но в крайна сметка нещата трябва да се казват от А до Я. Да, Ратко Младич и Аркан са военнопрезтъпници, убивали са цивилно население. Ами Орич ? А Готовина ? Да не говорим за косовските сатрапи - Хашим Тачи, Агир Чеки, Рамуш Харадинай, които вместо да бъдат съдени за военнопрестъпления в Хага, САЩ единия го направиха президент, а другия премиер на една изкуствена държава и въпросните индивиди посещават Белия Дом по няколко пъти на година и пият кафе с Обамата ;)

Щото на филантропите не им изнасят такива гадни подробности!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 юли 2012 23:17

Синьо сърце написа:Аз отдавна попитах какво ще стане, ако в Турция, примерно, нахлуем в джамия с тъпана и песни за Ялла, ама никой от филантрпите не отговори! Не подкрепяме сърбите, дразним шиптерите с плаката! И стига ривали на чужди гробища-ние ще ходим там, не вие! И мога да гарантирам, че и там ще йебем Сараево, и horde zla ще нахраним, и още песня ще измислим, но пред шиптер няма да клекнем, та ако ще и с бой до откат! Айде спете спокойно!

гоуем си.. :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 юли 2012 23:27

RedeviL написа:
Синьо сърце написа:Аз отдавна попитах какво ще стане, ако в Турция, примерно, нахлуем в джамия с тъпана и песни за Ялла, ама никой от филантрпите не отговори! Не подкрепяме сърбите, дразним шиптерите с плаката! И стига ривали на чужди гробища-ние ще ходим там, не вие! И мога да гарантирам, че и там ще йебем Сараево, и horde zla ще нахраним, и още песня ще измислим, но пред шиптер няма да клекнем, та ако ще и с бой до откат! Айде спете спокойно!

гоуем си.. :mrgreen:

Не знам дали съм гоуем, но имам толкова мача на Левски в Европа, дето ти я имаш на Армията, я не...Аз се бих с феновете на Галатасарай насред Истанбул, та тия ще ме уплашат! Тия могат да плашат такива като тебе, дето си овъртат шала под якето и се озъртат по сокаците.

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 22 юли 2012 23:48

Не знам какви българи сте.. тоест знам ,виждам как защитавате цигани когато стане нещо,виждам как осъждате всяка патриотична постъпка и как ме питат какво значи татоса ми 681 на ръката. Не ми харесва,че са възхвалили сърби,но пак са отговорили по някакъв начин на тези,които не спряха да си правят гавра с нас да ни обиждат и да порогават църквите.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 23 юли 2012 00:47

Изображение

Ние не сме способни на нещо такова. Жалко.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 23 юли 2012 00:56

Това че едни малоумници се гаврят с една цяла нация, не оправдава другите малоумници, които отвръщат на гаврата с не по-малка такава. И вместо всички ние, мислещите и интелигентни българи да заклеймим и двете прояви на приматите и от двете страни, ние се обиждаме взаимно, закриваме си отборите, забраняваме си със закони имената и всякакви такива простотий. Не се ли усещате, че цялата тази злоба и това измислено разделение на сини червени жълти и бембени, на прасета говеда маймуни и хлебарки, е само в наша вреда и улеснява онези отгоре, които цял живот ни тъпчат, мачкат, крадат и превръщат в животни. Докога във форумите ще сме зверове, а в живота овце? Кога най-сетне ще се обединим в името на нещо което всички желаем и обичаме, кога ще унищожим пиявиците които изсмукват кръвчицата ни до последна капка, кажете ми КОГА?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2012 03:43

harka1914 написа:Това че едни малоумници се гаврят с една цяла нация, не оправдава другите малоумници, които отвръщат на гаврата с не по-малка такава. И вместо всички ние, мислещите и интелигентни българи да заклеймим и двете прояви на приматите и от двете страни, ние се обиждаме взаимно, закриваме си отборите, забраняваме си със закони имената и всякакви такива простотий. Не се ли усещате, че цялата тази злоба и това измислено разделение на сини червени жълти и бембени, на прасета говеда маймуни и хлебарки, е само в наша вреда и улеснява онези отгоре, които цял живот ни тъпчат, мачкат, крадат и превръщат в животни. Докога във форумите ще сме зверове, а в живота овце? Кога най-сетне ще се обединим в името на нещо което всички желаем и обичаме, кога ще унищожим пиявиците които изсмукват кръвчицата ни до последна капка, кажете ми КОГА?

+МНОГО!
А клането в Сребреница е геноцид срещу човечеството. Който има и най-малката мисъл да го подкрепя значи просто ...
Има подобен закон в Германия за неонацистите.
Непознаването на историята е много страшно и много често срещано у нас. "Забравяме", къде нарочно, къде - не и повтаряме същите глупости.

Аз отдавна попитах какво ще стане, ако в Турция, примерно, нахлуем в джамия с тъпана и песни за Ялла, ама никой от филантропите не отговори! Не подкрепяме сърбите, дразним шиптерите с плаката! И стига ривали на чужди гробища-ние ще ходим там, не вие! И мога да гарантирам, че и там ще йебем Сараево, и horde zla ще нахраним, и още песня ще измислим, но пред шиптер няма да клекнем, та ако ще и с бой до откат! Айде спете спокойно!

Я, излез от филма и скочи пак в реалността, че много станаха нивата,... Нео.
Заради такова нарисувано човече, като тебе, някой друг ще страда. Ма тебе не ти дреме, нали?

...
Дано си бил пиян, като си го писал това. Или някой друг пише от профила ти, или нещо явно съм се объркал за теб... :roll:

Относно Сребреница , нещата не са толкова еднозначни, колкото се представят пред широката общественост.

:cry: Не мога да го повярвам. Пич, ти сериозен ли си?

Искам да направиш нещо. Отиди в Гугъл и пейстни това:

massacre srebrenica
И кликни върху Images.
След което разгледай добре, резултатите. Не поствам снимките нарочно. Обърни внимание на последната снимка отляво-надясно на втория ред отгоре-надолу.

ТОВА ЛИ Е ПРЕИНАЧАВАНЕ? Нещата на страницата с резултати как са представени според теб?

Може би са актьори? Може би са всъщност главорезите на Орич, направили се на 7-8 годишни деца?

Я ходи най-добре го обясни на майките и бащите на децата? Погледни другите снимки. Задръж се точно пет минути на страницата, но искам да гледаш! Не да извърташ поглед.

И ела пак и ми заяви, че, те "нещата не са толкова еднозначни".

НЯМАТЕ СРАМА!

С такива младежи не на майната си, ми не знам къде ще замине тая нация и държава.

Върни се в “Левски”