Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Sardukar » 22 юли 2012 18:16

fireblood написа:Де Лаурентис оцени Кавани на 100 милиона евро. :lol:

не ги слушайте италианските президенти/собственици ;) Така си говорят :)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Chelsea94
Контакти:

Мнениеот Chelsea94 » 22 юли 2012 18:46

Мениджърът на Челси Роберто ди Матео обяви от кои играчи няма да има нужда през новия сезон. Европейският шампион Флоран Малуда, както и изкаралите под наем миналия сезон Йоси Бенаюн и Гаел Какута са поставени в трансферната листа и спешно им се търси купувач.

Отбори, в които да бъдат пратени като преотстъпени, пък се търсят за надеждата Джош Макекран, както и за белгийците Ромелу Лукаку и Кевин де Брюн.
"Ще работя само с 25 човека. Няма как да има група от повече играчи. До началото на август смятам да съм окомплектовал състав, на който ще разчитам през следващия сезон", обясни самият Ди Матео.
В същото време сините спечелиха първата си контрола за сезона срещу отбора от американската МЛС Сиатъл Саундърс. Челси би с 4:2, а по един път се разписаха двете нови попълнения Еден Азар и Марко Марин, за които бяха платени общо 50 милиона евро. Другите две попадения вкара Лукаку. "Страхотно е, че Азар и Марин вкараха, но още по-доволен съм от факта, че се видя колко добре те двамата се разбираха с останалите си съотборници", заяви Ди Матео.
Челси започна срещу Сиатъл Саундърс с Иларио, Чалоба, Иванович, Давид Луис, Ферейра, Микел, Макекран, Бенаюн, Азар, Марин и Лукаку, през второто полувреме играха Блекмън, Хъчинсън, Кейн, Кейхил, Савил, Есиен, Лампард, Рамирес, Какута, Де Брюн, Пиасон.

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 22 юли 2012 19:15

Да разбирам ли , че ще даде шанс на Пиазон в първия състав или ще си остане при резервите , ако разбира се това е истина...

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 22 юли 2012 19:29

Може би това ще е голяма част от групата...

Вратари: Чех, Иларио, Търнбул
Защитници: Коул, Бъртранд, Тери, Кейхил, Луиз, Чалоба, Иванович, Ферейра
Полузащитници: Лампард, Микел, Мейрелеш, Есиен, Ромеу, Рамирес, Мата, Марин, Азар
Нападатели: Торес, Стъридж

Току що ги преброих и се получава група от 22-ма футболисти. Добавяйки на 95% сигурния Оскар остават още 2 нови попълнения. Нападателите ни са само 2-ма, следователно задължително трябва да се търси нов човек на този пост, надявам се Хълк, защото ми се струва най-поливалентен. В халфовата линия мисля, че няма нужда от още покупки, дори смятам, че Оскар би бил излишен, но това така или иначе не го решавам аз, или вие предполагам. В защитата се говореше за десен бек и може би това ще е последният трансфер, който ще се осъществи. Говореше, че Майкон бил сигурен, за Аспиликуета, за Рамос дори, за Дебюши и кой ли още не... Гледайки вратарите, смятам че ни трябва още един добър такъв, защото при евентуална контузия на Чех става страшно. Факт е, че Куртоа е собственост на Челси, но не е в отбора. Може би догодина вече той трябва да получи шансове в турнири като ФАКъп и Карлинг Къп. ;)

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 22 юли 2012 19:39

На Лукаку във Фулъм ще му e идеално. Особено, ако Демпси напунсе, титулярното му място ще е сигурно. За Макекран също ще е от особено голямо значение да намери клуб, в който ще е титуляр. За Де Брюн си нямам и на идея, не съм му гледал мачове и не съм убеден в качествата му. Като играхме срещу Генк, като че ли Ферейра го пази целия мач и белгийчето не показа нищо кой знае какво. Пък и на лятото ни крило знаете за каква конкуренция става на въпрос точно вмомента. :lol:
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 22 юли 2012 19:42

fireblood написа:Гледайки вратарите, смятам че ни трябва още един добър такъв, защото при евентуална контузия на Чех става страшно. Факт е, че Куртоа е собственост на Челси, но не е в отбора.

Защо ли съм останал с впечатлението, че играчите, които са пратени под наем, могат да бъдат винаги извикани на "пожар", когато отбора е примерно във "вратарска криза". :?: :roll:
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 22 юли 2012 20:53

Куртоа трябва да се развива!Почти съм сигурен,че и другия сезон ще отиде някъде под наем!Търнбул и Иларио ще закърпят положението,ако се наложи(дано не се).Търнбул миналия сезон имаше и тук-там качествени изяви.Спомням си мача срещу Фулъм за Карлинг Къп,тогава май спаси една от дузпите на Фулъм и се представи добре.Блекман също ще се вкара в първия състав в определен момент.

Както каза fireblood,почти сигурно това ще е групата за новия сезон,вероятно и Оскар към тях.Ферейра явно ще остане в отбора като краен вариант за защитата.Аз съм на мнение,че ако Лукаку го дадат под наем,със сигурност ще вземем нападател.Не мисля,че ще останем само с Торес и Дани.Стъридж дори не се знае дали Ди Матео ще го използва на върха на атаката или ще си го остави на крилото.Според мен,ако не вземем Хълк,е възможно Стъридж да е алтернатива на Рамирес отдясно,а Кавани/Левандовски(или там,който вземем)да е алтернативата на Торес.

За Аспиликуета се говореше,че сме се договорили с Марсилия за трансфера.Ако това е така,най-вероятно ще обявим Сезар след Олимпиадата,защото той се състезава за Испания.

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 22 юли 2012 22:21

drago911 написа:Защо ли съм останал с впечатлението, че играчите, които са пратени под наем, могат да бъдат винаги извикани на "пожар", когато отбора е примерно във "вратарска криза". :?: :roll:

Стига да има такава клауза в договора им - да, могат. В този на Куртоа с Атлетико например, такова нещо едва ли съществува.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Pride of London
Контакти:

Мнениеот Pride of London » 22 юли 2012 23:31

Сега се сетих ,че миналата година привлякохме Улисес Давила.. ако някой не си спомня кой е ето видео :)
http://www.youtube.com/watch?v=h8tgl9ohQf4

Мисля,че и това момче заслужава шанс ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 юли 2012 23:41

Някакви идеи/предположения с какви 11 ще излезем след малко ?! :)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”