Да си ходи ли Никола Спасов?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Re: Да си ходи ли Никола Спасов?

Мнениеот batty » 27 авг 2009 15:27

Everlast1913 написа:
batty написа:Ходя повече от 30 години на Тича, не е нужно някой да ми отваря очите за това, какво е да си фен.
Чудесно е, когато агитката реве и пее за отбора, но от време на време няма да е лошо, човек да гледа и мачовете. Ако всички противници на Спасов гледаха редовно и мачовете, щяха да имат 100% друго мнение за него. Господ ни е дал глава, не само за да си бръснем брадата и да пълним устата.

Дай някакъв аргумент, защо да е калпав Кольо. Аргумент! Не песни, лозунги, или крещене с главни букви. Аргументация! :)

Както виждаш от доста време сме го оставили да си работи на спокойствие... от тогава няма търкания с Кольо, може и да не ни е любимец но пък сме се примирили с мисълта, че той е тренъор на любимия ни отбор и не искаме да се излагаме като други отбор и да леем помията само върху него ;)
Смятам, че е редно да си върнеш думите назад - за феновете, които не ВИ трябват :)

Приемам отговорът ти! :)
Но няма как да си върна думите назад. Отново ще кажа, хорага които викаха оставка 90 минути за мен са идиоти. Дали са под козирката или в агитката, се тази. Имаги навсякъде. "Тъпият" Кольо ни направи трети, това не ти ли хареса?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 авг 2009 15:27

Защото вие- визирам 99% от непеещите- ни смятате нас пеещите,ходещите по гостувания за наркомани,пияници,лумпени и тем подобни...
Ей затова...
И търси виковете "Оставка" и "Шиии играйтиии ли веее" не в агитката на морето, а в другия сектор!!!
Със здраве...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 27 авг 2009 15:31

Спокойно ве, момчета, ще се изпокарате тука.. Понякога истината има много лица.
Факт е, че често момчетата в агитката, не виждат нито гола, нито атаката, да не говорим за детайли. Моите уважения, ама хич не ми е важно мнението на Нинджата, Безсъзнанието и разни кикимета. Между другото под Козирката се е викало най-силно ОСТАВКА и то при добри игри на отбора. Даже си спомням, че Иван влезе между редовете да раздава шамари на оставкаджиите, та млъкнаха. Истината е, че отбора има нужда и от агитката си и от по-старите си фенове и от по-умерените.
Последна промяна от ЧерноМореВарна на 27 авг 2009 16:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 27 авг 2009 15:32

MORSKI написа:Защото вие- визирам 99% от непеещите- ни смятате нас пеещите,ходещите по гостувания за наркомани,пияници,лумпени и тем позобни...
Ей затова...
И търси виковете "Оставка" и "Шиии играйтиии ли веее" не в агитката на морето, а в другия сектор!!!
Със здраве...

До тук не съм визирал никой лично, вие сами се обадихте. Нямам нищо против агитката и никога не съм казвал, че в агитката са само наркомани,пияници,лумпени и тем позобни...Това са някакви лични усещания. И аз съм бил в агитката 20 години, но ще се съгласиш, не може да отидеш на мач детето си и да седнеш до хора, които се млатят и се целят с камъни и ебат майките си във всяко второ изречение. :mrgreen: Един ден като имаш и ти деца, ще се убедиш сам.

И пак те подканям, не се отклонявай от темата. Кажи за Кольо, защо не става, темата беше за това!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 авг 2009 15:45

Пич ти сам ме предизвикваш- не съм казал,че Кольо не става!!!
Но не го и харесвам...
Още от времето когато налагаше Андонов, а той нямаше и 1 гол...
И сега когато налага тоя чукан Мишо Лазаров и некадърния Радо Бачев...
Не казвам,че само той е виновен,но и той има не малка вина- все пак е треньор...
И успехът 3 място не се дължи толкова на него колкото на 2 футболисти- Юруков и Жоро Илиев!!!
Без тях Бачи ти Кольо и 8 нямаше да ни направи!!!
И все пак казвам- АЗ НЕ ВИКАМ ОСТАВКА И НЕ Я ИСКАМ!!!
Не харесвам Кольо ,но му давам карт бланш!!!
Доволен ли си сега????

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 27 авг 2009 15:52

Нямам желание да се карам с никой, особенно с фенове на Тича, тъпо е. Спорим просто, не го приемай лично.
Какъвто и да е Кольо, беше много грозно. Гледах мача с андорците и това което се чуваше през цялото време, беше ОСТАВКА! Това беше грозно. Точно когато идва от наша страна. Ако някой от хората викащи оставка, бяха принципни и държаха на думата си, трябваше да викат оставка и на награждаването. Но не ги чухме. Изобщо тъжна работа.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 авг 2009 16:05

А ти сещаш ли се какво отношение имаше Баче ти Кольо към нас???
Публиката не го интересувала,ние сме били никои ,по-добре пред празни трибуни да играел не знам си какво ,не знам си що.....
Чакай малко бе мен,ами играй пред празни трибуни тогава да те видя - той по едно време това искаше..
Треньори,футболисти се сменят,ама клуба и феновете остават....
Публиката няма да вика оставка ей така....
Още нещо пак ти казвам- той редовно бъркаше състава и продължава да го прави- налага некадърници, а на таланти като Колев и Димов не дава шанс...
За какво купихме Пихосцис и Флорес като те и 1 минута не играха...
Защо купуваме сега на килограм???
Ако беше тренер на място щеше да каже искам тези и тези!!!
Можеше и да не му ги осигурят и най- вероятно така щеше да стане погеже на ТИМ пари не им се дават,но той дори не каза искам тези и тези футболисти...
Ей затова говоря....
Защо държи Танко на пейката- като той е един от най-добрите централни бранители играли при нас някога и милее за отбора???
Еми ще ти кажа- от интриги,заради скарване с Танко!!!
Ей затова не го харесвам и не съм го харесвал....

Аз ти дадох аргументи против него и още мога за изброя- ти ми дай сега аргументи за това той да остане- само не ми казвай- той е най- успешния ни треньор заради него станахме 3 , защото това са глупости...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 авг 2009 18:30

Много глупости :idea: .Хората които псуваха Кольо почти при всеки мач във Варна :!: са стоящите зад него :!: .Хич не ме интересува тези стоящи зад нашите трньори фенове(говоря за 100 човека грубо) колко години са фенове на Черно Море.Не говоря за цялата Козирка,а за тъпаците зад нашата скамейка.Те не са спрели да псуват всеки наш треньор - няма да говоря за Б група времената,но като почнеш - Божил Колев храниха,Сашо Станков,Илиян Илиев,Ясен Петров(Яската беше почти перманентно псуван) и Кольо Спасов.Един човек им е любимеца-палячото Велислав Вуцов.Пеещи,непеещи,люпещи семките,пиещи минералната вода,стават,но онези дебили зад нашия треньор-никога не са ставали за нищо.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 авг 2009 00:09

Ще се върна на нещо казано от мене за Спасов като комплимент.Спасов играе европейски футбол,Спасов добре реди отбора(само изпълнителите бърка-Лазаров,Бачев,Кака).Най-вече в Европа тактиките му винаги са били перфектни и най-подходящи от гледна точка на съперника срещу нас.След като гледах позора на Левски срещу Дебрецен,където като селско отборче се втурнаха в атаки и получиха 2 дебърцина до 30 минута и най-вече това на Литекс,където имаше опълчение и в крайна сметка 0:4 от БАТЕ....Май Кольо може в България да дава фира,но нека се замислим-в Европа,където съдиите не се гаврят с Черно Море някога Спасов изневерявал ли е?Някога Черно Море бил ли е унижаван от селски отбори като Дебрецен,БАТЕ,Жилина?Такива ги газим.Играхме със Сампдория,Щутгарт и ПСВ-големи отбори,колоси-излагали ли сме се дори в един от тези 6 мача?Размазвали ли са ни като въшки?Било ли им е лесно изобщо в някой мач?Като се замисля - ами...не!Срещу всеки от тях сме били съвсем близо до нечия елиминация.Така ли е?Така е.Ако Мърльо е еталон за най-добрия БГ треньор - то Никола Спасов се явява Сър Алекс Фъргюсън.След като видях колко жалки са Левски и Литекс,как играха като някакви селяни,ама пълни селяни...твърдо,твърдо зад Кольо Спасов пичове,само Кольо Спасов :!: .Да падаме от Локо Пд(случайно),да падаме на мокета от Ч-Ц,но в Европа - лъвове ли сме?Лъвове сме,подредени сме,мъчим и най-големите колоси.Ако имаме и по-качествни играчи може би и ще ги отстраняваме.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 28 авг 2009 00:30

Sagittarius написа:Ще се върна на нещо казано от мене за Спасов като комплимент.Спасов играе европейски футбол,Спасов добре реди отбора(само изпълнителите бърка-Лазаров,Бачев,Кака).Най-вече в Европа тактиките му винаги са били перфектни и най-подходящи от гледна точка на съперника срещу нас.След като гледах позора на Левски срещу Дебрецен,където като селско отборче се втурнаха в атаки и получиха 2 дебърцина до 30 минута и най-вече това на Литекс,където имаше опълчение и в крайна сметка 0:4 от БАТЕ....Май Кольо може в България да дава фира,но нека се замислим-в Европа,където съдиите не се гаврят с Черно Море някога Спасов изневерявал ли е?Някога Черно Море бил ли е унижаван от селски отбори като Дебрецен,БАТЕ,Жилина?Такива ги газим.Играхме със Сампдория,Щутгарт и ПСВ-големи отбори,колоси-излагали ли сме се дори в един от тези 6 мача?Размазвали ли са ни като въшки?Било ли им е лесно изобщо в някой мач?Като се замисля - ами...не!Срещу всеки от тях сме били съвсем близо до нечия елиминация.Така ли е?Така е.Ако Мърльо е еталон за най-добрия БГ треньор - то Никола Спасов се явява Сър Алекс Фъргюсън.След като видях колко жалки са Левски и Литекс,как играха като някакви селяни,ама пълни селяни...твърдо,твърдо зад Кольо Спасов пичове,само Кольо Спасов :!: .Да падаме от Локо Пд(случайно),да падаме на мокета от Ч-Ц,но в Европа - лъвове ли сме?Лъвове сме,подредени сме,мъчим и най-големите колоси.Ако имаме и по-качествни играчи може би и ще ги отстраняваме.

Напълно съм съгласен, Кольо не трябва да се пипа заради две нещастни загуби, едната от които си беше срещу силен отбор 2 дена и половина след тежкия мач с ПСВ

Върни се в “Черно море”