II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/
Спорeд мен няма от какво да се опасяваш, щом доколкото разбрах звезда им е тоя негър, дето само знае да вика и рита... Аз не видях нито един състезател, който да превъзхожда с нещо някой от вашите 

Само Левски!
Дано нашите не се поддават на провокации и запазят самобладание. В първия мач от 4 жълти картони за нашите, 3 са за избухване - два опита за саморазправа (Дяков, Кейшара) и един шут в публиката (Барт). Само Деко получи класически жълт картон.
Това според мен е последствие на грубите прояви на хърватите и подминаването им от съдията. Там може да е същото.
Между другото - жълтите картони важат ли и за реванша или започват на чисто?
Това според мен е последствие на грубите прояви на хърватите и подминаването им от съдията. Там може да е същото.
Между другото - жълтите картони важат ли и за реванша или започват на чисто?
[center]
[/center]

Мисля, че се чистят едва като започне груповата фаза.
Само Левски!
- D.Georgiev
- Контакти:
siniq_fen написа:Спорeд мен няма от какво да се опасяваш, щом доколкото разбрах звезда им е тоя негър, дето само знае да вика и рита... Аз не видях нито един състезател, който да превъзхожда с нещо някой от вашите
Имат страхотни играчи, но като отбор наистина не впечатляват чак толкова. Върсалко, Бадел, Ковачич и Бекирай са големи таланти. Поне двама от тях очаквам да ги видя в големи отбори след време. Тоя Самир и мен ме издразни и ми изглежда прекалено бавен за офанзивен играч, зад нападателя, но това не го прави по-малко ключов играч.
Как само ми се иска да отбележим един гол в края на първото полувреме. Дузпа, корнер, пряк свободен, няма значение, само да вкараме и мачът става друг.

-
- Контакти:
Шансовете на Лц са добри. Победа
Малко клюки:
http://www.monitor.bg/article?id=347288
„Динамо” (Загреб) се тресе от скандали след равния 1:1 срещу „Лудогорец” във втория предварителен кръг на Шампионската лига. Първият проблем възникнал още в съблекалнята на стадиона в Разград, когато защитникът Домагой Вида скочил на бразилеца Самир. Бързата намеса на останалите играчи не позволила да се стигне до сериозен бой. Националът Вида обаче не скри гнева си и намекна за скандала пред журналистите. „Самир трябва повече да се жертва за отбора. Може да не му е приятно, но е необходимо да се нагърбва и с дефанзивни задачи”, каза бранителят. Треньорът Анте Чачич пък коментира: „Аз лично няма да го наказвам, но вероятно това ще направи спортният директор Зоран Мамич. Всичко бе изчистено още в съблекалнята. Самир не е предизвикал с нищо Вида. Домагой обаче е последният, който трябва да прави забележки, тъй като е с нас само от една година”.
Треньорът на „Динамо” не е сигурен за собствената си съдба, след като главата му е заложена на дръвника. Намекна го почетният президент Здравко Мамич. На въпрос как ще коментира слабото представяне в Разград и съдбата на Чачич той отговори: „Без коментар”. 58-годишният Анте Чачич е наясно, че може да си тръгне само след няколко дни. Това ще стане, ако „Лудогорец” отстрани „Динамо”. „Знам, че ако бяхме загубили в България, вече нямаше да съм треньор. Но аз не се страхувам нито от „Лудогорец”, нито от Мамич. Треперя единствено пред Господ”, каза Анте Чачич. „За съжаление нямах възможността да правя селекцията на „Динамо”. А сър Алекс Фъргюсън сам избра кои да играят в „Манчестър Юнайтед” и въпреки това спечели първия си трофей след 5 години в клуба, а първата шампионска титла – след 7. Аз няма да издържа толкова като него, но се надявам да остана поне до зимата”, коментира Чачич.
http://www.monitor.bg/article?id=347288
[center]
[/center]

Пожелавам успех на Шампиона на България дано да отстраните тея хървати и да натриете носовете на техния капитан, треньор, отбор
Отборът има много добри шансове за успех, отбора има нужда от този успех няма значение с какъв резултат важното е да продължи напред и дано и Господ да е на наша българска страна
Още веднъж успех дано нашите отбори да продължат напред 

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
SaNdOoO написа:Пожелавам успех на Шампиона на България дано да отстраните тея хървати и да натриете носовете на техния капитан, треньор, отборОтборът има много добри шансове за успех, отбора има нужда от този успех дано и Господ да е на наша българска страна
Браво, пич

Само Левски!
siniq_fen написа:SaNdOoO написа:Пожелавам успех на Шампиона на България дано да отстраните тея хървати и да натриете носовете на техния капитан, треньор, отборОтборът има много добри шансове за успех, отбора има нужда от този успех дано и Господ да е на наша българска страна
Браво, пич
Хубаво е човек да види подкрепа и от други отбори, аз съм левскар, но когато играе наш отбор в Европа, съм преди всичко БЪЛГАРИН!
Тази подкрепа е много радваща и се надявам Лудогорец подобаващо да върне жеста 

[center]
[/center]