Божинов вече е играч на ЦСКА София !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Божинов вече е играч на ЦСКА София !!!

Мнениеот Кашчей » 21 юли 2012 07:19

delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:Ааааааа, тука си прав-заплата на тоя няма как да се плаща...

Като няма къде да играе,и на 1000 бона ще се навие!Няма къде да отиде :lol:

На 1000 бона и аз ще се навия :mrgreen:

Все пак 1000 бона правят 1 000 000 на месец-доста добра сума за ритнитопковец от класата на Божинов :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юли 2012 08:39

Чета разни глупости,че Божинов нямало къде да играе и затова щял да се "навие" на 1000лв. в ЦСКА.
Поправете ме,ако греша,ама Божинов не е ли с договор със Спортинг?Не съм чувал да са му скъсали договора или да са му спрели заплатата. :o
ПП.Навремето Смоларек предпочете да не играе 1 година,но не дойде в ЦСКА.Защо ли?Сигурно е тъп...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 22 юли 2012 17:43

Божинов сега каза, че Спортинг ще плаща 50% от заплатата му в новия му отбор.. Ако е 100 хиляди, както се казва, за 1 година ЦСКА трябва да плати 600 хиляди евро. Ако са взели 2 милиона за Мораеш, не мисля, че ще е проблем, особено ако влезем в ЛЕ.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 юли 2012 18:29

Защо трябва да му дават същите пари? Като се е докарал до това положение ще направи компромис. Да си взима от Спортинг 50 000 и от ЦСКА 20 000 пък ние в замяна му осигуряваме титулярно място и възраждане на кариерата.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 юли 2012 18:50

blue avalanche написа:Чета разни глупости,че Божинов нямало къде да играе и затова щял да се "навие" на 1000лв. в ЦСКА.
Поправете ме,ако греша,ама Божинов не е ли с договор със Спортинг?Не съм чувал да са му скъсали договора или да са му спрели заплатата. :o
ПП.Навремето Смоларек предпочете да не играе 1 година,но не дойде в ЦСКА.Защо ли?Сигурно е тъп...

Ти ми кажи ми кой е предпочел да дойде в Левски! :lol: Явно нема чак толкова тъпи...даже и Божинов знае, че единственият отбор, който може да го реабилитира е ЦСКА, явно не е чак толкова тъп...дори и той! ;) Тъпи са тия дето са написали неграмотен транспарант! :lol: :lol:

на-ред - дръжки! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юли 2012 19:27

dreben23 написа:
blue avalanche написа:Чета разни глупости,че Божинов нямало къде да играе и затова щял да се "навие" на 1000лв. в ЦСКА.

Ти ми кажи ми кой е предпочел да дойде в Левски! :lol: Явно нема чак толкова тъпи...даже и Божинов знае, че единственият отбор, който може да го реабилитира е ЦСКА, явно не е чак толкова тъп...дори и той! ;) Тъпи са тия дето са написали неграмотен транспарант! :lol: :lol:

на-ред - дръжки! :mrgreen:

Ти ми кажи кого сте "реабилитирали" досега? :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юли 2012 19:29

Янис Зику написа:Божинов сега каза, че Спортинг ще плаща 50% от заплатата му в новия му отбор.. Ако е 100 хиляди, както се казва, за 1 година ЦСКА трябва да плати 600 хиляди евро. Ако са взели 2 милиона за Мораеш, не мисля, че ще е проблем, особено ако влезем в ЛЕ.

А,ако не влезете?600хил. за Божинов да джитка по ливадките в А група... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нали знаеш какво става,когато футболист с такава заплата влезе в съблекалня,където ходят с джобовете наопаки?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 юли 2012 19:37

много си се загрижил за нашата съблекалня... като чу, че Божинов може да акостира на "Армията" и веднага се увълчи... :mrgreen:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юли 2012 20:01

crap написа:много си се загрижил за нашата съблекалня... като чу, че Божинов може да акостира на "Армията" и веднага се увълчи... :mrgreen:

Лично аз не искам Божинов в Левски.А дали ще дойде при вас:
"Ум царува,ум робува,ум патки пасе,Божинов в ЦСКА!" ;)

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 22 юли 2012 21:22

А,вие да не сте станали чалга-клуб? Като гледам това което се случва при вас в последно време Ноколери ще пасне като дялан камък.
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “ЦСКА”