Tour de France 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onogur
Контакти:

Re: Tour de France 2012

Мнениеот onogur » 22 юли 2012 14:54

Днес ще си обикалят за шоу в началото, но накрая идва ред на най-стойностния спринт в годината-този в Париж ;)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 22 юли 2012 16:05

мисля че sky ще искат да затвърдят доминацията си и на последния етап, и ще търсят победата в него. очаквам в спринта да работят за победа на кавендиш
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 юли 2012 20:52

А Анди Шлек щеше да спечели напълно заслужено през 2010-а,ако Контадор не го беше атакувал,когато на Анди му падна веригата.

Е точно откъде Анди-то имаше преднина пред Контадор преди този етап за който говориш ???
Имам някакъв спомен че Контадор участва в падане няколко етапа преди посочения и никой не го чака, най-малко пък братята !!!!
За мен лично братята Шлек са едни от най-големите лекенца и двуличници сред протата, никак не ги харесвам.
И сред самите им съотборници дори им се носи славата, сега когато големия Шлек ще бъде наказан си мисля
че А.Шлек трудно ще си намери сподвижници които да го издърпат до победа в Тура, а без силен гръб трудно ще успее.
Е зависи и какво финансиране ще намерят защото има вариант да се махнат от Рейдиошак Нисан и да правят
нов отбор (нещо такова споменаха коментаторите ако не бъркам) ама трудно мелят вече заедно и с досегашните си ментори.

haha

Мнениеот haha » 22 юли 2012 23:12

Pichichi написа:
А Анди Шлек щеше да спечели напълно заслужено през 2010-а,ако Контадор не го беше атакувал,когато на Анди му падна веригата.

Имам някакъв спомен че Контадор участва в падане няколко етапа преди посочения и никой не го чака, най-малко пък братята !!!!

В същия етап Франк Шлек падна и счупи ключица,което го извади от Тур-а.Сам прецени,кое е по-голяма загуба-да изгубиш единствения си силен помощник в планините (Анди) или няколко секунди (Контадор).А и ситуацията не е същата като при падналата верига,когато на Анди му падна веригата Контадор го атакува точно поради тази причина,защото беше ясно,че Шлек няма да отговори,докато при етапа с паветата (там беше отпадането на Франк) Канчелара и Анди не са чакали Контадор да падне,за да вдигнат темпото.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

onogur
Контакти:

Мнениеот onogur » 23 юли 2012 11:14

haha написа:
Pichichi написа:

В същия етап Франк Шлек падна и счупи ключица,което го извади от Тур-а.Сам прецени,кое е по-голяма загуба-да изгубиш единствения си силен помощник в планините (Анди) или няколко секунди (Контадор).А и ситуацията не е същата като при падналата верига,когато на Анди му падна веригата Контадор го атакува точно поради тази причина,защото беше ясно,че Шлек няма да отговори,докато при етапа с паветата (там беше отпадането на Франк) Канчелара и Анди не са чакали Контадор да падне,за да вдигнат темпото.

Ако искаш да кажеш , че А.Шлек някъде, някога може да победи Контадор в голяма обиколка, при равни условия--то просто това е несериозно. Дори миналата година Анди изгуби Тура, защото толкова го беше страх от Алберто, че не поиска да работят заедно, когато се откъснаха преди Алп де Юз, а така Кадел му отмъкна титлата.
2010.--падане на двамата братя Шлек--Канчелара отиде отпред и всички спряха да ги чакат........на паветата--Ф.Шлек пада, Контадор пада, Ланс пука гуми---А.Шлек и Канчелара газ до дупка....дотук с феърплея

haha

Мнениеот haha » 23 юли 2012 11:23

Факт е,че Анди беше по-добре подготвен за Тур-а през 2010-а,пък не знам колко несериозно е това.За миналата година съм съгласен,дори аз бях изненадан,че той не спечели.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

onogur
Контакти:

Мнениеот onogur » 23 юли 2012 17:31

haha написа:Факт е,че Анди беше по-добре подготвен за Тур-а през 2010-а,пък не знам колко несериозно е това.За миналата година съм съгласен,дори аз бях изненадан,че той не спечели.

Анди и Алберто са страхотни катерачи-почти равностойни, но Анди просто няма шанс в голяма обиколка, защото разликата в часовника е огромна. Извод-Обиколка без часовници-успех за Анди... ;) ..и то ако Алберто е сам(защото отборът сега му е мн слаб)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 юли 2012 19:14

А сега Анди къде ще кара? РадиоШак няма ли да се разпаднат?
Представете си Алберто в Скай :?

onogur
Контакти:

Мнениеот onogur » 23 юли 2012 19:50

MuFc1878 написа:А сега Анди къде ще кара? РадиоШак няма ли да се разпаднат?
Представете си Алберто в Скай :?

Докато Скай са с Пинарело, забрави. Спешълайтс имат личен договор с Контадор, като даже му плащат заплатата. От тази фирма изкушават сега Скай, още повече че загубиха Кавендиша (в HTC беше с тях), но Брадли иска Пинарело :) ...+това Скай искаха силен английски :) отбор с британски лидери... За мен Алберто трябва да замести Лайфаймер в Омега и ще настане пълна хегемония... той много искаше да кара с Валверде в Мовистар , но......съдба

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 юли 2012 20:22

До кога има договор със Саксо Банк, ако си запознат? Тия са пълни лешпери. Няма да имаш шанс срещу силния тим на Скай, колкото и да е добър.

Върни се в “Други спортове”