Tour de France 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Tour de France 2012
Днес ще си обикалят за шоу в началото, но накрая идва ред на най-стойностния спринт в годината-този в Париж 

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
мисля че sky ще искат да затвърдят доминацията си и на последния етап, и ще търсят победата в него. очаквам в спринта да работят за победа на кавендиш
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
А Анди Шлек щеше да спечели напълно заслужено през 2010-а,ако Контадор не го беше атакувал,когато на Анди му падна веригата.
Е точно откъде Анди-то имаше преднина пред Контадор преди този етап за който говориш ???
Имам някакъв спомен че Контадор участва в падане няколко етапа преди посочения и никой не го чака, най-малко пък братята !!!!
За мен лично братята Шлек са едни от най-големите лекенца и двуличници сред протата, никак не ги харесвам.
И сред самите им съотборници дори им се носи славата, сега когато големия Шлек ще бъде наказан си мисля
че А.Шлек трудно ще си намери сподвижници които да го издърпат до победа в Тура, а без силен гръб трудно ще успее.
Е зависи и какво финансиране ще намерят защото има вариант да се махнат от Рейдиошак Нисан и да правят
нов отбор (нещо такова споменаха коментаторите ако не бъркам) ама трудно мелят вече заедно и с досегашните си ментори.
Pichichi написа:А Анди Шлек щеше да спечели напълно заслужено през 2010-а,ако Контадор не го беше атакувал,когато на Анди му падна веригата.
Имам някакъв спомен че Контадор участва в падане няколко етапа преди посочения и никой не го чака, най-малко пък братята !!!!
В същия етап Франк Шлек падна и счупи ключица,което го извади от Тур-а.Сам прецени,кое е по-голяма загуба-да изгубиш единствения си силен помощник в планините (Анди) или няколко секунди (Контадор).А и ситуацията не е същата като при падналата верига,когато на Анди му падна веригата Контадор го атакува точно поради тази причина,защото беше ясно,че Шлек няма да отговори,докато при етапа с паветата (там беше отпадането на Франк) Канчелара и Анди не са чакали Контадор да падне,за да вдигнат темпото.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Pichichi написа:А Анди Шлек щеше да спечели напълно заслужено през 2010-а,ако Контадор не го беше атакувал,когато на Анди му падна веригата.
В същия етап Франк Шлек падна и счупи ключица,което го извади от Тур-а.Сам прецени,кое е по-голяма загуба-да изгубиш единствения си силен помощник в планините (Анди) или няколко секунди (Контадор).А и ситуацията не е същата като при падналата верига,когато на Анди му падна веригата Контадор го атакува точно поради тази причина,защото беше ясно,че Шлек няма да отговори,докато при етапа с паветата (там беше отпадането на Франк) Канчелара и Анди не са чакали Контадор да падне,за да вдигнат темпото.
Ако искаш да кажеш , че А.Шлек някъде, някога може да победи Контадор в голяма обиколка, при равни условия--то просто това е несериозно. Дори миналата година Анди изгуби Тура, защото толкова го беше страх от Алберто, че не поиска да работят заедно, когато се откъснаха преди Алп де Юз, а така Кадел му отмъкна титлата.
2010.--падане на двамата братя Шлек--Канчелара отиде отпред и всички спряха да ги чакат........на паветата--Ф.Шлек пада, Контадор пада, Ланс пука гуми---А.Шлек и Канчелара газ до дупка....дотук с феърплея
Факт е,че Анди беше по-добре подготвен за Тур-а през 2010-а,пък не знам колко несериозно е това.За миналата година съм съгласен,дори аз бях изненадан,че той не спечели.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Факт е,че Анди беше по-добре подготвен за Тур-а през 2010-а,пък не знам колко несериозно е това.За миналата година съм съгласен,дори аз бях изненадан,че той не спечели.
Анди и Алберто са страхотни катерачи-почти равностойни, но Анди просто няма шанс в голяма обиколка, защото разликата в часовника е огромна. Извод-Обиколка без часовници-успех за Анди...

А сега Анди къде ще кара? РадиоШак няма ли да се разпаднат?
Представете си Алберто в Скай

MuFc1878 написа:А сега Анди къде ще кара? РадиоШак няма ли да се разпаднат?
Докато Скай са с Пинарело, забрави. Спешълайтс имат личен договор с Контадор, като даже му плащат заплатата. От тази фирма изкушават сега Скай, още повече че загубиха Кавендиша (в HTC беше с тях), но Брадли иска Пинарело

До кога има договор със Саксо Банк, ако си запознат? Тия са пълни лешпери. Няма да имаш шанс срещу силния тим на Скай, колкото и да е добър.