Босненски изроди "обесиха" Апостола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола

Мнениеот percival » 22 юли 2012 13:49

PFC Litex написа:Владимиров явно е доволен от събитията http://bulgarian-ultras.com/ultras/?q=node%2F195

Тоя е същият като нашият ! вместо да поема отговорност прехвърля само топката .Вчера го слушах по Канал 3,видиш ли това не било транспарант ,а било обикновен надпис със спрей,феновете в сектора ,не са го вкарали на стадиона защото ,всичко вкарано на стадиона е било проверено и удобрено от полицията.Медиите били виновни ,защото предизвикали излишен шум около "нищожното събитие".Имали смисъл повече да го коментираме ?
Дано всички които пътуват за Босна се върнат живи и здрави ,всичко друго все някак ще се нагласи.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 юли 2012 13:54

8-)

Ейии, то щом в предварителен кръг кръв ще се лее ... какво ли остава, ако двата отбора се бяха срещнали на финала на турнира ?! :?
Глупава и безсмислена "война" ! А, това с Аркан и Младич беше доста гадничко ... Босненци и хървати са чувствителни на тази тема ...
Не беше никак красиво от наша страна ...
Сега те си го връщат ....
Последна промяна от marmi52 на 22 юли 2012 16:53, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 22 юли 2012 14:01

percival написа:
PFC Litex написа:Владимиров явно е доволен от събитията http://bulgarian-ultras.com/ultras/?q=node%2F195

Тоя е същият като нашият ! вместо да поема отговорност прехвърля само топката .Вчера го слушах по Канал 3,видиш ли това не било транспарант ,а било обикновен надпис със спрей,феновете в сектора ,не са го вкарали на стадиона защото ,всичко вкарано на стадиона е било проверено и удобрено от полицията.Медиите били виновни ,защото предизвикали излишен шум около "нищожното събитие".Имали смисъл повече да го коментираме ?
Дано всички които пътуват за Босна се върнат живи и здрави ,всичко друго все някак ще се нагласи.

Дано пътуването и престоят на феновете в Босна да премине без проблеми , а оставка на ръководството на НКП на Левски едва ли ще има ,прекалено мъжка постъпка ще е за тях .
Последна промяна от 727150 на 22 юли 2012 15:31, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 22 юли 2012 14:02

И какво се получава сега - някои хора, неспособни да пишат правилно на родния си език, говорят за родолюбие, национална чест и.т.н.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 юли 2012 14:03

Вчера в дискусия с един потребител изразих мнението си по случая... не искам да се повтарям, затова само ще се цитирам:

TodorT написа:Това е простотия бе, човек! Как можеш да защитаваш подобно нещо ?! Днес четох добър коментар по темата в един вестник.... като пример беше даден какво ще стане, ако в Сараево издигнат плакат: "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!". Кажи ми ти как ще се почувстваш ?!? Няма ли да е ПРОСТАШКО такова деяние ?! За такива фенове-ЗАТВОР! Хвана ме срам, че съм бил в Сектор Б ! Да не говорим за идиотското знаме с женски полов орган на вечното дерби :evil: Това прави ли ни големи фенове ?! Не, прави ни ЖАЛКИ !!!! И после всички фенове са под общ знаменател и стават дразги и т.н., защото някои нямат акъл в тиквата! :evil:

TodorT написа: За този плакат нямаме НИКАКВО оправдание! Съдържанието му не искам да го коментирам! Я кажи колко от сараевци са правили проблеми ?! Защото по мой сметки са не повече от 50-тина пияни фенове, дошли тук да си избиват комплексите! А ние им паднахме на нивото! Показахме им, че сме като тях.... ЖАЛКО Е !!! И да, не ми е приятно заради такива олигофрени после невинни левскари да си го отнасят! Ще отидат момчетата в Босна и ще станат проблеми, защото сараевци няма да ги питат "вие ли разпънахте транспаранта", а ще тръгнат да търсят саморазправа с тях! Левскар съм и не ми е приятно да казват феновете на ЛЕВСКИ са такива и такива, да ни поставят под общ знаменател! Разграничавам се и се СРАМУВАМ от такива неща!!! Нямаме никакво оправдание за този плакат! Чакам и твоето мнение по въпроса как ще реагираш, ако в Сараево издигнат плакат: "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!". Кажи ми ти как ще се почувстваш ?!? Да говорят за едно от най-зверските неща, случвали се в България.... да ти се гаврят с това.... УЖАСНО Е и такива неща не трябва да ги допускаме! Да не говорим и за ПРОСТАШКОТО поведение, че не спазихме минутата мълчание !!! Не, публиката на ЛЕВСКИ НЕ Е европейска публика! С такива действия ние си заслужаваме определения като "селяни" и т.н....

TodorT написа:Ще кажеш, ама друг път! Така говориш сега, след като се случи това с нас.... а те дали казват, че това е нормално и заслужено ?! Нека не се заблуждаваме... никой няма да каже, че това е справедливо! Нито на тях им е било приятно, нито на теб ще ти е, ако се случи подобно нещо в Босна! Всички знаем, че нямаше как да дойдат и да срутят столицата, стадиона и т.н.... знаеш, че се движат постоянно с полиция и никой няма да позволи такова нещо! И това са го казали единици от техните, които просто търсят внимание по медиите и се правят на интересни! Нищо повече !!! Просто фенски дразги и дотук! 50-тина добре почерпени фена се правиха на "две и половина" пред хотел Хемус, но онази вечер в агитката им сигурно бяха около 200 души (не знам със сигурност колко са били) ! Мислиш ли, че всички са такива биячи и хулигани ?! Със сигурност не са! ;) След тази случка клубът ЛЕВСКИ трябва да се извини! А ми се ще и фен клуба да се разграничи, но ... по-скоро няма да стане! :oops:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юли 2012 14:12

ros написа:
AnalBreaker написа:Молоумниците, които направиха и вдигнаха транспаранта за Младич, донесоха тази психо война и опетниха името на апостола. Така ли, защитавате името на Левски ?

Заради такива боклуци като вас в сектор Б, беше опозорен най-великият българин. Заради вашето "геройство", Апостолът отновео се върти в гроба. Заради един футболен двубой между два мижави отбора от две забравени от Бог страни, беше обесен Левски отново.

Мен ме е срам от вас!

*Не говоря за всички фенове на Левски, а само за ония, които са дали идеята за транспаранта и го развяха в Четвъртък

По-добре не можеше да бъде казано!!! Само да припомня на всички "герои", които продължават да неглижират простотията си, че точно от футболен мач пламна искрата на войната в бивша Югославия!!! Вчера случайно направих аналогия в разговор с приятел как бих се чувствал ако някой се изгаври с паметта на жертвите от Батак по начина, по който малоумниците се изгавриха с жертвите в Сребреница. Бих се чувствал омерзен. Ето, че босненци са намерили още по-брутален начин да си го върнат!!!

Васил Левски е светиня и заради фенската простотия на псевдо българи бе пороган.

За онези "герои" от агитката на сините ще извадя цитат от българската литература - "А вий - ВИЙ СТЕ ИДИОТИ"

Има си хас цесекар да не похвали цесекар.Друго не сме и очаквали...
Що се отнася до гаврата с паметта на жертвите от Батак:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ42ZgpsmXQ[/youtube]
на това какво му викаш?
Този даже не е и чужденец...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 юли 2012 14:15

Нека не изместване темата на дискусията! Говорим за поведението на СИНИТЕ фенове на мача !!! Какво ме интересува какво е казал Дучето преди 5 години (примерно) ..... говорим за скорошния случай и за отвратителната постъпка! Ейй, постоянно се сравняваме с другите... айде един път да се равняват по нас (за положителни неща) , а не ние по тях (за отрицателни) . Няма ли да е по-хубаво ?!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юли 2012 14:18

TodorT написа:Нека не изместване темата на дискусията! Говорим за поведението на СИНИТЕ фенове на мача !!! Какво ме интересува какво е казал Дучето преди 5 години (примерно) ..... говорим за скорошния случай и за отвратителната постъпка! Ейй, постоянно се сравняваме с другите... айде един път да се равняват по нас (за положителни неща) , а не ние по тях (за отрицателни) . Няма ли да е по-хубаво ?!

Ами,извинявай,ама когато председателят на фенклуба на ЦСКА ще пали свещи в турска джамия и ще се моли на турския господ,феновете на този отбор да ми моралничат и да говорят за Батак...Сори!!!Не върви някак си!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 юли 2012 14:20

Добре, защо поставяш всички поб общ знаменател ?! Ето за това говоря, че заради тази постъпка се гледа лошо на всички сини фенове! Аз се разграничавам и срамувам от това нещо... не ми е приятно да ми казват, че съм един от тях! Да не би всички червени да са съгласни с Дучето ?! Утре Владимиров ще излезе, ще се изцепи нещо и после ще има "сините фенове нямат право да говорят за това, след думите на Гугутката" .... ?!?!

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 22 юли 2012 14:25

хахахахах цялата тема ми напомня поговорката "На калпав **й, вълната му пречи" .... Най-виновни в тази ситуация сме ние червените фенове! Ние опънахме трансперанта! Ние започнахме тази психовойна!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Върни се в “Левски”