Босненски изроди "обесиха" Апостола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола

Мнениеот sixtynine » 22 юли 2012 13:12

Като цяло преди тоя мач левскарите нещо бяха превъзбудени.Трима надрусани момчета в трамвай 22 на път към Герена преди мача потрошиха стъклото на мотрисата и нарязаха ватмана.Абсолютни дебили.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2012 13:13

sixtynine написа:Сереш, че ЦСКА'рите "яхвали вълната" и слагали всички левскари под общ знаменател, но явно не ти идва на акъла, че ти също ни слагаш под общ знаменател и падаш на ниво глист

Посочи ми мой поуст, в който слагам "всички цесекари" под общ знаменател !?

Ако неможеш, да те насоля ли както си знам ? ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 юли 2012 13:14

Стискайте палци УЕФА да не ви прати поръчка по съдията да ви отстрани в отговор на действията ви, защото е видимо, че съдийте здраво си ни режат, а и в Европа от нас нямат нужда.
Изображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 22 юли 2012 13:15

Това, което направиха тия босненци,с нахлуването в най-големият християнски храм на България наистина е не по-малко гнусно.Но не беше и това начина с този плакат...Не е ли жестоко..навремето едни мюсюлмани обесиха Левски...днес едни други мюсюлмани го направиха същото макар и само като анимация.
Живеем в диви и извратени времена,и футболът понякога е перверзното огледало на това , което става.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 22 юли 2012 13:16

КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО,НЕ ИЗЛАГАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ПО ТОЗИ ПРИМИТИВЕН НАЧИН.АКО ИСКАТЕ ДА ГИ УНИЖИТЕ ВКАРАЙТЕ ИМ 10 ГОЛА
Последна промяна от TodorT на 22 юли 2012 13:43, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2012 13:19

crap написа:На места дори си позволяваш да казваш кой е българин и кой не е! Това дори не ти се случва за пръв път!!! Как не те е срам бе?! :evil:

Въобще не ме е срам, защото някои от тези наистина не са ...
Те просто изчакват удобен момент и се съюзяват с всякакви съперници ( и феновете им ) ... Срещу нас-левскарите и самият Футболен Клуб Левски.
При това, за тях няма никакво значение дали ние сме прави при появил се спор или скандал.
Те по инерция са си антиЛевски, дори това да включва и позиция ( както в момента с този скандал ) ... Анти-България.

Так че да, въобще не ме е срам да наричам някои от феновете на ЦСКА - НЕбългари !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 юли 2012 13:21

Каквото повикало , такова се обадило !
Кой ви би през ушите да пишете за Ратко и Аркан ?!
Сега ревете а ?! Изпросихте си го !!! Не ми приятно и на мен да гледам такива карикатури , но явно и на тях не им било приятно да четат надписите на стадиона !!!
Който е извършил тези глупости да си понесе вината !!! Да се извини на босненците !!!

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 22 юли 2012 13:30

iliyan написа:Каквото повикало , такова се обадило !
Кой ви би през ушите да пишете за Ратко и Аркан ?!
Сега ревете а ?! Изпросихте си го !!! Не ми приятно и на мен да гледам такива карикатури , но явно и на тях не им било приятно да четат надписите на стадиона !!!
Който е извършил тези глупости да си понесе вината !!! Да се извини на босненците !!!

Чак да се извиняваме на босненците не е нужно , за действията на феновете вина носи ръководството на НКП на Левски , то трябва да си подаде оставката .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

haha

Мнениеот haha » 22 юли 2012 13:31

За съжаление,нещата одвана минаха границите на допустимото.Просто и от двете страни има тотални малоумници,които нямат и капка акъл.А аз лично се учудвам на някои хора в тази тема,как успят дори тук да прехвърлят нещата към спор Левски-ЦСКА.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 юли 2012 13:33

Владимиров явно е доволен от събитията http://bulgarian-ultras.com/ultras/?q=node%2F195
Изображение

Върни се в “Левски”