Босненски изроди "обесиха" Апостола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола

Мнениеот Bobby1177 » 22 юли 2012 12:54

каквото повикало, такова се обадило! А който подкрепя тия безмозъчни същества, значи плаче за психиатрия!
Мен не ме е срам, на мен ми се повръща от тия...
Няма на кой да се сърдим за дереджето си, заслужаваме си го напълно!

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 22 юли 2012 12:54

"И босненците разбраха за "малките свине". В 11:30 преди обяд на НДК 30 наши момчета с палки и боксове спукаха от бой група босненци, които бяха отишли за бира.
Феновете на ЦСКА свършиха работата на левскарите,а вие говорите,че феновете на ЦСКА са били подкрепяли мюсюлманите от босна....Престанете да търсите вината в другите,защото на вас винаги някой друг ви е виновен но не и вие самите...
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 22 юли 2012 12:56

Бе мен, че не ме е пуснало много много от тва уиски снощи, не е, ама ми прави впечатление, че онея глупаци хич не са искали да правят асоциация с Васил Левски. Това е по-скоро един вид заплаха за феновете на Левски, а това, че има бесене и медиите веднага намират "дълбокия смисъл" е друг въпрос. И все пак дори това да са имали предвид, аз не се чувствам обиден. Просто като народ сме къде-къде по-нагоре от тези жалки мюсюлмани. Нека си плюят. :)
Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 22 юли 2012 12:56

Ти беше ли на стадиона ? Ако да ,то какво направи за да попречиш да се издигне този транспарант ? Какво правиш след като се е издигнал ? Защитаваш лумпените ли ? А примитивни са феновете издигнали транспаранта ,не тия които бяха засегнати от своеволията на шепа хора !

Те на тия въпроси си отговорете и тогава пишете .
Последна промяна от percival на 22 юли 2012 12:59, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 юли 2012 12:57

SobieskiVanilla написа:
dodo7271 написа:Абе аз пак да питам. Когато агитката на ЦСКА извади плакат "Косово е сръбско" и когато на мача с Бешикташ през 2006-а извадиха огромния транспарант с битката при Шипка, тогава всичко беше наред, нали?

Ти акъл имаш ли, или просто не го използваш?
Битката при Шипка е една от битките във войната за освобождението на България. И не виждам нищо лошо да се парадира с това, че сме се борили за свободата си! Такива като Апостола дадоха живота си за свободата на тази държава, а част от вас направиха така, че да се гаврят с името и личността му.
"Такава е ваш'та природа, такава е ваш'та съдба..."
Пробвайте на мач с евреи да вдигнете арката от Аушвиц, хитреци

П.П. Категорично подкрепям ген. Ратко Младич и останалите, в опита им да запазят територията на страната си /вижте в Босна колко сърби живеят, че даже и като автономия/. Но не парадирам публично с мнението си, и не дразня никого с това.

Е как не парадираш? С плаката срещу турците не парадираш ли с мнението си, не дразниш ли турците? Що се отнася до Радко Младич, той е един от найголемите престъпници в световната история заради Сребреница. Но това не ми пречи да защитя агитката на Левски, издигнала плаката. Защото босненците първи започнаха тази простотия, като нахлуха в "Александър Невски".
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 юли 2012 12:58

Levski4Ever написа:Бе мен, че не ме е пуснало много много от тва уиски снощи, не е, ама ми прави впечатление, че онея глупаци хич не са искали да правят асоциация с Васил Левски. Това е по-скоро един вид заплаха за феновете на Левски, а това, че има бесене и медиите веднага намират "дълбокия смисъл" е друг въпрос. И все пак дори това да са имали предвид, аз не се чувствам обиден. Просто като народ сме къде-къде по-нагоре от тези жалки мюсюлмани. Нека си плюят. :)

е как бе човек.виж ,че отдолу са написали Левски..това,ако не е асоциация кое :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 юли 2012 13:00

percival написа:Ти беше ли на стадиона ? Ако да ,то какво направи за да попречиш да се издигне този транспарант ? Какво правиш след като се е издигнал ? Защитаваш лумпените ли ? А примитивни са феновете издигнали транспаранта ,не тия които бяха засегнати от своеволията на шепа хора !

Матросов, стига цвили и прочети.

Мнениеот cska_kts_888 на 22 Юли 2012 11:54
"И босненците разбраха за "малките свине". В 11:30 преди обяд на НДК 30 наши момчета с палки и боксове спукаха от бой група босненци, които бяха отишли за бира.

Това кому е нужно?!А сега де?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 22 юли 2012 13:00

POPCORN написа:
Levski4Ever написа:Бе мен, че не ме е пуснало много много от тва уиски снощи, не е, ама ми прави впечатление, че онея глупаци хич не са искали да правят асоциация с Васил Левски. Това е по-скоро един вид заплаха за феновете на Левски, а това, че има бесене и медиите веднага намират "дълбокия смисъл" е друг въпрос. И все пак дори това да са имали предвид, аз не се чувствам обиден. Просто като народ сме къде-къде по-нагоре от тези жалки мюсюлмани. Нека си плюят. :)

е как бе човек.виж ,че отдолу са написали Левски..това,ако не е асоциация кое :)

Да, пише LEVSKI, не Васил Левски. Нали точно вие сте по тази част, със разграничаването ни от името на Апостола :)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2012 13:01

cska_kts_888 написа:Престанете да търсите вината в другите,защото на вас винаги някой друг ви е виновен но не и вие самите...

Е, не ... Това вече е безочлива наглост ! ... :lol:

Хората с директивите, извънземните, ЦРУ, "Синьото БФС", ФИФА, УЕФА, КГБ, "Лошата Луна", които ги спирали да бъдат "Велики" ... Да ми говорят за "търсене на собствената вина" ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 юли 2012 13:09

Абе "И.Г.Р.А.Т.А.", спри да сереш, че си се осрал до ушите! Сереш, че ЦСКА'рите "яхвали вълната" и слагали всички левскари под общ знаменател, но явно не ти идва на акъла, че ти също ни слагаш под общ знаменател?! Тръгнал си да обясняваш как ЦСКА'рите сме нямали място в тая тема? Защо, да не би Васил Иванов Кунчев - Левски да е ваша собственост? Да, някои от вас превърнаха името му в търговска марка, на един отбор от покрайнините на София, но, за огромно твое съжаление, той е много повече от това - той е символ на борбата за свобода, икона, БЪЛГАРСКА! На места дори си позволяваш да казваш кой е българин и кой не е! Това дори не ти се случва за пръв път!!! Как не те е срам бе?! :evil:
Последна промяна от crap на 22 юли 2012 13:12, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Левски”