Що е то американски футбол?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bns_sevlievo
- Контакти:
Що е то американски футбол?
"Някога България беше империя и от нея се страхуваше целият свят...!!!"
http://www.vbox7.com/play:4c6bba63
Стига футболно, партийно и религиозно разделение,време е за НАЦИОНАЛНО ЕДИНЕНИЕ!

Стига футболно, партийно и религиозно разделение,време е за НАЦИОНАЛНО ЕДИНЕНИЕ!

- a boy named goo
- Контакти:
Re: Що е то американски футбол?
Чудесна идея да популяризираш този изключителен спорт у нас. Същата тема, като тази, вече я постнах преди няколко месеца, за съжаление обаче нямаше никакъв интерес тогава.Това е статия на Теодор Михайлов от Топспорт.бг. Направил е чудесно описание на играта. Въпреки това обаче, докато човек на изгледа някой мач, не може да да разбере чара на този спорт.
Между другото, съмнявам се, че и сега ще има кой знае колко любопитни хора да се поинтересуват от американския футбол.
Между другото, съмнявам се, че и сега ще има кой знае колко любопитни хора да се поинтересуват от американския футбол.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- POPCORN
- Контакти:
може би е интересна игра, ама тука в България не го дават по тв.ако хванеш нещо по нета
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- a boy named goo
- Контакти:
POPCORN написа:може би е интересна игра, ама тука в България не го дават по тв.ако хванеш нещо по нета
Във futbol-tv.com има доста линкове, аз именно оттам гледам мачове на живо, когато мога разбира се. За съжаление обаче, часовата разлика е убийствена и именно заради това, предпочитам да си смъквам мачовете на следващия ден от zamunda.net.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Преди години тогавашния Ефир2 направи опит да дава мачове от NFL.
Мисля,че излъчиха 2-3 сезона,ако не греша,като още в началото направиха няколко предавания,с цел да разяснят правилата!
И тогава за мое учедване(след като малко имаш някаква представа за какво става на въпрос),играта се оказа доста интересна за мен и ги следях!
Мисля,че излъчиха 2-3 сезона,ако не греша,като още в началото направиха няколко предавания,с цел да разяснят правилата!
И тогава за мое учедване(след като малко имаш някаква представа за какво става на въпрос),играта се оказа доста интересна за мен и ги следях!

Преди няколко години по една от българските телевизий излъчиха цял сезон от NFL.Мниго зрелищен спорт и доста интересен за гледане спорт.Ще е чудесно ако може отново да наблюдаваме този спорт
Даваха по време на "Всяка неделя" предаване "Тъчдаун", а после го смениха с "НХЛ Ледената магия" за хокей. Оттам се запалих и по двата спорта.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- bns_sevlievo
- Контакти:
"Някога България беше империя и от нея се страхуваше целият свят...!!!"

Да за Американците - Европейския футбол не е спорт...

[center]
[/center]

- Левски Обичаме Те
- Контакти:
Чудесно си копирал статията от един спортен сайт.