Искам още да допълня, че всичко има и добра, и лоша страна. Аз искам да живея в България, защото:
Учил съм, създал съм семейство и деца тук. С парите се оправям, нищо че работя много. Почвите на България са плодородни и раждат най-вкусните плодове и зеленчуци на земята! Стихийните бедствия и урагани в България не са ежедневие, тъй като чудесният ни климат благоприятства за това! Природата ни е красива и неповторима. Причините да съм в България не са една и две. Но най-голямата от тях е това, че обичам Родината си и за това не е необходима причина, а това просто е факт!
Защо в България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Защо в България?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Оставам тук по една проста причина - тук е детето ми и ако не за друго за него трябва да осигуря по-добро бъдеще. Не, че се оплаквам от настоящето. Проблеми има навсякъде, стига да не са здравословни всичко се оправя.
Hala Madrid
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Идеална държава няма.България не е с нищо по-лоша от повечето държави и аз оставам тук ,но пък нали знаете ,че всеки иска това ,което няма.Затова и тук идват доста англичани и японци например.

- Бижутера
- Контакти:
живея си тук,защото се чувствам добре. Имам си пари (не много, но достатъчно), приятели, работя и уча това което искам.
жив и здрав съм което също е добре, е повече засега не ми трябва
жив и здрав съм което също е добре, е повече засега не ми трябва

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Браво, присъединявам се напълно към всички позитивни изказвания преди мен ... само ще допълня, че ако предците ни бяха разсъждавали така пораженски, ако бяха си казали - защо да живея поробен вместо да избягам, защо да седя да ме газят нашественици вместо да се спася (а такива времена е имало много и през цели векове от историята ни) ... държавата ни - добра или лоша, сега нямаше да я има. Това пораженческо мислене изконно не е присъщо на нацията ни и може би до голяма степен защото то започна да става "модерно" тъпчем на едно място и сме на този хал. Това е загърбване на историята на един народ, което е недопустимо и пагубно!
Ами и аз съм съгласен че трябва да седим в България или децата,но ...А заради футбола..., ами незнам кой да им да дем на децата за пример,Бербатов? ама той е в Англия, Марто и Стилян Петрови и те там каде е Стоичков... или да им дадем за пример ниакой който е останал... А защо не Рабех който след поредните си изпълнения(извън терена) ще продължи да си прави каквото си иска докато не го продадът на някой много закъсал отбор от чужбина.Та незнам подобре тук но по-различен начин на живот в България
Бижутера написа:ДА!
а на теб като не ти се живее тук - марш!
Ей маа.. дае.. доживях и това-Веднъж да съм съгласен с Тебе!-

- Бижутера
- Контакти:
cska_90 написа:Бижутера написа:ДА!
а на теб като не ти се живее тук - марш!
Ей маа.. дае.. доживях и това-Веднъж да съм съгласен с Тебе!-![]()
![]()
![]()
![]()
защо ме написа с главна буква, все едно съм ГоспоТ

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
За съжаление авторът е прав за много неща,но аз не искам да се махна!Много близки и важни за мен хора го направиха,но на мен и през ум не ми е минавало.Простащината е навсякъде,мръсотията,селянията,опасностите,беднотията и т.н.,но това е моята родина,тук съм се родил и искам да живея тук.Всеки сам си решава.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.