Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
TodorT написа:Ще кажеш, ама друг път! Така говориш сега, след като се случи това с нас.... а те дали казват, че това е нормално и заслужено ?! Нека не се заблуждаваме... никой няма да каже, че това е справедливо! Нито на тях им е било приятно, нито на теб ще ти е, ако се случи подобно нещо в Босна! Всички знаем, че нямаше как да дойдат и да срутят столицата, стадиона и т.н.... знаеш, че се движат постоянно с полиция и никой няма да позволи такова нещо! И това са го казали единици от техните, които просто търсят внимание по медиите и се правят на интересни! Нищо повече !!! Просто фенски дразги и дотук! 50-тина добре почерпени фена се правиха на "две и половина" пред хотел Хемус, но онази вечер в агитката им сигурно бяха около 200 души (не знам със сигурност колко са били) ! Мислиш ли, че всички са такива биячи и хулигани ?! Със сигурност не са!След тази случка клубът ЛЕВСКИ трябва да се извини! А ми се ще и фен клуба да се разграничи, но ... по-скоро няма да стане!
percival написа:Blue_Lion написа:Тази картинка специално я няма никъде по форуми и сайтове, освен във Fanface, което според мен си е чистра проба провокация. Про-сръбския трансперант беше свален веднага щом бе видян, но квото и да си говорим, това си е срамна изцепка за нашия сектор. Само не знам тия чувствителни бошнячета кво се правят на невини като си припомним факта, че обясняваха как ще срутят София и пееха "Jebem Levski" ! После в хотела си са трошили, на паркинга до хотела са чупили коли и са нападали туристи които дори не са българи. За финал за ранили и български полицаи, като на другия ден са влизали с тъпани в Александър Невски и са мятали бутилки по храмът, като са пяли обидни песни за Христос ?! ?! ?! Пак казвам, трансперанта е тъп, но босненците също не са невинни. Квото и да говорим, всяко стадо има мърша.
Викаш ,правили са "нормалните" неща като след ЦСКА-Левски ? Вие сте ги видели с тъпаните и затова набързо сте направили транспаранта![]()
Ние ,българите никога ,ама никога за нищо не сме виновни !
AN71 написа:percival написа:Blue_Lion написа:Тази картинка специално я няма никъде по форуми и сайтове, освен във Fanface, което според мен си е чистра проба провокация. Про-сръбския трансперант беше свален веднага щом бе видян, но квото и да си говорим, това си е срамна изцепка за нашия сектор. Само не знам тия чувствителни бошнячета кво се правят на невини като си припомним факта, че обясняваха как ще срутят София и пееха "Jebem Levski" ! После в хотела си са трошили, на паркинга до хотела са чупили коли и са нападали туристи които дори не са българи. За финал за ранили и български полицаи, като на другия ден са влизали с тъпани в Александър Невски и са мятали бутилки по храмът, като са пяли обидни песни за Христос ?! ?! ?! Пак казвам, трансперанта е тъп, но босненците също не са невинни. Квото и да говорим, всяко стадо има мърша.
Викаш ,правили са "нормалните" неща като след ЦСКА-Левски ? Вие сте ги видели с тъпаните и затова набързо сте направили транспаранта![]()
Хайде сега си извади гредата от твоето око и тогава вади тресчицата от това на феновете на Левски .Сложи си ръката на сърцето и си кажи ,че си безгрешен приятелю и тогава съди другите както каза СИНЬО сърце не е най- цивилизования начин това което направиха ама ти като какъв ги съдиш както те попитах малко по напред в коментара си безгрешен ли си или щом са фенове на Левски давай храчките
AN71 написа:percival написа:Blue_Lion написа:Тази картинка специално я няма никъде по форуми и сайтове, освен във Fanface, което според мен си е чистра проба провокация. Про-сръбския трансперант беше свален веднага щом бе видян, но квото и да си говорим, това си е срамна изцепка за нашия сектор. Само не знам тия чувствителни бошнячета кво се правят на невини като си припомним факта, че обясняваха как ще срутят София и пееха "Jebem Levski" ! После в хотела си са трошили, на паркинга до хотела са чупили коли и са нападали туристи които дори не са българи. За финал за ранили и български полицаи, като на другия ден са влизали с тъпани в Александър Невски и са мятали бутилки по храмът, като са пяли обидни песни за Христос ?! ?! ?! Пак казвам, трансперанта е тъп, но босненците също не са невинни. Квото и да говорим, всяко стадо има мърша.
Хайде сега си извади гредата от твоето око и тогава вади тресчицата от това на феновете на Левски .Сложи си ръката на сърцето и си кажи ,че си безгрешен приятелю и тогава съди другите както каза СИНЬО сърце не е най- цивилизования начин това което направиха ама ти като какъв ги съдиш както те попитах малко по напред в коментара си безгрешен ли си или щом са фенове на Левски давай храчките
percival написа:AN71 написа:Хайде сега си извади гредата от твоето око и тогава вади тресчицата от това на феновете на Левски .Сложи си ръката на сърцето и си кажи ,че си безгрешен приятелю и тогава съди другите както каза СИНЬО сърце не е най- цивилизования начин това което направиха ама ти като какъв ги съдиш както те попитах малко по напред в коментара си безгрешен ли си или щом са фенове на Левски давай храчките
Безгрешни хора няма,но тия които се кипрят с имената на национални герои ,носят срам на цяла България,не само на тях самите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта